推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

亞洲讓球盤擂台~~~賽後報告 (Week 1)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 Butt 於 2006-8-15 11:39 PM 發表

在亞洲讓球盤擂台(2)果場波,車仔讓利記半球,結果利記勝車仔二比一,咁咪開出下盤咯。

在頭兩回合均開下盤,咁上下盤走勢咪係:

下下

累計上下盤總數:

上盤:0
下盤:2
明白.......一半

咁使唔使加埋走盤、上1/2、下1/2...

假設在頭兩回合均開下盤,之後的回合是走盤,咁上下盤走勢咪係:

下下

累計上下盤總數:

走盤:1

唔使計半個盤啦。
日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-16 09:31 AM 發表

呢樹無豆豆喎
哦,無豆豆,豆豆去左邊呀??? 

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-16 01:49 AM 發表
my pc was infected by virus on sunday.  i'm now on holiday outside hk, so i need to buy a new pc & install the chinese software "kuao fong" again after my return home this friday..... ...
cat兄,叫左你唔好成日上147;258;369.com架LA,而家賴野o勒!剩係部腦冧咋?自己有無infected by virus呀?

好彩你星期五番來,仲趕得切出本周心水,你知幾大棚人跟你搵食LA

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-8-16 10:09 AM 發表

哦,無豆豆,豆豆去左邊呀??? 
有紅豆沙

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-16 10:11 AM 發表

有紅豆沙
咁索沙LA..........

引用:
原帖由 Butt 於 2006-8-16 10:05 AM 發表
假設在頭兩回合均開下盤,之後的回合是走盤,咁上下盤走勢咪係:

下下走

累計上下盤總數:

走盤:1

唔使計半個盤啦。
  噢!好似葡京大細枱 >>> 大大小大大大大(圍5)大....  係咪咁?

中呀!
日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

引用:
原帖由 Butt 於 2006-8-16 10:24 AM 發表
中呀!
搞掂,edit左,筆兄請過目

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-16 10:17 AM 發表

咁索沙LA..........
沙灘就有沙

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-16 10:11 AM 發表

有紅豆沙
我要豆豆呀!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-8-16 12:18 PM 發表

我要豆豆呀!  
o下?你要豆豆做咩?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-16 02:10 AM 發表

cat兄,叫左你唔好成日上147;258;369.com架LA,而家賴野o勒!剩係部腦冧咋?自己有無infected by virus呀?

好彩你星期五番來,仲趕得切出本周心水,你知幾大棚人跟你搵食LA

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-8-15 03:30 PM 發表

嘩,呢回索囉! 

C兄, 你壓力好大

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-15 19:48 發表
多謝中年地盤佬、唔易做、豆豆、休谷客、利記(唔好以為我睇唔到個BLOW字)同埋筆大哥o既鼓勵!
仲有遲大到o既我cationic都支持   您唔住o架!

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-17 11:04 發表
C兄, 你壓力好大
嘻嘻,至於減壓o既就要搵唔兄  您d作品幫幫手啦

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-15 21:21 發表

其實佢地兩個用個晒字的編輯時間都係 8 月 11 號,個陣時第一埸波都未打,當時佢地只可以用 1000 投注,應該以 1000 投注計算(如果編輯時間係第一場波完結後又唔同)。

只是個人意見,cat 兄及休兄唔好炳我 ...
唔柄。咁得嘛?

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-17 11:17 PM 發表

嘻嘻,至於減壓o既就要搵唔兄  您d作品幫幫手啦
咁比面, 一於繼續努力

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-18 07:19 AM 發表

唔柄。咁得嘛?
cat 兄,幾時得閒一齊去睇場『斷背山』呀。
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-18 01:44 PM 發表

『斷背山』唔夠喉,介紹你地睇『斷袖分桃樂融融』LA

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-18 01:44 PM 發表

未落畫咩?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-18 02:28 PM 發表

未落畫咩?
有 VCD 家馬。
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-18 02:37 PM 發表

有 VCD 家馬。
噢~~~~~~~~

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-18 14:19 發表

『斷背山』唔夠喉,介紹你地睇『斷袖分桃樂融融』LA
Sax兄,乜o黎o架?乜水做o架?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。