推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

原創人妻分享特區

本主題被作者加入到個人文集中
就係這個淫妻,搞到我無左個大奶老婆仔。不過他皮膚好白好滑好能正。。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

這個淫妻的確好淫, 同我出來成日低胸吊帶衫引九我, 又話佢老公滿足不倒佢, 氹我渣佢個波和吊佢個西   
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 yee123 於 2019-4-25 01:36 發表

有冇中出佢?開發後門
無吖, 出來玩吾好比麻煩人妻. 射落對奶到算了

引用:
原帖由 twilighty 於 2019-5-5 19:46 發表
人妻小詩~
人妻小詩巧享受啊

有ching們話想回味大奶老婆仔,真的多謝。我會繼續努力,快快搵另一個人妻比大家欣賞下。

現在先看看大奶老婆仔舊作罷。

引用:
原帖由 jumboleung 於 2019-5-16 11:01 發表
你老婆對奶,真係殺人胸器。
當年我娶她都是因為對大奶。

引用:
原帖由 fuckmywife 於 2019-5-27 11:19 發表
ching老婆真的索, 好想啜下你老婆對波

19mkf 兄, 比你回味番我個 大奶老婆仔舊相!!

這兩張是上年大奶老婆仔近照。大奶老婆仔乳頭都幾大,個bar都庶唔晒。

Ching們 端午節快樂,食完老婆兩個大包糭,就到老婆含大龍舟喇!!
本帖最近評分記錄
  • gaidaanjai 體力 +33 我很認同 2019-6-12 21:02
  • gaidaanjai 威望 +33 我很認同 2019-6-12 21:02
  • gaidaanjai 金錢 +33 我很認同 2019-6-12 21:02

引用:
原帖由 fuckmywife 於 2019-6-10 17:34 發表

再分享淫妻
套衫好正.

支持ching, 我也分享一下.
大奶老婆仔自拍

引用:
原帖由 jumboleung 於 2019-6-11 18:32 發表
你大奶老婆仔, 又自拍分享 ?
舊圖。。。

引用:
原帖由 Sing 於 2019-6-12 12:35 發表
真係好大好大好大好大

真的好大好大, 好難再搵得番甘大....
好彩有相留念!!

引用:
原帖由 jumboleung 於 2019-6-14 09:38 發表
搵 la ! 搵 la !
我都好想再搵到另一件又大奶, 又肯玩, 又肯影的人妻, 或我女友/老婆......

早前提到偷吃的那件淫妻(圖), 上星期飛左去英國陪個女讀書, 無得食了.
現在要守齋, 唉.....

引用:
原帖由 gaidaanjai 於 2019-6-17 05:34 發表
大家好 ! 好耐無POST過....... 手痕 !
靚bar, 正............

引用:
原帖由 jumboleung 於 2019-6-19 15:14 發表
呢件嘢!睇相應該都好撚淫喎!佢去咗英國,始終都有返嚟啊!呢排一係搵過件S P,一係吃自己。
啱玩啱feel 的人妻SP 好難揾!唉∼好懷念大奶老婆仔對奶

本帖最近評分記錄
  • gaidaanjai 體力 +33 我很認同 2019-6-20 04:09
  • gaidaanjai 威望 +33 我很認同 2019-6-20 04:09
  • gaidaanjai 金錢 +33 我很認同 2019-6-20 04:09

Ching們請多點放你們的老婆相上來,等我可以J 下,以解寂寥。。。。

引用:
原帖由 jumboleung 於 2019-6-21 09:58 發表
嘩!呢對波大囉,呢個係你老婆?
早前都重係........... 現在不是了....

引用:
原帖由 gaidaanjai 於 2019-6-21 22:12 發表
Ching 仲有好多存貨打J用啦 !
好彩

引用:
原帖由 gaidaanjai 於 2019-6-24 16:04 發表
想唔想睇套裝 ?
really want

引用:
原帖由 Sing 於 2019-6-25 14:07 發表
快啲搵返佢....

我都想,但現在不是時候,希望遲點會有機會

引用:
原帖由 gaidaanjai 於 2019-6-26 16:43 發表
既然有ching想睇 我就貼埋套裝相 ⋯⋯⋯
索到爆!!

引用:
原帖由 gaidaanjai 於 2019-6-27 23:03 發表
波唔夠大 !
吾夠大 不要緊,最重要是 軟綿綿好渣手

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。