推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

原創人妻分享特區

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 babymuimui2 於 2012-12-6 21:54 發表
呢個POST 可能會成為最多野睇既POST .
為左你我回來啦....

引用:
原帖由 babymuimui2 於 2012-12-9 13:29 發表
加多張唔露點,不過SEXY 既~~~
真係會流鼻血啊....

引用:
原帖由 babymuimui2 於 2012-12-12 21:29 發表

係咩? 好耐咩? 甘你對住我小淫妻有無硬晒先
有啊...師兄...真係好耐無阿嫂啦...

師兄們之原創作....小弟佩服....

引用:
原帖由 babymuimui2 於 2012-12-21 01:09 發表
趁住夜夜地, 又放一張先.......
師兄你又引我啦....

祝各師兄同太太"性"誕快樂....

引用:
原帖由 awesoman2010 於 2012-12-28 15:39 發表 太耐無上來,版主呢個版好得,俾十個like 你先!各位師兄post 亞嫂D相好正,多謝+感激有見及此,我都湊熱鬧先, 睇完俾D評語
師兄,多謝分享!!!

多謝飛哥分享.....
祝大家新年快樂

回復 488# 的帖子

多謝442a師兄,飛哥,靚相!!!!睇相已咁正!!
比我好多幻想啊!!!如果我都可以識個就好啦!!!

回復 530# 的帖子

先讚下..師兄d相好正啊....
係唔係set定機快拍啊...
真係有種想走埋去抱住啊...

引用:
原帖由 raymond98 於 2013-2-6 06:50 發表 妻早一年前映 當時要一起外出  等大家回味她舊相2227607大凊早比我分開大腿映只西 對面亞伯望到一凊兩楚妻全祼
98師兄阿嫂真係好得啊!!!!你就好壓韻,,(一清兩楚妻全祼)

引用:
原帖由 kin.0309 於 2017-4-2 00:55 發表
再分享朋友好身材人妻,支持人妻分享﹗!
THX SO MUCH....
SO GOOD

回復 5603# 的帖子

So good ar

回復 7406# 的帖子

這種...行過都回頭望多兩眼

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。