推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[已解決] 賭波贏錢心得................有耐心必有回報!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2006-8-23 01:53 AM 發表

利記果場我都好有信心, 尤其係大家都咁睇淡佢(since加歷查 & 懷斯injured)
利記最出名就係大家估嬴梗就嬴唔到, 大家估佢輸梗佢就嬴得漂亮

華倫果場我有d驚....不過上場輸波好似係因為無出艾耶拉, 佢 ...
Hi, I am new comer.
Nice to meet you all.
I also think Liverpool would win but end up just a draw.
Never mind, all of us would win tonight~~~~~

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2006-8-23 01:53 AM 發表

利記果場我都好有信心, 尤其係大家都咁睇淡佢(since加歷查 & 懷斯injured)
利記最出名就係大家估嬴梗就嬴唔到, 大家估佢輸梗佢就嬴得漂亮

華倫果場我有d驚....不過上場輸波好似係因為無出艾耶拉, 佢 ...
尋晚差蠵嬖埋
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 Airpenny 於 2006-8-23 10:37 發表

Hi, I am new comer.
Nice to meet you all.
I also think Liverpool would win but end up just a draw.
Never mind, all of us would win tonight~~~~~
welcome! nice to chat you here!
my bet was already lost last night, so i won't watch the games but sleep tonight...
let's play again this weekend!

引用:
原帖由 利記 於 2006-8-23 12:19 發表

尋晚差蠵嬖埋
入到歐聯小組賽已經OK啦,話哂隊波太多新人需要時間去融合鵅C

引用:
原帖由 利記 於 2006-8-23 12:19 PM 發表

尋晚差蠵嬖埋
希比亞已經唔可以再做正選, 唔係利物浦今季會大檸樂!
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2006-8-23 16:12 發表

希比亞已經唔可以再做正選, 唔係利物浦今季會大檸樂!
唔知佢老細俾唔俾佢玩埋今季添呢

回復 #130 Orange+Fai 的帖子

今季利物浦好似同莊家有路咁,熱門盤全輸,冷門對車仔就贏,小心唯上,睇定先買,不再是上盤客的愛隊.

賭波贏錢心得................有耐心必有回報!

06~07年度足球投資
---------------------------------
本金:$20'000.-
第4注:主客和 5串1 @$1'000.-
結存:$16'000.-

詳情:
26/8 19:45 六9  利物浦(主)@1.40
26/8 21:30 六14  利華古遜(主)@1.40
26/8 22:00 六23  水晶宮(主)@1.72
26/8 22:00 六39  些路迪(主)@1.25
27/8 04:00 六55  華倫西亞(主)@1.60

信心指數:  (最多5只

嬴波派彩:$6'742.-;除本淨贏:$5'742.-

相關搜索目錄: 投資 水晶

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-26 02:32 AM 發表
06~07年度足球投資
---------------------------------
本金:$20'000.-
第4注:主客和 5串1 @$1'000.-
結存:$16'000.-

詳情:
26/8 19:45 六9  利物浦(主)@1.40
26/8 21:30 六14  利華古遜(主)@1.40
26/8 22:00 六23  水晶宮(主)@1.72
26/8 22:00 六39  些路迪(主)@1.25
27/8 04:00 六55  華倫西亞(主)@1.60

信心指數:  (最多5只)

嬴波派彩:$6'742.-;除本淨贏:$5'742.-
今次中左就番本兼有嬴啦          

相關搜索目錄: 投資 水晶
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

今日輕注玩鴷
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-26 10:29 發表

今次中左就番本兼有嬴啦          
我而家有好強烈儮w感呢注會贏,因為噚晚鶺s虎榜輸

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-26 10:29 發表

今次中左就番本兼有嬴啦          
good luck!

引用:
原帖由 利記 於 2006-8-26 01:20 PM 發表
今日輕注玩鴷
利兄條飛同我地冇衝突,一於齊齊收馬會錢  
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

馬會錢,齊齊分!good luck!先過利物浦先!

唔計華倫鴽擭鬺痡5串1已經斷2次!季初波好惡估,睇螺ㄚY時候要暫時歇黻捸C抖番兩個禮拜先,等到9月13日歐聯分組賽開波再戰。順便利用呢段時間好好做骾功課。

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 全軍盡 於 2006-8-26 21:50 發表

某衝突就一於今晚齊齊洞佢...
全兄,你條3:1波膽贏得好精采!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-27 05:04 AM 發表
唔計華倫鴽擭鬺痡5串1已經斷2次!季初波好惡估,睇螺ㄚY時候要暫時歇黻捸C抖番兩個禮拜先,等到9月13日歐聯分組賽開波再戰。順便利用呢段時間好好做骾功課。
英明決定,一於支持及等你, 不過我都會少注玩吓﹝貪玩性格冇得變﹞
cat 兄莫非想專心於檑台,取得豆豆的一吻

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-27 01:26 PM 發表

英明決定,一於支持及等你, 不過我都會少注玩吓﹝貪玩性格冇得變﹞
cat 兄莫非想專心於檑台,取得豆豆的一吻  
家下你第一bor!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 全軍盡 於 26/8/06 13:50 發表

某衝突就一於今晚齊齊洞佢...
全兄贏得精彩!啦士兩分鐘各入一球!
勁!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-27 01:30 PM 發表

家下你第一bor!
道窮則變,物極必反,我上嚟榜首行下咋,好快就會返番落去 ga  la  

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-27 01:40 PM 發表

道窮則變,物極必反,我上嚟榜首行下咋,好快就會返番落去 ga  la  
咁個位留俾我!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-27 01:41 PM 發表

咁個位留俾我!
冇問題
妳想要筆大大的一吻之嘛,我緊係要讓比妳啦

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-27 13:30 發表

家下你第一bor!
中兄,繼續努力!

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-27 01:44 PM 發表

冇問題
妳想要筆大大的一吻之嘛,我緊係要讓比妳啦
係樹講風涼話

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。