推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 巢邊君子 於 2006-8-25 10:13 發表
簽個到先......小弟向各位大佬請安............
幾時出o黎飲酒呢

引用:
原帖由 巢邊君子 於 2006-8-25 10:13 AM 發表
簽個到先......小弟向各位大佬請安............
大佬早晨!!

引用:
原帖由 巢邊君子 於 2006-8-25 10:13 AM 發表
大佬早晨!!!!!!!!!

My new target!!

引用:
原帖由 March 於 2006-8-24 05:18 PM 發表

好似萬九...就係因為危險關係所以都要諗下先...二來老婆又唔鍾意依d50仔..佢要買就會買烈火戰車.....
天若有情
原諒話也不講半句
此刻 生命在凝聚
過去你曾尋過某段失去了的聲音
落日遠去 人期望留住青春的一剎
風雨思念置身夢 裡總會有唏噓
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2006-8-25 11:55 AM 發表

天若有情
原諒話也不講半句
此刻 生命在凝聚
過去你曾尋過某段失去了的聲音
落日遠去 人期望留住青春的一剎
風雨思念置身夢 裡總會有唏噓
又唱歌....放心我唔會買烈火戰車...!!!

引用:
原帖由 March 於 2006-8-25 12:06 PM 發表

又唱歌....放心我唔會買烈火戰車...!!!
因為你兩隻腳唔夠長落地, 反而第三隻腳夠長落地

細摩,係邊套戲?係味崔智友?

"第三隻腳夠長落地"........要唔要睇醫生

引用:
原帖由 March 於 2006-8-25 01:53 PM 發表
"第三隻腳夠長落地"........要唔要睇醫生
更係要,囓砦L長唔衛生架
五大有其二

二手買賣
CD推介

本來諗住聽日返澳門...不過又天黑黑.....又落雨..唔係好想出街..!!

引用:
原帖由 March 於 2006-8-25 16:51 發表
本來諗住聽日返澳門...不過又天黑黑.....又落雨..唔係好想出街..!!
不如考慮聽晚睇波喇

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-25 05:10 PM 發表

不如考慮聽晚睇波喇
你係咪陪我返澳門睇

老孖, 北上DUP骨, 點睇??!!

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-25 02:21 AM 發表

幾時出o黎飲酒呢
下星期電聯.............電話有無改到先??

我ARM ARM先發現呢度~~~~~~~~好想你們呀!

我都搬左了,還是很想念和老媽 / KENNEY01 在天台BBQ的時候~~~~
只望妳一切安好~~~~

算啦九九, 我有份去燒你都唔記得我!!!!!!!!!!!

我記得~~~~~版主摩~~~~不過唔寫得咁多名嘛~~~~~~~~hehe
只望妳一切安好~~~~

男人老狗~~~~~~學人吃醋~~~~~~~~hehe
只望妳一切安好~~~~

引用:
好耐無見~~
桃花依舊, 人面全非!

引用:
原帖由 巢邊君子 於 2006-8-26 12:40 發表

下星期電聯.............電話有無改到先??
無改...我除左星期二同三唔得咋

引用:
原帖由 九九 於 2006-8-26 01:11 PM 發表
我ARM ARM先發現呢度~~~~~~~~好想你們呀!

我都搬左了,還是很想念和老媽 / KENNEY01 在天台BBQ的時候~~~~
九九..你搬左度無得bbq地方甘我地邊樹有得打牌燒野食呀!!

回復 #96 March 的帖子

依家除左蘭桂坊仲有無其他好地方, 我地星期六晚上到去又係旺過旺角, 睡眠區都爆晒

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-28 10:09 AM 發表
依家除左蘭桂坊仲有無其他好地方, 我地星期六晚上到去又係旺過旺角, 睡眠區都爆晒
水圍東方棕泉都幾好呀!!

引用:
原帖由 March 於 2006-8-28 10:23 發表

水圍東方棕泉都幾好呀!!
咁下次試試先

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-26 13:58 發表
算啦九九, 我有份去燒你都唔記得我!!!!!!!!!!!
不如問下阿龍星期日朝早有無期

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。