推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

原創人妻分享特區

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 royclub 於 2013-1-7 01:54 發表
多謝442a師兄,飛哥,靚相!!!!睇相已咁正!!
比我好多幻想啊!!!如果我都可以識個就好啦!!!
加油, 一定找到大奶子的.

引用:
原帖由 sac1 於 2013-1-7 23:06 發表
我刀出賣老婆個bo...dy 比各brothers 淫幾淫先:

ching, 勁!! D相是2008年的, 那麼現在你老婆一定比你教到可以任除任拍了...... 等待你老婆D大作呀!!!!

大奶老婆仔昨晚又有好野益我, 話說我又要公司ot, 10點多時老婆仔打電話給我, 話自己唹, 我收工食自己. 我答ok喇, 不過我想要獎勵, 因食自己打j要大奶相. 轉頭10分鐘左右大奶老婆仔WHATSAPP我, 話在被窩裡拍左張大奶給我. 當我好興奮走入菮祛雃簅C慢睇來打jj.............. 點知.....吊...... 我個大奶老婆仔d拍攝技巧真係好有需要改進一下......唉.

當大家收到張甘的圖, 點會j得落手.....唉, 大家評評理......
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 飛哥 體力 +30 讚!好大好大好大 2013-1-16 00:13
  • 飛哥 威望 +30 讚!好大好大好大 2013-1-16 00:13
  • 飛哥 金錢 +30 讚!好大好大好大 2013-1-16 00:13

今早同大奶老婆仔投訴昨晚無得j, 她竟笑我..... "鬼叫你要ot咩, 都話睇真人好過睇相喇, 今晚比你慢慢渣番夠囉"..... 吊,,,, 攪到我出門口番工時碌九都梗能左.......   

引用:
原帖由 awesoman2010 於 2013-1-9 18:18 發表
各位師兄,今日我又分享下老婆出水麍菪,睇完俾D comment!
ching老婆對奶好得喎, 一定好好啜好好渣手, 正...

引用:
原帖由 sexgirl123456 於 2013-1-9 23:14 發表

師兄我都有張同你差不多 .......希望多D師只鍾意又可以講下簹捩\啦!!
這個角度影真係好能正, 你老婆肥肥地好好肉, 對奶又圓又豐滿, 好真一路插你老婆一路雙手渣耍他的奶奶

引用:
原帖由 ec31785 於 2013-1-10 00:10 發表

謝謝師兄老婆淫!

回貼老婆八字波.

你老婆這對大奶奶八字波害打了好幾次J..... 好能正

引用:
原帖由 活死男 於 2013-1-11 19:33 發表
可借我女人對波波係細碼......
細波, 都可以好靚的, 人妻最索是有韻味, 吊起上來好正的.

引用:
原帖由 sac1 於 2013-1-14 14:59 發表 ye....有韻味尤其一想到曰頭她茼獮 OL 衫+普通 ge 肉 c 淫襪, 於櫃檯 做野,放工搭MTR返泥, 比人昅波/ 大比. 再茼磽P一套 衫裙 c襪, 一返 到屋企, 就比老公推入房, 被L大左對大比, 被乃西, 被扑濕, 再被內 ...
就是這樣,我喜歡老婆仔收工回家後,去沖緊涼時就偷偷走入去偷襲佢,係浴缸玩狗仔式後插,對手從後渣對大奶,好鬼正。

引用:
原帖由 raymond98 於 2013-1-15 01:22 發表
近排冇貼妻相 D幅前兩天映 在廳玩2209365妻非常淫賤 不怕對面大樓人家看到 捉住JJ來含 她天生賤 係要比人家看 做起愛突別瘋狂
真係正, 可以一路睇電影一路被老婆含九, 絕對是人生一大樂事. 好彩我個老婆仔都好識含九, 今晚要他含下先

引用:
原帖由 sac1 於 2013-1-15 17:27 發表

你真識食,,,水戰!
我同老婆仔講, 吊完可以即時沖白白, 一舉兩得.

引用:
原帖由 brembo 於 2013-1-17 00:34 發表 2211403More
我對黑絲興趣不大,只是對個靚股興趣大d

引用:
原帖由 a5868 於 2013-1-18 14:10 發表
支持支持
正! 又一個大奶人妻, ching, 期待睇你老婆對大奶打J呀

引用:
原帖由 a5868 於 2013-1-18 14:50 發表 過獎過獎,其實唔算大,錯覺
是否錯覺就要睇過先知喇!等你老婆對奶相

引用:
原帖由 nek 於 2013-1-21 03:14 發表
差d睇漏眼唔識入

各位阿嫂都正到飛起
睇到我鳩硬硬慶恰恰!!
除左扯旗致敬,實在無以為報!
唯有閒時都入薑銕糷U!
加下各位大佬分、錢!!
實在太正太掂喇!!!

各位,千祈唔好畀佢停!!
發多d相 ...
唔好齋睇, 你都放老婆D靚相大家一起分享.

引用:
原帖由 awesoman2010 於 2013-1-22 15:53 發表
多謝飛哥加分,呢次放老婆個胸大特寫先!
ching 你老婆那對大奶奶真係無敵, 我好想大力渣下, 一路渣一路啜, 由對大奶奶啜到落個西到, 一路啜個西, 一路雙手不停玩弄你大奶老婆對大奶奶, 正

好耐無出過大奶老婆仔d奶相,今次玩閃燈效果,無知各位ching喜不喜歡
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 飛哥 體力 +80 嘩!好大好大多謝支持! 2013-1-27 00:53
  • 飛哥 威望 +80 嘩!好大好大多謝支持! 2013-1-27 00:53
  • 飛哥 金錢 +80 嘩!好大好大多謝支持! 2013-1-27 00:53

引用:
原帖由 至少還有妳 於 2013-1-27 13:18 發表
不停為你+油.........
誘人的人妻乳房, 好甜美............ 要啜

祝各位夫妻蛇年做愛如魚得水,老公吊到老婆高潮疊起,老婆就含啜技術精進,下下口爆!最重要是人妻們拍多點大奶和西相給大家分享。我老婆仔對大奶先出為敬,玩緊我碌九,當然之後系給我含啜口爆喇!

引用:
原帖由 bbhihi 於 2013-2-13 18:18 發表 ching係同好之人,我都經常叫老婆除哂衫著黑絲幫我口爆打JJ我話佢D手勢服務好過出去比錢果D
對的,大奶老婆仔每次含我條九,我都經常讚佢口技了得,越啜越叻,叻過曬之前d女友,他個樣便會好得戚,笑住甘不停啜玩我條九至口爆吃精,真係爽到爆。

引用:
原帖由 飛哥 於 2013-2-24 22:27 發表
飛嫂話吾知le幾張相 會唔會令大家尖叫呢?

http://pic2.qnpic.com/doimg/fateyu/e92fae53/
http://pic2.qnpic.com/doimg/fateyu/cea921e6/
http://pic2.qnpic.com/doimg/fateyu/21c70ed5/
http://pic2.qnpi ...

嫂真係極品, 大波波又靚, 個圓滑大股又正, 個西肥滿滿一定好好吊........ 我想插入去呀!!!!!!

又淫又靚的人妻正是我們的最愛,所以這裡甘熱鬧!講下你同老公的淫樂趣事比大家分享

早兩日見老婆除晒衫準備}涼,點知話要去尿尿先。我當然機不可失,借頭借路話入來M野喇

引用:
原帖由 fuckmywife 於 2013-3-4 16:28 發表
小弟鬫拲C好耐先肯比我影, 有d露點老婆唔比我貼, 希望可以慢慢調教下
ching你老婆身材好好啊, skin好白, 對奶奶又白, 正呀. 如果我老婆仔skin有甘白雪雪就好了. 好想大啖大啖啜你老婆對奶及lin

引用:
原帖由 fuckmywife 於 2013-3-7 14:50 發表
哩張係趁老婆飲醉鱁蝦v架, 我都想老婆上哩度睇下, 等d師兄幫手調教下佢, 等佢比我影多d貼出黎

偷拍老婆好刺激, 拍完有無渣下對奶, 啜下個西先.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。