推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

老孖噚日應該掂喎

引用:
原帖由 March 於 2006-9-11 10:22 發表

有幾掂呀...!! 成日都只係贏左一百幾十!!
一百幾十都係錢喎

引用:
原帖由 細摩 於 2006-9-11 10:24 發表

我掂左呀~~ 阿士東維拉!!
咁執左幾多呢

引用:
原帖由 March 於 2006-9-11 10:50 發表

上去單T屋中單T食埋飯重要贏埋人地d痳雀!!又食又拎!!
你班禽獸

咁多位得閒就過O黎我個版度玩喇

引用:
原帖由 熊仔頭 於 2006-9-14 13:59 發表
借個位黎用一用:

多謝關心我同support 我既朋友!  

我仲生存緊, 唔駛擔心!  

希望好快見到重新既我啦!  
係喎...今年潤七月呀....妳仲有得玩

引用:
原帖由 波記 於 2006-9-14 14:02 發表

數左成朝完來就係爭左你........個屎忽

引用:
原帖由 熊仔頭 於 2006-9-14 14:05 發表

唔怪得黑到爆啦......
無理由喎....農曆七月應該好旺妳至真架

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-9-14 16:53 發表

保重
乜講到佢好似要離開香港...好耐都唔返咁o既

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-9-14 17:04 發表

重新後係咪會請食飯架
好呀...咁係咪應該祝佢重新多幾次呢

女多過仔, 真係好耐都未見過咁o既場面

引用:
原帖由 旦丁 於 2006-9-18 10:57 發表

點解噤開心?
車仔幫佢贏左波

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-9-18 12:31 發表

呢個咪遲走既原因0羅...................因為果晚個司機唔得閑呀
個司機o個晚係咪真係唔得閒, 邊個知

引用:
原帖由 細摩 於 2006-9-18 12:19 發表

何止大石, 今次係殞石!!!!!!!!!!!
千祈唔好火星撞地球

引用:
原帖由 熊仔頭 於 2006-9-18 14:08 發表
男人係咪都咁鍾意講大話????
未必係因為鍾意講大話而講大話

引用:
原帖由 細摩 於 2006-9-18 15:37 發表

你哎o也老婆叫聽晚食飯~~
一早知你同佢有路

我聽晚原本約左人....要睇下聽日d 人係咪真係會出o黎先...可唔可以聽日晏晝覆你

引用:
原帖由 March 於 2006-9-18 16:32 發表

你明知佢地有路你又去...想捉姦在床呀
好難響床捉到佢地, 細摩依家鍾意去打野戰

相關搜索目錄: 野戰

噚晚sakai 之夜, 又發生斷片事件, 今朝九點半先返到公司

引用:
原帖由 細摩 於 2006-9-19 10:30 發表

又問人禽晚幾錢??
噚晚唔駛俾錢架...有人照但係又唔知自己點返屋企o者

引用:
原帖由 細摩 於 2006-9-19 10:49 發表

九成九呀mike搭走左~~

你有無諗過第時你會有老人痴呆症, "呀笨與呀占" "呀mike與呀色"
咁我以後要對佢好d 喇

引用:
原帖由 細摩 於 2006-9-19 10:59 發表

你奄左佢重點可以對佢好呢?
皇帝不嬲都好寵信d 太監架喇

有一晚老媽響公司晚宴既時候飲醉左,隔硬拉人去卡拉 OK,重話邊個唔去就唔妥邊個;佢d 同事都冇佢辦法,唯有扶佢上的士,直駛去佢屋企,騙佢話係去卡拉 OK。
到左佢屋企門外拍門後,佢老婆開門,老媽一見到老婆就攬住老婆,重笑嘻嘻咁對住我地講:「呢個姐姐仔真係幾索嫁,有 d 似我老婆!」

佢老婆臉色即時就變左,但係因為我地仲響度先冇發作,當冇野咁就返房訓覺。老媽招呼我地係客廳坐,要佢d同事點歌,然後對佢地講話要去廁所,入左廁所唔到一分鐘,佢屋企既電話就響,老媽老婆出來聽電話,聽左冇半分鐘就" 啪 "一聲將成個電話打爛
跟住老媽就係廁所出來,對住我地興高采烈講:「兄弟,今晚玩盡 D,我已經打左電話返屋企同我老婆講我今晚 OT 唔返離喇........... 」

引用:
原帖由 March 於 2006-9-21 10:24 發表

之後跟住點呀??!! OT要成晚都唔返屋企....個故仔應該還有下文!!快d寫埋佢o拉.....好緊張!!...會唔會風回路轉老媽可以避過一劫!!
之後我都醉左...唔知後尾發展成點....

引用:
原帖由 March 於 2006-9-21 11:09 發表
o甘寫過第二個故仔....命名為"情定提子汁"
開拍一套   濃情利賓納

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-9-21 12:08 發表

感激萬分

不如開多套 "男廁的疑惑"
同埋 "g4遊澳門"羅

你快D 拍完你依家手上O個套"賭聖3-決鬥地主王" 先喇

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。