推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 熊仔頭 於 2006-8-21 05:19 AM 發表
緣份既野真係好難講, 未到最後一刻都唔知誰是真命天子/女....最後....又係指何時呢?
一切從心啦.....!!!!

好多既事都無絕對既岩錯之分

只係分接唔接受

幸福既你講呢野....
有d幸災樂禍feel喎>.<
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-8-21 09:12 AM 發表
幸福既你講呢野....
我會唔會咁衰呀

好多事好難去想到結果應該係點架.....

更冇話岩唔岩.....

真係要問自己能唔能夠接受既0者

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-8-21 17:12 發表
幸福既你講呢野....
你呢排都好幸福丫

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-8-21 05:12 PM 發表
幸福既你講呢野....
好眼訓~~

個女仔咁黑, 如果係... 咁咪好得意!!

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-22 09:16 AM 發表

好眼訓~~

個女仔咁黑, 如果係... 咁咪好得意!!
o甘咪岩晒你羅...你最近都係玩tan tan look !!

不過個樣好似... eighteen見過個o的

又有第二場???

禽晚送走曬o的朋友之後, 又去左飲埋個半支~~

成三點先返到屋企!!

高呀

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-22 09:39 AM 發表

成三點先返到屋企!!
我都唔係好記得幾點走......同你不和o個個同事問我重物唔見晒d人....連拳手都走埋!!

引用:
原帖由 March 於 2006-8-22 09:54 發表

我都唔係好記得幾點走......同你不和o個個同事問我重物唔見晒d人....連拳手都走埋!!
拳手都放工喇

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-22 09:39 AM 發表

成三點先返到屋企!!
無話我知既

因為都係夢中見到, 我要送個朋友返屋企呀~~

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-22 08:59 AM 發表

你呢排都好幸福丫

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-22 10:05 發表

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-8-22 10:06 發表

有一個值得你去買凍朱古力O既對象, 已經係相當幸福喇

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-22 10:05 AM 發表
但你個朋友話住係你樓下喎!!!

引用:
原帖由 March 於 2006-8-22 10:14 發表

古古惑惑, 起人個底

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-22 10:10 AM 發表

有一個值得你去買凍朱古力O既對象, 已經係相當幸福喇
咁如果係.........呢
咁你就出小兩句聲啦....

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-8-22 10:24 發表

咁如果係.........呢
咁你就出小兩句聲啦....
少左架喇....平時出四句架...依家都係兩句....少左兩句

引用:
原帖由 March 於 2006-8-22 10:14 AM 發表

係呀!! 識左好耐添... 你猜到佢話下次唱k飲fruit punch先預佢.

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-22 10:26 AM 發表

少左架喇....平時出四句架...依家都係兩句....少左兩句
重有我個邊一句,thanks!

我朋友一黎到你又用個招, 好彩識得耐咋, 唔係重駛旨意叫佢介紹女仔我識!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-22 10:30 發表

係呀!! 識左好耐添... 你猜到佢話下次唱k飲fruit punch先預佢.
卡樂b 個朵你估流架;p;p;p

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-22 10:32 發表

重有我個邊一句,thanks!

我朋友一黎到你又用個招, 好彩識得耐咋, 唔係重駛旨意叫佢介紹女仔我識!!
一睇就知...呢d 唔係你target 喇

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。