推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 開心開心 於 2006-10-19 05:09 PM 發表

我前晚............
諗住買條3串1
睇得兩睇就決定買4串1
點知.........落梗注時,有人叫做野,一時心急
就變成......5串1

我一向都唔鐘意阿先奴架,有乜理由會買佢
有人叫做野??
重可以咁心急??

唔係波仔就係老膠啦~~~

My new target!!

年年生日都要同人鬥屌!!!!!!!!!!!!!!!

佢鹵味!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 allure 於 2006-10-22 05:10 PM 發表

做咩生日都唔出聲架你... 早知就返黎賀下你喇...
送個 birthday 比你喇... 預祝生日快樂!!!
禽晚攪左生日會, 多謝lulu, 多謝一班老友~~~

另外, 小千話想約你出黎食飯, 你睇下有無時間pm佢啦~~

引用:
原帖由 allure 於 2006-10-22 06:44 PM 發表

你地過黎, 定係我返黎搵你地????
後者, 因為小千想搵出去食好野, 我同gongon就可以出去偷跳了~

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-10-23 09:06 AM 發表

哎你唔好傷咁多女架啦
話說禽日小弟同女友一齊, 有條茂利send sms俾我, 話有條囡好撚得.

漁排有囡好撚得唔會有我份, 你自己上啦, 醒目呀!! 拜託~~

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-10-23 09:19 AM 發表

咁下次send 漁排有大魚食囉
你重係唔撚明, 個重點唔係囡, 個重點係漁排!!

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-10-23 09:36 AM 發表

又多個restricted area
睇黎你都係牛皮燈籠~~~

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-10-23 09:44 AM 發表

你話如果妳女友見到呢個信息,佢即刻明白你係一個咩人,同埋有d咩朋友
咁女友又未致於睇sms, 不過呀色兄send個sms俾我背後係咩意思?

1.) 叫我落去幫眼( 如果我去左, 一定俾我表嫂知, 表嫂一定話我女友知)

2.) 佢想我羨慕 (如果想我羨慕就溝左柏安妮, 因為佢係我女神)

3.) 佢昆我, 想我落去一齊玩 (咁以後直接講, 唔好轉彎)

諗唔到喇...

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-10-23 09:48 AM 發表

都唔係呀...果有你個party,佢比三條中女圍住...都不知幾風騷,我仲以為係佢牛一添呀
因為個三條女佢都識呀嘛~~~

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-10-23 09:55 AM 發表

主角未到, 四條友坐響度, 都要幫下佢招呼下朋友掛
如果玩招呼, 呀j 唔會玩玩下走左, 九成你無招呼~~

禽晚又睇<風塵三俠>, Ann Bridgewater 無得輸!!!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

好想QUIT左份工!!!

唔關事, 係因為厭喇!!

我呢輪脾氣好火, 成日同個一兩個客屌曬鬼!!

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-10-31 12:49 PM 發表
咁出來做老細...自己攪野0羅...
我想做freelance

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-10-31 12:58 PM 發表
有得火好趁依家呢幾年火埋佢喇, 過多三五七年就唔到你想火, 有火都要自己吞左佢
火因為唔係出於自己o既事而發生到我去處理!!!!!

係泰國, 我個客爆曬credit額, 我計過, 返黎香港, 收佢八十個, 平安過渡.

點知個大佬散貨心切, 出左成八十幾個貨比我個客, 公司有人打比我話爆數, 我打俾佢, 佢話呢單野我唔駛理, 佢會攪, ok, 我個心放下一大折.

今朝返到黎, 大鑊, 爆成mill 6貨, 收得八十個返黎都唔夠, 聽日一號, 會計截數, outstanding有數係度又聽插, 即刻搵佢攪.

點知佢一句:"爆曬數咩? 唔夠數找呀? 你叫佢會計再打數啦!"

我心想:"屌!!!!!!!"

呢劑貨佣無得分又咩重鑊... 老世問到, 我篤唔篤佢呀?

自問唔會, 又聽受靶!

相關搜索目錄: 會計

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-10-31 02:38 PM 發表

如果係我, 老虎都篤, 我自己會覺得唔算篤, 只係照實情講o者, 唔加多減少, 問心無愧就算
篤左, 以後面左左...

唯一辦法, 林女咁林, 打去個邊會計, 叫佢死人老虎蟹整多張80個TT過黎, 希望有運行...

溝女, 我無做好耐啦...

攪唔撚點, 又開片!!

係人地公司會計~~

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-10-31 03:31 PM 發表
咁你果行係高風險....可能你自己夠數,
你上面果個未夠...所以要搵你過橋....
岩岩同人片個陣, 佢淨係講一句:"無錢收唔好出貨!"

你老版, 唔係你八十個阻住條數, 我駛鳩同人嘈!!!

睇黎要搵地方減減壓, 唔知halloween多唔多....人慶祝呢?

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-10-31 03:45 PM 發表

咁要視乎你減壓o既地方響邊喎
麗晶...酒店!

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-10-31 03:44 PM 發表

佢講得出呢句, 你咪尤尻佢爆credit囉.....正一阻住人搵食
個account 我跟, 爆左, 我先瀨野, 不過搵左對方個呀公, 終於攪得掂~~

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-10-31 03:56 PM 發表

我尋日先減完壓來喎
你同老孖又可以邊賭馬, 邊減壓了...

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-10-31 04:32 PM 發表

咁佢當時絕對有權override 你喎..不過之後衰左又唔認數o個下唔掂o者

你係咪想減壓呢....我想去返剪髮舖舊址度
今日唔得呀, 有排先走得~~

新相!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。