推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

亞洲讓球盤擂台~~~賽後報告 (Week 1)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-15 06:38 AM 發表
賽後報告 (Week 1):

小統計:

2. 亞洲讓球盤擂台(2):車路士 對 利物浦 (英格蘭社區盾)
參賽人數:32
估中人數:6 (18%)
晒冷人數:6 (18%)
忘記編輯:1 (3%) 竟然係Orange Fai老貓燒鬚,師兄快D ...
串我
......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-15 02:09 PM 發表

呢樹係咁計,唔係計落注時間。
明白嗎?
咪就係!
......!

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-15 02:09 PM 發表

分析畢突大大餅主說話結果:

擂台冠軍獎品 = 豆姐保守的一吻

燈神獎品 = 畢突大大餅主既情深的一吻
...
豆豆的一吻
......!

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-21 12:37 PM 發表

最多係我的積分度比 20 分妳啦,位置又冇變動。

或者比 20 網上金錢妳都得,我而家有 385 金錢,都唔知點用,請指教
我就窮等人家, 所以決定唔出聲咁借(俗稱偷)
......!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-21 02:04 PM 發表

中兄,Sax兄而家番緊工唔方便長篇大論o係樹寫咁多。等佢有時間先再寫啦,又唔急o既。
咪就係
......!

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-22 04:59 PM 發表
賽後報告 (Game 4 & 5):

亞洲讓球盤擂台(4):雲達不萊梅 對 利華古遜 (德甲)
亞洲讓球盤擂台(5):車路士 對 曼城 (英超)

小評語:

1.  兩場合計仍有57%命中率!

2.  本周共有10位參賽者 ...
SAX兄, 你搞錯啦, 我無編輯果場正正係晒冷果場, 係嬴左架!
如果唔係點會喊喎! (驚無機會爭「豆豆之)
......!

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-23 05:06 PM 發表

係諢A齙Q真係晒利物浦喎,唔好意思,提起你禷豸艅w

嘿嘿, 唔緊要, 您人有錯手嘛! 何況我果次係自己樣衰...
......!

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-23 04:48 PM 發表

齋咀都。。。
......!

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-26 12:01 PM 發表

多謝豆姐報告,快   靚    正  

唔該順便評埋Game 6吖,嗰期Orange Fai好猛?

串我...
......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-26 11:50 AM 發表
賽後報告 ~~~ 亞洲讓球盤擂台(7):史浩克零四 對 雲達不萊梅 (德甲)

賽後報告 (Game 7 ):

小統計:

亞洲讓球盤擂台(7):史浩克零四 對 雲達不萊梅 (德甲)
參賽/已報名人數:24/44 (55%)
估中人數:6 (25%)
晒冷人數:2 (8%)
得分最多:3440分 (DragonBall)
失分最多:3050分(onno1)連繼兩個回合
上下盤統計:上=5   下=2   走=0
上下盤走勢:下下上上上上上(右邊為最近期賽事)

賽後分析:
1.        cationic終於斷左背,嘻嘻,打左字tim,暫時最高紀錄連嬴六場,兼仍然排頭位,唔知第二位既冰河同第三位既中年地盤佬有冇機會爬佢頭呢?大家式目以待!

2.        至於Fai Fai 同 Mazda 9 話想追過紅豆沙,點知就人有失手,馬有失蹄啦今次
我幾時又話要超前你喎....唔好老屈....
同埋之前我係排係你前面, 點樣超前呢?

......!

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-26 12:06 PM 發表

Errrr。。。。。。

呢個又真係幾難解釋

......!

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-26 12:21 PM 發表

唔想教壞妳  
......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-26 12:30 PM 發表
賽後報告 ~~~ 亞洲讓球盤擂台(7):史浩克零四 對 雲達不萊梅 (德甲)

(更正)賽後報告 (Game 7 ):

小統計:

亞洲讓球盤擂台(7):史浩克零四 對 雲達不萊梅 (德甲)
參賽/已報名人數:24/44 (55%) ...
哼!
......!

引用:
原帖由 Butt 於 2006-8-30 12:13 PM 發表

靜靜雞話你知 ,我鍾意上盤多do活A話哂有多d主動權嘛。

9淺1深?好多人修為未夠,剛淺就噴 ,仲學乜人講深?
兩位呢度波版黎架~成日講埋呢d野教壞人

將d字變白色就咸d都無所謂, 幼鹽係白色, 落左幾多無人知
筆兄~呢d野要慢慢練架嘛~咁易9淺1深咩
......!

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-30 12:30 PM 發表

唔扣都偷笑LA

多謝你的報告, 真係好搞笑

計我話加100分啦(下次就可以要求加200)
......!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-31 10:40 AM 發表

支持兼幫襯!但係咪搵陳永仁警察幫手影相
搵陳sir...豆豆呢次俾人x蝕晒囉
......!

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-31 12:57 PM 發表

Cat兄D隱形句子比豆豆鐆更出神入化,成日走左雞都唔知!!!

咪就係, 差d睇唔到....原來有句咁正的係後面
......!

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-31 12:03 PM 發表

莫非 sax 兄想出一本數字週刊      
......!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-1 12:52 AM 發表

落水?咁實有d水著睇啦!
係咪豆豆落水先?豆豆濕身....

咁咪浸到林晒....!!
......!

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-1 01:05 PM 發表

又拖,又落水,仲要滾幾滾。。。製作過程非常溫馨綺妮

不如你頂上~
......!

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-1 10:50 AM 發表

又要謝中兄

私底下比較鍾意用『欽敬』去討好讚美人

其實我之前果頁已經好想用, 不過見有女仔係度
......!

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-8 05:44 PM 發表

我重勁    失分最多,兼進昇倒數第二位        
我地兩個一齊共同進退!
......!

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-19 09:07 AM 發表

唔怪得咁很勁,歡迎師兄歸位

....咁做乜唔用番舊名呢?
......!

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-19 11:08 AM 發表

豆豆出貓,sax 兄協助出貓,每人扣 30000 分,停賽 3 場。        

cat 兄打錯字,扣 8 分,不用停賽  
噢...發生咩事....講我知好嗎?
......!

引用:
原帖由 Lighter 於 2006-9-26 08:48 PM 發表

放條生路我行o下啦!!!
我的情緒病剛剛醫好
噢.....唔好意思....
......!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。