推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 利記 於 2007-7-16 13:24 發表
星期六玩得好開心
終於見到紅鼻子三哥既.......................Tobi啦
細摩又有野食
仲要以一敵三 :applaus ...
我都係諗住幫班兄弟搭下橋姐~~~

My new target!!

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-7-16 15:48 發表

年紀大就咪學人玩wakeboard 喇
個日你真係頗為少出聲...

引用:
原帖由 利記 於 2007-7-19 10:50 發表

都話尾會唔標就無咯
其實我怕老友last一次放得太多....

弄巧反拙

話曬佢都係商呂皇!!!

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-7-19 11:21 發表
每日都係.....忙...忙......忙

都唔知做人咁忙為乜
為三餐一篤!!!

我已經幫你搭左橋, 放心, 今次白白淨又斯文, 不過唔知開唔開正你口味.

引用:
原帖由 利記 於 2007-7-19 11:39 發表

白白淨瓻{Kenny
天生一對
你覺得白白淨個位岩唔岩kenny??

我真係想介紹佢識, 幾靚女又係OL, 斯文唔食煙唔爛口, 最好就係個人好FRIENDLY~~

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-7-19 11:59 發表

細摩.....你簡直係我偶像......
唔好咁講, 做老友梗係想一班人成雙成對.

我試下約佢地出黎唱k

引用:
原帖由 利記 於 2007-7-19 18:49 發表

咪係
好似艭e蜂見到花咁
PS.無見個一隻咁老既工蜂
又唔好咁講, 個日仔多過女, 一唔留神容咩易朵花俾幾隻後生些少o既工蜂嗡嗡嗡架~~~

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-7-19 15:37 發表

唔想你抱太大祈望O者
你放心, 我會send相比佢睇先.

你都可以搵到個好歸宿, 世事有咩無可能??!!

引用:
原帖由 利記 於 2007-7-20 14:30 發表

我都有幾張潚洒哥既罪證相
send 比我呀~~~

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-7-20 12:53 發表
咪鬼踢爆佢啦

我想要的....我已踏出我的步伐....好小咁主動架我...希望大家都收成正果啦....

到時就真係可以做"大丈夫'!!!

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-7-26 10:06 發表

挑....我叉之呀.....細摩剩係問我出來飲野嘛....收工都九點,仲唔閃返屋企呀...

更何況今晚要.....
知你有計, 祝水到渠成

祝kenny仔馬到功成~~~

飲酒累事, 打咩車輪呢!!!

唱歌咪好羅~~~

差唔多齊曬, 差kenny未浦頭~~~

祝呀色愛華頓客勝成功~~~

我都索左o的~~~

march唔好再搵燈啦!!!

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-8-15 09:44 發表

我d 信心返晒o黎...今晚過返條三串一先
經我分析, 曼城換左教頭截然不同, 不過都係古惑仔, 可以吼細或主勝.

曼魚唔好買,

整多隊富咸-1

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-8-15 10:27 發表
唔買曼聯啦
唔買唔買~~~

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-8-15 10:16 發表

今晚三串一

富咸主x曼城和x韋根和
三串四!!!!!!

引用:
原帖由 出火仔 於 2007-8-15 10:44 發表

唔買曼魚,你地真係叻到震
四大當家都唔買, 車仔/ 仙奴 / 利記 / 曼魚.

只買首名入球叫下開心下!!!

引用:
原帖由 出火仔 於 2007-8-15 11:02 發表

熱刺連輸兩場,我下場買佢少少
一定唔買, 直至艾朗連儂好返出返場!!!

引用:
原帖由 March 於 2007-8-15 10:52 發表
我唔買英超啦..次次都輸...今日買返日本波!!!!
英超要問下細摩~~~

引用:
原帖由 利記 於 2007-8-15 11:25 發表

我就係中個讓球客
利記, 我地玩預測, 唔係玩賽後報告~~

預測下今晚戰況~~~

公司block左msn

引用:
原帖由 利記 於 2007-8-15 11:39 發表

曼魚麚黧R個大算
可以搏少少和

升班麚黥N買個細

其它都幾難買,買小小富咸
就扑鎚啦~~~

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-8-15 12:02 發表

幫我諗條3串10丫...我要用來做洗費呀
3串 10 定 3串1 先??

利記條form 唔錯~~

不如富咸win x 曼魚大 x 曼城細 = $100

中左應該可以夠入廟掛燈籠

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。