推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 March 於 2006-9-18 04:44 PM 發表

佢打得多野戰可能想試下水戰...你可以拎定相機去魚排等佢
老孖, 羅斯托克easy win 2:0

中返場讓球!!!!!!!!

相關搜索目錄: 野戰

My new target!!

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-9-19 09:55 AM 發表
有冇點九倍呀
有呀~~~

引用:
原帖由 March 於 2006-9-19 10:07 AM 發表

我買主win有2.1賠贏返幾舊水..!!
我買讓球, 贏返舊幾~~ 多多合作, 又有本賭馬!

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-9-19 10:03 AM 發表
好野......請食飯......

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-9-19 10:20 AM 發表

我話我請呀.......不過遲小小啦
恭喜!!

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-19 10:26 AM 發表
噚晚sakai 之夜, 又發生斷片事件, 今朝九點半先返到公司
又問人禽晚幾錢??

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-19 10:33 AM 發表

噚晚唔駛俾錢架...有人照但係又唔知自己點返屋企o者
九成九呀mike搭走左~~

你有無諗過第時你會有老人痴呆症, "呀笨與呀占" "呀mike與呀色"

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-19 10:51 AM 發表

咁我以後要對佢好d 喇
你奄左佢重點可以對佢好呢?

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-19 11:00 AM 發表

皇帝不嬲都好寵信d 太監架喇
只有沉迷男色o既昏帝先會寵信太監!!

引用:
原帖由 March 於 2006-9-21 11:28 AM 發表
下次我地上去可以叫黑牌溝利賓納
你地班人渣!! 連朋友都玩!!!!!!!:bird::bird:

kenny我地夾份開套"消失的馬經" 黎頂屎佢地!!

多謝各好友的祝賀,

也希望各好友找到心中最愛...

呢到o既空間, 係我暢所欲言o既地方,

從來或者以後, 我都唔打算俾其他人知道有呢個空間存在,

因為我唔想要警剔咁打每一句說話,

縱然唔係咩傷天害理或者你死我活等字眼.

呢一度, 有我朋友, 亦有一o的睇不到o既人...

望大家明白!!

個檔口好耐無睇...

忽然間好掛住呀火, 老爺, 咸gon佢地....

可能因為近排睇左套大丈夫

calling 呀色

請將我上次贏到的加埋本金全推落今晚:

弗賴堡入球大!!

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-10-13 09:29 AM 發表

我昅緊阿琛o個場
you lum you lar~~

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-10-13 10:02 AM 發表

咁幫你買 292.5  弗賴堡  入球 大  @1.85
買三佰入球大呀, 唔該!!

引用:
原帖由 March 於 2006-10-13 10:06 AM 發表

you lum you lar~~
抄我~~

你條友真係唔同我夾份~~~

風吹雞旦殼~~~

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-10-14 11:04 AM 發表

我幫你報左仇喇
聽日拖去打~~

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-10-14 11:50 AM 發表

今晚係咪打癲佬架
我都未好返~~ 你地去打啦!!

今日心水:

應該可以搵返些少:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

呢排輸到扑街~~~

引用:
原帖由 hermanng 於 2006-10-16 12:44 PM 發表
今日輸....聽日羸凸佢囉
我禽晚直程用20蚊試我黑仔度有幾高,

買找卡數首名, 馬田斯6倍, Solano 12倍 各10蚊

找卡數真係博到十二碼, 真係用黑人球員主射, 不過三位中前場黑人, 偏偏搵射術最差個位"艾美奧比" 又偏偏射個無角度而又入左o既十二碼, 吹漲!!

賭波同賭馬都要停下!!

相關搜索目錄: 賭波

黑仔摩小反身:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。