推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-29 10:28 AM 發表

間野響邊區架
尖沙咀!! 又好似佐敦

你地零晨搭車返皇崗果頭呀
無論是愛與被愛,也是串步難行

各位大師兄, 收到星期三食飯喇!!

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-29 02:39 PM 發表
各位大師兄, 收到星期三食飯喇!!
叫埋咖哩....就係佢公司附近..!!

引用:
原帖由 March 於 2006-8-29 02:49 PM 發表

叫埋咖哩....就係佢公司附近..!!
啊~~ 我同佢講!!

好掛住佢....唔知點算

為了愛我真受夠傷 但有過愛的分享
為了每次打敗仗 我哭得最響
沒有博愛的技倆 有幾好亦自量
不去用腦想 牽掛又會有幾傷

聽遍最浪漫纏綿的歌 聽幾多次也落淚的歌
我才明愛恨因果 懂得心痛要恭賀
興奮妒忌苦惱怨恨完全憑心魔 然而無論有幾多愛錯
那紀念屬我 開心比苦惱多

其實傷心都不過為愛(誰又懂得愛)
同樣知活得開心靠愛(愉快的意外)
情像一首歌 可一總可再
失戀後幸運在能重頭戀愛 付出過偉大到放開

沒有得到好報不悔改

明白我生死都也為愛(存亡亦靠愛)
孱弱得為了一粒砂感慨(相戀要慷慨)
人存在世上 若要悲壯過 便投入愛海 沒有害

怕接觸痛苦 白過都活該 誰亦未信 首先相信愛

沒有得到好報便分開

知不知錯 亦但求被愛
苦戀的 大概與某個他比賽
單戀的 設法參透怎去活到死也要戀愛

亦勝孤單一個沒戀愛

怕接觸痛苦(痛快的痛苦)全為怕分開
誰亦未信 首先相信愛

聽遍世上勾引眼淚能迷魂的歌 纏綿華麗已經綁架我
美化了我 眼淚算得甚麼

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-8-29 04:34 PM 發表

我才 ...
掛住咪搵佢,妳,她........食餐飯見下面羅

引用:
原帖由 March 於 2006-8-29 05:09 PM 發表

掛住咪搵佢,妳,她........食餐飯見下面羅

引用:
原帖由 March 於 2006-8-28 10:23 AM 發表

水圍東方棕泉都幾好呀!!
開張時去過, 好似手勢 ma ma 地...同正價都唔平.

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-8-29 04:34 PM 發表

我才 ...
珍惜掛念, 她又否掛念我?

昨夜, 凌晨兩時, 妳仍傳短訊過來, 雖然睡著了, 但心在微笑.

因為, 一步踏了出來, 一廂情願吧?!

引用:
原帖由 熊仔頭 於 2006-8-30 09:07 AM 發表

開張時去過, 好似手勢 ma ma 地...同正價都唔平.
你dup咩式呀? 我地dup日式有得推油架喎!

細摩兄, 你好嗎?
水圍間棕泉裡面靚唔靚?多唔多人去?

引用:
原帖由 旦丁 於 2006-8-30 10:21 AM 發表
細摩兄, 你好嗎?
旦丁, 黎到我間cafe幫襯飲枝blue girl啦~~

間野我無去過, 幫你問march~~~

march 答問題!!

引用:
原帖由 旦丁 於 2006-8-30 10:21 AM 發表
細摩兄, 你好嗎?
間野同香港e-house個間格局一樣,不過大d同平好多....我去過兩次有次是星期五晚唔係好多人.又無附近間世外桃源甘多c9.....

一廂情願的又何只你一個

為了要博世界讚美便苦惱
害怕永遠也做不到
忘掉了偶爾懶理世界或會更好
期望要有這個與那個像匹布
被剪碎飛舞 盲目了兩眼也但求要拾到

*何必要做奴隸 無需要為失去了的執迷
 輪流涼或暖像四季 做人做過世
 漫長年月有路軌 人總想擁有東西
 要是代價高 越令心中牽繫
 擔憂要是無謂 拿花灑洗禮 *

la………

為了要與某某愛上便希冀
為了挫折過便緊記
全為貢獻過要有報答便有對比
全為看中過發覺看錯便生氣
甚麼叫天理 忘掉奮鬥過要隨緣信命理

Repeat *

la……

梳發自在自在齊齊坐
拿去它都總可去站去跑
無謂靠甚麼 何不將一切拋低
志願大過天 亦像世上螻蟻
星星永未流逝 如只可感嘆它美麗
得到也是無謂 負擔高過天際

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-8-30 11:14 AM 發表
一廂情願的又何只你一個

為了要博世界讚美便苦惱
害怕永遠也做不到
忘掉了偶爾懶理世界或會更好
期望要有這個與那個像匹布
被剪碎飛舞 盲目了兩眼也但求要拾到

*何必要做奴隸 無需要為失 ...
我想發掘新場呀~~ 雖然依家離開ivy有點兒那個, 但我地係消費者黎架嘛~~

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-30 11:36 AM 發表

我想發掘新場呀~~ 雖然依家離開ivy有點兒那個, 但我地係消費者黎架嘛~~
但係又唔知去邊樹好!

不如---下個星期先開始0丫....
我地一齊再四圍搵下新場.....

藍妹1支唔該.....

Thank you March兄, 都係時間去下呢間棕泉..

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-30 10:39 AM 發表

旦丁, 黎到我間cafe幫襯飲枝blue girl啦~~
老細... 有咩野o岩我飲架???

in love with the nature...

引用:
原帖由 allure 於 2006-8-30 04:22 PM 發表

老細... 有咩野o岩我飲架???
人和豆漿o岩唔o岩??? 再唔係水魚血加sake都有

引用:
原帖由 March 於 2006-8-30 05:23 PM 發表

人和豆漿o岩唔o岩??? 再唔係水魚血加sake都有
我想飲southern comfort + soda 喎!!

引用:
原帖由 allure 於 2006-8-30 05:47 PM 發表

我想飲southern comfort + soda 喎!!
oh!! 尋晚老細係度扮失戀飲晒o拉........你飲住Lemon 孖蒸 soda先o拉

引用:
原帖由 March 於 2006-8-30 06:01 PM 發表

oh!! 尋晚老細係度扮失戀飲晒o拉........你飲住Lemon 孖蒸 soda先o拉
咩黎架???

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-30 09:17 AM 發表

你dup咩式呀? 我地dup日式有得推油架喎!
香薰推油, 唔知乜式 dup 喎.  

相關搜索目錄: 香薰

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。