推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

算啦九九, 我有份去燒你都唔記得我!!!!!!!!!!!

My new target!!

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-28 10:42 AM 發表

深圳裡面我驚會好多人下
水圍又係深圳....

我地有兩個場在手, 試左先啦!!

下下星期日?? YOU MEAN 9月3日?

呢兩晚買波黑過墨斗, 斷拜仁主勝, 禽晚斷AJAX -1

引用:
原帖由 九九 於 2006-8-28 10:50 AM 發表

冬天打邊爐都冇問題的~~~~在上水姐!食完仲可以~~~
仲可以飛的去旺角定搭火車返大陸先?

引用:
原帖由 九九 於 2006-8-28 11:00 AM 發表

如果平日夜晚唔夠腳~~~~~我都..........
除左去飲野外, 吃飯, bochacha and dup骨預埋你喇~~

引用:
原帖由 九九 於 2006-8-28 11:21 AM 發表

年紀大~~~~太多節目會頂唔倒喎~~~~~
我地上兩個星期四先試完一晚三個場.... 機會可遇不可求~~

引用:
原帖由 巢邊君子 於 2006-8-28 11:21 AM 發表

真係好耐,怕且無一年都有九個月,............幾時碰碰頭,食飯飲茶...............
大佬早晨~~~~~~

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 九九 於 2006-8-28 12:38 PM 發表

佢送我船咪大劑~~~~~~~
送船唔怕, 要你扮沉先怕呀~~

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-8-28 12:12 PM 發表

強人是你.........

尋日o 唔 o 呀
邊有去度呀, 反而日式攪到扯扯地~~

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-28 12:56 PM 發表

你o個個都得呀????後生仔即係後生仔
骨妹都要搵食姐, 係咁e偷下雞有反應唔出奇~~

引用:
原帖由 利記 於 2006-8-28 12:56 PM 發表

咪即時叫船家轉去伶丁島囉
大浪, 唔掂~~ 依家去南澳架喇!

各位大師兄, 收到星期三食飯喇!!

引用:
原帖由 March 於 2006-8-29 02:49 PM 發表

叫埋咖哩....就係佢公司附近..!!
啊~~ 我同佢講!!

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-8-29 04:34 PM 發表
好掛住佢....唔知點算

為了愛我真受夠傷 但有過愛的分享
為了每次打敗仗 我哭得最響
沒有博愛的技倆 有幾好亦自量
不去用腦想 牽掛又會有幾傷

聽遍最浪漫纏綿的歌 聽幾多次也落淚的歌
我才 ...
珍惜掛念, 她又否掛念我?

昨夜, 凌晨兩時, 妳仍傳短訊過來, 雖然睡著了, 但心在微笑.

因為, 一步踏了出來, 一廂情願吧?!

引用:
原帖由 熊仔頭 於 2006-8-30 09:07 AM 發表

開張時去過, 好似手勢 ma ma 地...同正價都唔平.
你dup咩式呀? 我地dup日式有得推油架喎!

引用:
原帖由 旦丁 於 2006-8-30 10:21 AM 發表
細摩兄, 你好嗎?
水圍間棕泉裡面靚唔靚?多唔多人去?
旦丁, 黎到我間cafe幫襯飲枝blue girl啦~~

間野我無去過, 幫你問march~~~

march 答問題!!

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-8-30 11:14 AM 發表
一廂情願的又何只你一個

為了要博世界讚美便苦惱
害怕永遠也做不到
忘掉了偶爾懶理世界或會更好
期望要有這個與那個像匹布
被剪碎飛舞 盲目了兩眼也但求要拾到

*何必要做奴隸 無需要為失 ...
我想發掘新場呀~~ 雖然依家離開ivy有點兒那個, 但我地係消費者黎架嘛~~

引用:
原帖由 熊仔頭 於 2006-8-31 08:47 AM 發表

香薰推油, 唔知乜式 dup 喎.  
你o個o的可能同march平時dup開o既自由式一樣!!

相關搜索目錄: 香薰

引用:
原帖由 March 於 2006-8-31 09:38 AM 發表

sorry 我dup開蛙式....甘朝差D唔識起身返工....你地之後有無下場?

引用:
原帖由 March 於 2006-8-31 09:38 AM 發表

sorry 我dup開蛙式....甘朝差D唔識起身返工....你地之後有無下場?
唔駛開會咩~~

引用:
原帖由 March 於 2006-8-31 10:07 AM 發表

九點就開完o拉!!依家搵緊地方去瞓一陣
又去秘書張檯底?

引用:
原帖由 allure 於 2006-8-30 04:22 PM 發表

老細... 有咩野o岩我飲架???
我諗左兩日, 終於知道有咩岩你飲....

白開水!!

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-9-1 10:31 AM 發表

話.......尋日下午冇入來0者....
咁就唔預我啦
佢有佢地打, 你要腳出聲啦, karen? 事頭婆, 重有....

九月份
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 March 於 2006-9-4 09:06 AM 發表

立下眼以為係"巴思光年"...我d眼花勁過d老花
我中左條無敵三串一, 冰島win, 保加利亞+1, 港島入球細, 乘埋有10倍, 嬴餐酒!

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-9-4 10:19 AM 發表
係咪請埋我架.............
去北海漁川食鮑魚 卜左38號檯!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。