推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

原創人妻分享特區

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 我係火星人 於 2012-12-19 17:28 發表
希望多D人講下想點屌我老婆........
唔止想吊, 仲想乃埋阿嫂隻西

回復 324# 的帖子

無毛西好好乃

E張好似有放過......一路吹一路撩!會唔會有師兄幫下我老婆頼呢??哈哈哈哈!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

頂 我又貼番張

pp  各位師兄又點睇 不喜勿插
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 飛哥 體力 +50 讚!多謝支持! 2012-12-22 00:06
  • 飛哥 威望 +50 讚!多謝支持! 2012-12-22 00:06
  • 飛哥 金錢 +50 讚!多謝支持! 2012-12-22 00:06

引用:
原帖由 Khchan12 於 2012-12-21 18:48 發表 pp  各位師兄又點睇 不喜勿插
曄!真係想奶下你老婆隻西根住一野大大力插入去!

Good photo

Pat pat 夠實, 毛夠多, 一字鮑, 水多, 好, 食硬

回復 329# 的帖子

狗仔式一流

咁多位人妻都好正呀

真係百花齊放
我都回一回支持下
我棄掉世界,世界也棄掉我

your wife very hot.. love the heels . reall ywant to do her from behind
引用:
原帖由 heelshunter 於 2012-12-22 05:42 發表
在下老婆o既狗仔式,請各位大大力,佢好鐘意下下頂到盡,拍拍聲!!!

love your wife's feet.... i will J her very good
引用:
原帖由 laichikwok88 於 2012-12-11 14:10 發表
大家都咁支持....我就求了我太太影一次......不過佢要大家師兄應成佢....如果睇完相....請大家可以睇住佢既相片手淫....射出熱辣辣既精液...佢會好HIGH....和濕曬架.......我太太說今次只可我POST兩張....

引用:
原帖由 babymuimui2 於 2012-12-21 01:09 發表
趁住夜夜地, 又放一張先.......
師兄你又引我啦....

回復 329# 的帖子

My wife 100% HK pussy !
本帖最近評分記錄
  • skyhose 體力 +1 讚! 2013-2-24 05:39
  • skyhose 威望 +1 讚! 2013-2-24 05:39
  • skyhose 金錢 +1 讚! 2013-2-24 05:39

引用:
原帖由 heelshunter 於 2012-12-22 05:42 發表 在下老婆o既狗仔式,請各位大大力,佢好鐘意下下頂到盡,拍拍聲!!![url=tel:2188548]2188548[/url]
咁好身材鴾H妻!我唔信! 除非你Post多幾張啦

引用:
原帖由 heelshunter 於 2012-12-22 05:42 發表
在下老婆o既狗仔式,請各位大大力,佢好鐘意下下頂到盡,拍拍聲!!!
呢個pose 正呀,仲有high heels, 後面入大大力

引用:
原帖由 19mkf 於 2012-12-22 18:44 發表 呢個pose 正呀,仲有high heels, 後面入大大力
我老婆好細粒,師兄大大力入,肯定QQ頂盡,
插得三幾十下,入左空氣,隻西重識放屁

我老婆呢個姿勢有冇師兄想玩呢??
本帖最近評分記錄
  • skyhose 體力 +1 讚! 2013-2-24 05:40
  • skyhose 威望 +1 讚! 2013-2-24 05:40
  • skyhose 金錢 +1 讚! 2013-2-24 05:40

回復 341# 的帖子

Ching, 你老婆隻西好能掂,俾我就大大力插入去吊到拍拍聲,內射晒入去,再抽出泥叫佢Lai乾淨。

回復 311# 的帖子

Sexy, like to fuck her every holes. Cum eep inside of her

回復 167# 的帖子

Thick and long nipple, I like it

回復 58# 的帖子

Good, very good. You have a good sexy wife

回復 137# 的帖子

Not that fat, I like her body

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。