推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

原創人妻分享特區

本主題被作者加入到個人文集中
支持人妻 淫妻 出相

引用:
原帖由 kkleung29 於 2012-12-6 02:12 發表
靜靜地出幾張,希望有人鍾意啦,唔鍾意鼢N大大力吊幾撚都無所謂。
撚鍾意, 鍾意 到想大大力吊撚

回復 105# 的帖子

老婆多的肉, 好操!期待多相 c兄

引用:
原帖由 babymuimui2 於 2012-12-6 21:54 發表
呢個POST 可能會成為最多野睇既POST .
這個這個.., 火辣, 好正, 誘惑.

回復 137# 的帖子

肥肥地, 正. 正好想小.支持
more...

引用:
原帖由 blackjoe99 於 2012-12-7 19:52 發表
希望有人欣賞!!!
支持C兄, 係咪好興奮, 側了, 插到亞嫂下面條魚網都穿了!

引用:
原帖由 shuns 於 2012-12-7 23:52 發表
你都post下支持
日日支持! 都post 下肥c9, 唔好介意.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 飛哥 金錢 +80 讚!多謝支持! 2012-12-8 23:41

引用:
原帖由 bbhihi 於 2012-12-8 11:20 發表

好大對呀!正爆
c兄,便, 射射.

回復 183# 的帖子

亞嫂表情十分銷魂, 好誘惑,  實係給師兄搞到好滿足.!再加再加.

引用:
原帖由 marco_villa 於 2012-12-11 15:25 發表
同佢講飲緊杯咖啡唔夠奶,佢就垣I對奶出薔s我慢慢啜
波, 一定日工好閒, 下成日硬哂?正!

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 442a 於 2012-12-11 18:21 發表
大奶老婆仔近來肥左。。。。要減了
十卜老婆仔大奶奶,

引用:
原帖由 bbhihi 於 2012-12-14 00:16 發表
.....POST D 肥腿相, 不喜勿插

如果多人LIKE就POST大蘿相......
抱歉,要大插!肥腿力夾你JJ一定好興奮! 期待大蘿相.

引用:
原帖由 442a 於 2012-12-14 23:40 發表
大家最喜歡老婆穿什麼顔色的Bar!我最愛大奶老婆仔穿紫色。
堅挺乳頭,
最好黑色紅色的

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 442a 於 2012-12-15 00:18 發表

紫色,正魽I好想一啖啜落你老婆對大奶,一邊用手渣弄
請對老婆大奶大力渣弄.

引用:
原帖由 bambihappy 於 2012-12-15 05:12 發表
師兄比我隊@定大大力 !!  亞嫂好吸引 !
師兄, 隨便大大力!
亞嫂乳頭硬, 加相..

引用:
原帖由 442a 於 2012-12-17 00:29 發表
今晚好熱,見大奶老婆仔著住黑色小背心訓覺,忍不住拍了,重拉開對大奶出來。。。。
又大又
堅挺,   好奶好奶。

引用:
原帖由 sexgirl123456 於 2012-12-17 17:29 發表
老婆個波!唔知有冇師兄想大大力隊U呢??
師兄, 想大大力隊U老婆個 lin, 大大力謝謝分享

引用:
原帖由 bbhihi 於 2012-12-17 22:45 發表
各位CHING好似喜歡人妻大波波多D喎!
呷醋啦.... 佢話唔夠人地大, 所以叫我唔好POST
師兄老婆
lin
正, 睇到師兄老婆個lin , 令人

好想大力咬提子}動, 真係驚咬甩個提子加相

引用:
原帖由 bbhihi 於 2012-12-17 23:26 發表

亞嫂對奶正D, 又大皮膚又滑, 應該隊W手好正口喎
師兄, 係好隊, 可是又搓又隋h年, 變成墮lin   

引用:
原帖由 我係火星人 於 2012-12-20 01:28 發表
希望多D人講下想點屌我老婆........
款,一路大大力
隋o的大奶
,
一路大大力屌!

引用:
原帖由 sac1 於 2013-1-7 23:06 發表
我刀出賣老婆個bo...dy 比各brothers 淫幾淫先:

謝謝師兄老婆淫!

回貼老婆八字
波.

本帖最近評分記錄
  • 飛哥 體力 +80 讚!阿嫂對奶又圆又大又滑真係正 2013-1-16 00:19
  • 飛哥 威望 +80 讚!阿嫂對奶又圆又大又滑真係正 2013-1-16 00:19
  • 飛哥 金錢 +80 讚!阿嫂對奶又圆又大又滑真係正 2013-1-16 00:19
  • stealeater 體力 +30 多謝分享 2013-1-10 08:53
  • stealeater 威望 +30 多謝分享 2013-1-10 08:53
  • stealeater 金錢 +30 多謝分享 2013-1-10 08:53

引用:
原帖由 awesoman2010 於 2013-1-9 18:18 發表
各位師兄,今日我又分享下老婆出水麍菪,睇完俾D comment!
亞嫂身材白雪雪, 一健康,

引用:
原帖由 stealeater 於 2013-1-10 08:52 發表
唔八喎
何況要對奶夠大先有可能八字
睇相就知阿嫂夠晒大可以夾師兄腸仔
真真幸福
師兄, 有時一定要夾夾腸仔

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。