推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

原創人妻分享特區

本主題被作者加入到個人文集中
支持原創人妻分享特區!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 飛哥 金錢 +50 讚!多謝支持 2012-12-3 23:31

回復 51# 的帖子

好大波

引用:
原帖由 alienaukk9 於 2012-12-3 15:28 發表
長此落去會搵唔番自己個post喎,飛哥,諗諗佢好啵
我都有諗過 辦法吾係無 但只可以將一格分割出去做一個主题 但無理由將每一個post都分割出去 貢個專區就無晒意義
除非真係開一個獨立專區la 但我覺得暫時未有le個需要 其實論譠内都有類似的專區 就係中女熟女討論區 哈哈
其實le度暫時都可以集中討論 都ok啦

引用:
原帖由 sesamesoup 於 2012-12-3 21:38 發表
支持原創人妻分享特區!

多謝阿嫂同你嘅支持 阿嫂好正

支持支持支持支持支持支持

引用:
原帖由 7~11 於 2012-12-3 00:56 發表
專程login入黎撐場
多謝7仔支持 淨支持吾夠 叫阿嫂出黎show show qukly 啦

引用:
原帖由 sac1 於 2012-12-3 16:18 發表
特此剝左老婆條底衭, 謹此向各師兄致意:
嘩!!好想後推呀 阿嫂個law掂呀

我屋企個肥婆,大家俾禶N見

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 飛哥 金錢 +80 讚!多謝支持! 2012-12-4 23:51

幾肥美喎,個PATPAT應該都唔錯WO
引用:
原帖由 kkleung29 於 2012-12-4 01:11 發表
我屋企個肥婆,大家俾禶N見

引用:
原帖由 活死男 於 2012-12-4 01:17 發表 幾肥美喎,個PATPAT應該都唔錯WO
嘩嘩嘩嘩))))))))咁你都知

極品, 一定拍拍聲
引用:
原帖由 kkleung29 於 2012-12-4 01:21 發表

support!!!!

引用:
原帖由 sesamesoup 於 2012-12-3 21:38 發表
支持原創人妻分享特區!

sesamesoup 嫂都係一貫咁好波
你地最近有新玩意未??

引用:
原帖由 kkleung29 於 2012-12-4 01:21 發表

阿嫂個嘴好性感…睇住佢含都應該high 爆!
high 爆之後就對住個大pat 喪插 !!

引用:
原帖由 kkleung29 於 2012-12-4 01:11 發表 我屋企個肥婆,大家俾禶N見
Ching, 我最喜歡妳老婆這種人妻,一定好好抱,對奶未露出來已好吸引。有無夾開腸仔

引用:
原帖由 raymond98 於 2012-12-4 13:34 發表 曰后會同妻映更多新相/更多刺激給大家看/分享  大家都看過她 她是怎樣的人 她比人家看清楚身体(2神祕穴)都冇問題 靖大家多d回覆 如不回覆不會貼 本人之持原創人妻分享
阿嫂身材仍很幼滑,未過35嗎?

引用:
原帖由 何海建 於 2012-12-4 14:37 發表 十卜十卜十卜十卜十卜十卜十卜十卜十卜十卜十卜十卜十卜十卜十卜呢個專區,我有好多老婆靚靚相分享
我好似第一次見你老婆對奶。。。。。

回復 25# 的帖子

回復 65# 的帖子

引用:
原帖由 raymond98 於 2012-12-4 13:34 發表 曰后會同妻映更多新相/更多刺激給大家看/分享  大家都看過她 她是怎樣的人 她比人家看清楚身体(2神祕穴)都冇問題 靖大家多d回覆 如不回覆不會貼 本人之持原創人妻分享
好正,支持

老婆話越來越肥唔比我POST, 但見你地POST得咁開心都忍唔住要POST返張
本帖最近評分記錄
  • 飛哥 金錢 +80 讚!多謝支持! 2012-12-4 23:53

引用:
原帖由 活死男 於 2012-12-4 01:37 發表 極品, 一定拍拍聲
整多張俾你

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。