推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

41 12
發新話題

金豬桔神基金

引用:
原帖由 紅豆沙 於 14-6-2007 14:43 發表

你地都唔使訓既
呢樣野你學唔到 ga 。  

引用:
原帖由 Air Supply 於 14-6-2007 15:55 發表

OMG~ 呢排啲波認真惡搞!
昨晚馬仔仲慘,條 2x1 頭關用左韋達做膽,腳就中晒,尾關一膽拖全餐中左。

另一場補飛買雙妙星拖全餐,入閘前買見到都有 94 倍,點知開得 74 倍。 

回復 #351 Air Supply 的帖子

恭喜一擊即中。

引用:
原帖由 紅豆沙 於 15-6-2007 12:11 發表

恭喜晒,繼續贏多D
我以為睇錯添,你好少去恭喜人喎。 

回復 #356 紅豆沙 的帖子

本帖隱藏的內容需要積分高於 20000 才可瀏覽

回復 #362 Air Supply 的帖子

恭喜晒,趕住番黎收錢呀! 

引用:
原帖由 Air Supply 於 29-6-2007 22:27 發表
由於基金近日投資失誤頻頻, 為著廣大基金持有人利益著想, 董事局決定即時辭退原有基金經理, 而基金亦由即日開始暫停買賣, 恢復買賣日期將會另行通知。

七月份換基金經理呀?

我都八月份會換另一猛將茶水站站長加入金巴董事局,做投資賭波基金經理。 

相關搜索目錄: 投資 賭波

引用:
原帖由 Sax 於 30-6-2007 00:52 發表
今次輪到我威番次   HEHE
恭喜,恭喜! 

又有治療費啦。  

回復 #380 Air Supply 的帖子

引用:
我嘅諗法啱啱相反噃, 其實我並唔係怕輸真銀, 亦唔怕輸分無面, 因為呢個基金本來就以桔神為名, 喻意係得番個桔已經偷笑~

當然, 開得個基金出嚟玩就希望可以贏得到, 但贏咗幾次之後輸番落去心理壓力就會幾大, 因為怕有人真係跟住買, 累兄弟輸錢嘅話個心會唔多安心o架~  

所以, 我反而唔怕喺刀仔條Thread度貼馬仔, 因為我知道唔會有人敢跟我買~
繼續貼啦,我都唔怕羞,100% 真金白銀買基金,周圍貼。

回復 Air Supply, Sax 的帖子

回禮 兼 踩場
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Sax 於 18-7-2007 11:12 發表

嘩!!!肥仔咯,有排 DUP 咯!記得叫埋我,咪點使得晒   
因為有 50 元優惠劵兼撐下深圳灣通車,上兩次都係去左東方雅典。

冇去主場兩三星期,而家啱啱好,可以去買套票。 

北上就 cum dup d,邊晚得閒,去主場,pm 我! 

引用:
原帖由 Air Supply 於 12-8-2007 18:48 發表
金豬年第五十擊

投資日期 : 2007年8月12日
賽事 : 星期日 29
對賽隊伍 : 阿美利加納泰 對 高士路
投資項目 : 主客和 高士路勝 @1.85倍

基金投資金額 : 2,000.00
遲左入黎,恭喜晒! 

相關搜索目錄: 投資 基金投資

回復 #426 Air Supply 的帖子

第 54 擊,恭喜,恭喜! 

回復 #441 Air Supply 的帖子

恭喜,恭喜,8 月份有盈利! 

回復 #456 Air Supply 的帖子

恭喜有收錢!  

回復 #458 Air Supply 的帖子

恭喜 ,我要下午茶!  

相關搜索目錄:

41 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。