推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-4 10:19 AM 發表

英格蘭讓四球半真係贏五比零, 好鬼
你地重買? 我已經避開左了~~

My new target!!

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-4 10:54 AM 發表

老媽話入到五粒抵輸架嘛
老孖呢排好少去數波波定喇~~ 上年, 英格蘭作客對北愛, 淨讓一球, 引起全世界上盤熱, 個個話抵買, 點知北愛淨勝一球, 由個一刻我知道, 開盤o既人係好撚聰明!!

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-9-4 09:13 PM 發表

所以我已經無賭波好耐…
咁有x波呀?

相關搜索目錄: 賭波

希望佢真係可以捱過呢段時間!

引用:
原帖由 九九 於 2006-9-7 02:40 PM 發表
你們煎天玩尚齋拿?
我們煎挽廁打free滋

我禽晚又貓左喇~~~

引用:
原帖由 旦丁 於 2006-9-9 11:00 AM 發表
昨晚去左邊道威?
尖東

引用:
原帖由 旦丁 於 2006-9-9 11:45 AM 發表

小弟都係又粗尖東....我係新文華中心doulbe k...
新文華中心三樓??

有囡囡架喎~~

引用:
原帖由 旦丁 於 2006-9-9 12:39 PM 發表

2樓.......我個女主人係道, 點敢上3樓..
偷偷地跳上去呀嘛~~

引用:
原帖由 March 於 2006-9-11 10:22 AM 發表

有幾掂呀...!! 成日都只係贏左一百幾十!!
我掂左呀~~ 阿士東維拉!!

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-11 10:27 AM 發表

咁執左幾多呢
加埋我地四條友禽日中左五佰蚊單T, 都有幾舊水執~~~

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-9-14 10:09 AM 發表
第一個插定係被插先.....
九九一定係童子軍過河排第二個位

老孖係最後個件

一出閘: 呀色貼住內欄行先, 跟住九九插住呀色屎忽排第二, 睇佢個款插得好爽, 緊九九屎忽後面係老孖插住, 排緊第三, 九九呢個位靚到爆, 又可以的住前面, 拑制到後面老孖節奏~~

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-14 11:22 AM 發表
咁多位得閒就過O黎我個版度玩喇
呀色, 今晚180見~~

引用:
原帖由 熊仔頭 於 2006-9-14 02:05 PM 發表

唔怪得黑到爆啦......

早晨~~~

過左一個頗開心的晚上!!!

引用:
原帖由 旦丁 於 2006-9-18 10:57 AM 發表

點解噤開心?
因為事情發展頗順利~~

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-18 10:59 AM 發表

車仔幫佢贏左波
呢幾日輸到眼坦坦, 要搵馬仔幫補下!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-9-18 11:35 AM 發表

恭喜恭喜

我就........
唔好咁, 陪你玩牌玩到三點喎~~~

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-9-18 11:56 AM 發表

同我玩牌玩到三點,你講你同阿色呀................
你繼續扮野羅~~~

我同呀色夾埋八隻眼睇住你地一齊走架

引用:
原帖由 March 於 2006-9-18 11:27 AM 發表

我今晚會買羅斯托克...羅返我幾日失去左的!!!
我買左喇!!!

星期三一齊出黎慶祝~~

引用:
原帖由 旦丁 於 2006-9-18 11:17 AM 發表

成功地向某人心湖投下大石?
何止大石, 今次係殞石!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 熊仔頭 於 2006-9-18 02:08 PM 發表
男人係咪都咁鍾意講大話????
的確男人係會講大話,
只不過佢講o既大話係睇你點諗, 你有咩感受....

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-18 12:41 PM 發表

千祈唔好火星撞地球
你哎o也老婆叫聽晚食飯~~

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-9-18 03:45 PM 發表

有冇我份架.............
一齊羅, 食完上red!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。