推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

回復 #125 高射炮 的帖子

how much for 3hr ? and how much for 擦背 ?
Thanks

尋日係旺角行街, 熱到頂唔順, 記起白貓兄講過銀泉裝修完好正, 於是決定舊地重遊.

入到水池真係眼前一亮, 好似澳門 d 場甘正.

水池白色為主, 休息室反而係啡色, 好有泰國 feel.

小弟差不多半年無去. 真係人面全非.
靚女 Suki 招呼好好,  我話睇完網介紹上黎, 佢話可能估到係邊個寫.

ps   白貓兄, 佢可能認得你 !

Suki 知道我係舊客, 特登俾間新房我, 因為只有幾間裝修完. 又真係幾正, 可惜小弟係大近視, 除左眼睛都睇唔到.

我以前個相好就係 #@ , 中女一名, 但白貓兄剛剛介紹左係後生新女, 證實下果然走左.
Suki 介紹一個差不多0既, 服務依舊. ok !

埋單 $500,  以甘0既環境, 值得 !!!!

相關搜索目錄: 裝修

did you try  擦背?

引用:
原帖由 高射炮 於 2007-7-15 15:08 發表
做左一輪cd_rom,早幾晚去過, 硬件實在好ok la! 空調又夠, 只是間房有d舊, 同水池, 休息室格格不入! 服務員招呼一般, 可能頭炮關係, 由其是水池果位, 另外, 擦背亞伯亦好鬼煩, 已經講左唔做, 仲亞G亞左, 好鬼煩! 講 ...
我都推過擦背伯兩次, 以後他不再r我了.

現在其他未裝修的房據說亦將逐部裝備.

30我未做過, 32的少少VAS係我教的.

引用:
原帖由 doratch 於 2007-7-15 22:12 發表
尋日係旺角行街, 熱到頂唔順, 記起白貓兄講過銀泉裝修完好正, 於是決定舊地重遊.

小弟差不多半年無去. 真係 ...
作死呀, 又要爆個網, 講話friend介紹味得lor.

我覺得未及澳門靚骨場, 亦稍遜東方棕泉.

咁你做左邊個bg o者?

引用:
原帖由 doratch 於 2007-7-15 22:12 發表

小弟差不多半年無去. 真係 ...

我覺得未及澳門靚骨場, 亦稍遜東方棕泉.

咁你做左邊個bg o者?

引用:
原帖由 fitman 於 2007-7-15 14:50 發表
十多年冇去 再次造訪已人面全非 硬件方面 敢話全MK最好
十多年? 有個隱形網友十多年前係銀泉做過暑期工, 最近落去dup, 仲撞返朱老板添.

硬件方面 敢話全MK最好....尼句有人會本能地立即反對喎.

相關搜索目錄: 暑期工

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-7-15 15:06 發表

any good local?
尼個我唔知.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-15 23:39 發表

尼個我唔知.
版主..你年紀多大了

引用:
原帖由 popo123123 於 2007-7-15 23:42 發表

版主..你年紀多大了
私隱不公開
不過你估?

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-7-16 03:11 發表

如果我條腰係28我都好開心.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-15 15:38 發表

十多年? 有個隱形網友十多年前係銀泉做過暑期工, 最近落去dup, 仲撞返朱老板添.

硬件方面 敢話全MK最好....尼句有人會本能地立即反對喎.
我以燒肺者立場表示意見.....

相關搜索目錄: 暑期工

引用:
原帖由 fitman 於 2007-7-16 07:13 發表
我以燒肺者立場表示意見.....

weekend去左
先講hardware
水池好明顯睇得出係裝修過
都叫做好企理,起碼冇一種老嘅感覺
但係休息室用左啡色,加上燈光稍弱,感覺上不太舒適兼且"老餅"(如有得罪莫怪)
骨房情況更嚴重,黑都人都睇唔清.....

講到service,水池同locker服務ok,不太貼身但又周到
不過擦背阿伯好Q煩,係咁依依哦哦r人擦背
我講左一句"下次先",佢居然話"你上次又話下次先(!)"
大佬
我明明第一次去你同我講我上次點點點??

入到休息室
主任無乜招呼
ok,無人盤我反而自在
但係唔至於連基本招呼、自我介紹都冇卦
當日客都唔夠十個
做乜事有生客都唔招呼一下??

正場,之前mark左"實易",大家大力推介
樣真係幾得,對眼真係好似識講野咁
笑容又夠,service 態度幾好
手骨一般,唔係好夠力,而且落位唔係好準,dup到我條腰痛左兩日.....技巧仍有進步空間
最攞命係part2時我閉目養神(無訓到),佢以為我訓左,跟住就----揸流攤!!!要扣分呀!!
之不過,有少少rpp+good vas
仲想點?
(btw,實易vas可以多啲,視乎你係唔係熟客)
overall
hardware我俾6分(out of 10)
service我5分半
bg我俾7分半

BTW,當日太晝食lunch
落到軔冇食啲乜野
所以食物不予評分

>> 白貓兄, Sorry 呀 !
我老實吖嗎 ! 我仲諗住佢會有 jetso 比你添 !

我覺得未及澳門靚骨場, 亦稍遜東方棕泉
>> 我覺得已經好正啦 ! 小弟唔算骨精, 見識少. 係香港去過叫做正已經係維記 !  

咁你做左邊個bg o者
>> @@, OK 啦, 有 VAS....

多謝分享…加油
~~~~

引用:
原帖由 土方歲三 於 2007-7-16 09:22 發表
不過擦背阿伯好Q煩,係咁依依哦哦r人擦背
我講左一句"下次先",佢居然話"你上次又話下次先(!)
我明明第一次去你同我講我上次點點點??
佢認錯以為你係我?

[quote]原帖由 doratch 於 2007-7-16 16:28 發表

>> 白貓兄, Sorry 呀 !
我老實黺 ! 我仲諗住佢會有 jetso 比你添 !

真的你以為我想要jetso???

任何熟客, 上唔上網報告, 佢知唔知都好,
照計佢都好招呼掛.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-16 18:27 發表

佢認錯以為你係我?
點計都唔會卦...之前有巴打都話個阿伯成日都r撈
可以嗰句係佢口頭禪都未定

照計佢都好招呼掛.

白貓大哥, 唔好誤會 , 我唔係甘諗呀 !  

照計佢都好招呼掛.

引用:
原帖由 doratch 於 2007-7-16 22:03 發表
照計佢都好招呼掛.

OK la.

請問@@樣、年紀、身型如何?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。