推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 細摩 於 2006-12-27 09:41 AM 發表
地震??

人生第一次感受到地震.

驚??

唔驚, 因為我以為自己頭暈, 當屋企人問個陣, 我先知大家都feel到,
震完一次, 大家以為大貨車經過,
又震多一次??!!!!
我即刻走去窗外睇,
無車, 今次震得重耐,
我 ...
依次地震我感覺唔到...但感受得到!!pccw係台灣震斷左條cable..依家我internet connection 出over sea 死晒!!

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-12-27 10:48 AM 發表

我面前有三部對外連繫o既系統今朝輪流咁瓜, 依家仲有一部未起得返...係某大金融資訊系統
你咪好彩羅!!你果幾部應該都係BB...佢地會改rotue過日本去美國!!我地依家都改行ntt出over sea..

相關搜索目錄: 融資

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-12-27 11:31 AM 發表

你地唔係用老電咩.....
我地有兩條線嗎!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-1-15 11:15 AM 發表

車長個度我同佢講左, 等收P.M.~~
鬼鬼鼠鼠偷番薯

我早兩日去左依樹食飯..http://www.openrice.com/big5/sr2.htm?shopid=17331
都幾好喎..下次可以試下!!

依幾日可以嗎...我今個星期尾可能要上大陸!!

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-1-15 12:57 PM 發表

咁不如星期五晚喇, 你間舖係咪近廁所o個邊o個間呢
星期五都ok..星期三係咪約左出黎賭馬?

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-1-15 01:22 PM 發表

yes, 利記話呢個星期三晚
甘睇下係咪又打邊爐...尋日賭完馬係屋企我大聲叫左三次 "john and paul i love your"

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-1-15 01:38 PM 發表

都係打邊爐喇

噚日如果剩計賭馬就無乜贏輸

咁開心, 唔通你執到隻耀目
我執到福福Q

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-1-15 01:47 PM 發表

呵呵...我都唔差...星期六晚都執左條英超三串一
英超我輸左好多日啦...等聽日買英足盃!!上次執到D聽日同一方式再贏過

我今晚要返屋企煮飯比老婆食..你睇得開心d啦...我會幫你同南華打氣

引用:
原帖由 細摩 於 2007-2-1 10:27 發表

我打算唔去打氣, 過澳門!!!
點死都要過埋依個星期先....乖!!下星期同你去

引用:
原帖由 細摩 於 2007-2-1 11:14 發表

好喇, 等你.... 真係好想試下個花甲蟹煲~~~
我今個月有幾日大假要放....如果走得到可以平日去

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-2-1 11:45 發表

想去o既地方太多, 但係戶口o既數字太少
當然量力而為啦...今個月我都洗左唔小錢..又生日又情人節又過年..好彩馬會幫補d!!

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-2-8 11:27 發表
五條友夾孖 T 好定三T 好呢
孖T好d...易中d過年靠佢啦!!

引用:
原帖由 利記 於 2007-2-8 11:33 發表

中完第一口
可以買埋尾口
我中一 口夠數啦..

引用:
原帖由 細摩 於 2007-3-6 10:52 發表
做返應得o既.... 羅返應得o既....
邊有半斤八兩甘理想!!

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-7-3 15:54 發表

偷跳不嬲係最刺激好玩架喇....唔信睇下細摩就知
o甘你返大陸有無玩d甘刺激玩意..

引用:
原帖由 hermanng 於 2007-7-4 10:38 發表

你得咩???
安排下時間應該得

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-7-4 10:47 發表

佢點會唔得丫
係羅..係你唔得之嗎!!!

引用:
原帖由 熊仔頭 於 2007-7-10 15:35 發表

佢 "溫" 係鐵籠度, 我都唔係睇得好清楚

我諗你同小千傾下, 佢都會俾你帶gongon 出去行2個圈既.
洗唔洗打去愛護動物協會

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-10 17:24 發表

去到要杜虫架喎
順便做埋灌腸!!....通一通精神爽利!!

引用:
原帖由 利記 於 2007-7-16 13:24 發表
星期六玩得好開心
終於見到紅鼻子三哥既.......................Tobi啦
細摩又有野食
仲要以一敵三 :applaus ...
你拉親大比筋..o甘就要去澳門搵d姐姐鬆鬆大比筋彈幾下就好返晒啦!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-8-8 14:35 發表
飲酒累事, 打咩車輪呢!!!

唱歌咪好羅~~~
唱得歌多口淡淡,打個車輪生津止渴嗎

引用:
原帖由 細摩 於 2007-8-9 15:19 發表
差唔多齊曬, 差kenny未浦頭~~~
仲有 toolbox

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。