推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

亞洲讓球盤擂台~~~賽後報告 (Week 1)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-4 03:58 PM 發表

嘩,唔通記晒咁多野咩,我d RAM留番你記住你打過既說話MA
妳對我特別處理       

好容易比人誤會過播
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

多謝豆豆精彩報告,其實妳都寫得幾好    不過比起 sax 兄就好似落少左的鹽   
如果寫得放的就更加好      
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-5 01:27 PM 發表

咁就又請你寫下一場啦,教下豆仔點寫得放!
呢的咁辛苦鴾u作緊係留番比 sax 兄啦   

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-5 01:41 PM 發表

家下叫你寫,你係咪唔寫呀!
冷靜的,冷靜的,要保持型像 ar  ma         
學妳所講『決定權係我度,等我考慮鴷』         

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-5 01:52 PM 發表

This is an order
我驚寫出咸得滯,會比板主禁止發言喎  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-5 02:19 PM 發表

咁俾多d機會你寫,寫到唔咸為止!
我去隔離板練習鴷  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-5 03:00 PM 發表

邊樹隔離?兩邊都寫!
隔離就係足球板囉妳以為係邊板    (天劍兄個地盤)

我重未學識一心二用喎,神鵰又做完,想學都學唔到啦        

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-5 08:47 PM 發表

驚我老婆見到有排問咋
cat 兄,現在是否有一些羨慕我呢        

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-5 10:06 PM 發表

你要頂痰罐呀?
個個係 cat 兄,唔係我,我而家無犛無掛除左個女

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-8 05:25 PM 發表

得分最多,兼進昇第二位~~~~~~勁呀!
我重勁    失分最多,兼進昇倒數第二位        

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-11 07:42 PM 發表

我使唔使置頂一條thread讚賞你咁呢?
100 % 讚成   

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-11 08:03 PM 發表

咁就由你執筆啦,我將條thread置頂啦!
我咁耐都未出過一條 thread 喎  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-11 08:13 PM 發表

咁呢個係最好機會啦
我會將妳嘅建議納入下年度『工作預算初步評估計劃書』中    請耐心等候結果   

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-11 08:27 PM 發表

唔得,係今個星期呀!
係今今今今今今今今今今今 - - - - - - - - - - - - - - - - 個星期呀        

身為 5 人組合之一,不便開聲支持,只有以公仔代替        

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-13 02:54 PM 發表

咁我靜雞雞將你個名同我個名調轉咪得law
要分三次改,冇咁礙眼 ar  ma  

第一次係『紅豆x』及『sa沙』                      
第二次係『紅ax』及『s豆沙』                      
第三次就改好啦 =『sax』及『紅豆沙』         

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-15 11:11 AM 發表

或者先改紅豆沙個名叫Sax爸阿女,再分3次改,每次後面少一個字唔覺眼。玩多幾次靜雞雞冇人知?
   咁三次之後咪有 2 個 sax ,一個係 sax 兄,一個係 sax 妹  

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-15 12:19 PM 發表

打錯字?????打錯邊個字???

我都睇唔到有錯字   

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-15 01:07 PM 發表

你講咩
或者先改紅豆沙個名叫Sax爸阿女,再分三次改,每次後面少一個字唔覺眼。玩多幾次靜雞雞冇人知架』

1) Sax爸阿
2) Sax爸
3) Sax

三次之後妳改左為 sax ,但 sax 兄個名冇改,咁咪有 2 個 sax 囉,明唔明

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-15 01:24 PM 發表

明唔明都好,你呢個建議我唔會採用,

係Sax ba呀!
兩個字有分別咩

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-15 02:50 PM 發表

英文同中文既分別
答得好  答左等於冇答      

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-15 02:54 PM 發表

Sax ba英文好ma!
sax 兄而家用九方都好好喎,咁係咪要叫做 九巴 呢    

敝傢伙,唔記得自己用速成,無端端變左城巴潻  

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-15 03:10 PM 發表

中速城巴至真

巴士已經慢,重要中速,咁幾時先可以追過豆豆        

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-15 03:10 PM 發表

o希,你都唔明解既!俾你激死,又要人解,解完又唔明
我學妳咁每事問 ar  ma        

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-15 03:15 PM 發表

你唔係已經放棄左咩?
剛剛計完數,星期一我就有 6737 分,下星期六就可以追過妳        

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。