推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-28 10:33 AM 發表

咁下次試試先
又或者春風路月亮灣都得!!

引用:
原帖由 March 於 2006-8-28 10:41 發表

又或者春風路月亮灣都得!!
深圳裡面我驚會好多人下

引用:
原帖由 March 於 2006-8-28 02:07 AM 發表

九九..你搬左度無得bbq地方甘我地邊樹有得打牌燒野食呀!!
冬天打邊爐都冇問題的~~~~在上水姐!食完仲可以~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-28 10:42 AM 發表

深圳裡面我驚會好多人下
如果唔係就要去到老廉甘遠!!

引用:
原帖由 March 於 2006-8-28 02:23 AM 發表

水圍東方棕泉都幾好呀!!
我到而家都仲係剩係識去夏威夷~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-28 10:42 AM 發表

深圳裡面我驚會好多人下
水圍又係深圳....

我地有兩個場在手, 試左先啦!!

下下星期日?? YOU MEAN 9月3日?

呢兩晚買波黑過墨斗, 斷拜仁主勝, 禽晚斷AJAX -1

My new target!!

引用:
原帖由 九九 於 2006-8-28 10:52 AM 發表

我到而家都仲係剩係識去夏威夷~~~~~
夏威夷好呀...去過甘多間我都有回頭去....但星期六真係好多人....好彩我早瞓先至有睡眠區

引用:
原帖由 九九 於 2006-8-28 10:50 AM 發表

冬天打邊爐都冇問題的~~~~在上水姐!食完仲可以~~~
仲可以飛的去旺角定搭火車返大陸先?

引用:
原帖由 March 於 2006-8-28 02:55 AM 發表

夏威夷好呀...去過甘多間我都有回頭去....但星期六真係好多人....好彩我早瞓先至有睡眠區
星期六冇咩事我都唔敢過關~~~~~~大陸好似免費招待外賓咁~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2006-8-28 10:57 AM 發表

星期六冇咩事我都唔敢過關~~~~~~大陸好似免費招待外賓咁~~~
全對...所以依幾個星期六我都係留係香港打牌算了!!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-28 02:56 AM 發表

仲可以飛的去旺角定搭火車返大陸先?
你話邊度近?~~~~~

你未去到大埔我己經o係夏威夷沖緊涼了~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-28 10:54 發表

水圍又係深圳....

我地有兩個場在手, 試左先啦!!

下下星期日?? YOU MEAN 9月3日?

呢兩晚買波黑過墨斗, 斷拜仁主勝, 禽晚斷AJAX -1
係呀...9月3日...朝早阿龍好似話ok

我呢個月都好黑下...完全唔敢賭錢

引用:
原帖由 March 於 2006-8-28 02:58 AM 發表

全對...所以依幾個星期六我都係留係香港打牌算了!!!
如果平日夜晚唔夠腳~~~~~我都..........
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2006-8-28 10:57 發表

唔係呀...點零鐘響皇岡過關都好快下

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-28 03:02 AM 發表

唔係呀...點零鐘響皇岡過關都好快下
一個人~~~~驚驚呀~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2006-8-28 11:00 AM 發表

如果平日夜晚唔夠腳~~~~~我都..........
除左去飲野外, 吃飯, bochacha and dup骨預埋你喇~~

引用:
原帖由 九九 於 2006-8-28 11:06 發表

一個人~~~~驚驚呀~~~
唔怕, 有咩事就響沙灣之虎個朵得架喇

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-28 03:14 AM 發表

唔怕, 有咩事就響沙灣之虎個朵得架喇
會唔會仲甘d架?~~~~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 波記 於 2006-8-27 04:07 AM 發表

好耐無見~~
真係好耐,怕且無一年都有九個月,............幾時碰碰頭,食飯飲茶...............

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-28 03:11 AM 發表

除左去飲野外, 吃飯, bochacha and dup骨預埋你喇~~
年紀大~~~~太多節目會頂唔倒喎~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2006-8-28 11:21 AM 發表

年紀大~~~~太多節目會頂唔倒喎~~~~~
我地上兩個星期四先試完一晚三個場.... 機會可遇不可求~~

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-28 12:17 AM 發表

無改...我除左星期二同三唔得咋
咁多兩日試下打鑼吹雞先...............

引用:
原帖由 巢邊君子 於 2006-8-28 11:21 AM 發表

真係好耐,怕且無一年都有九個月,............幾時碰碰頭,食飯飲茶...............
大佬早晨~~~~~~

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 巢邊君子 於 2006-8-28 11:39 AM 發表

咁多兩日試下打鑼吹雞先...............
預埋我
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-28 11:38 AM 發表

我地上兩個星期四先試完一晚三個場.... 機會可遇不可求~~
強人是你.........

尋日o 唔 o 呀
無論是愛與被愛,也是串步難行

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。