推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

上星期拜訪過兩次,經英姐介紹分別試咗濕鳩同易玲,一個陀地一個泰籍,兩個都係舊人,年紀都應該三到尾,屬師傅級重炮手,受力嘅C兄可以一試。

引用:
原帖由 s_chau 於 2007-9-3 19:44 發表
白貓兄, 小第有少少問題, 已pm你,如方便請回.  
唔係方唔方便問題, 而係係版面上傾時, 係「公海」, 大家本著討論精神, 不拘執,
但若PM, 你第一次同我chat, 應有Netiquette,
否則給我take me for granted老馮的感覺.

引用:
原帖由 golfer2003 於 2007-9-4 01:52 發表
上星期拜訪過兩次,經英姐介紹分別試鷩蓍圻P易玲,一個陀地一個泰籍,兩個都係舊人,年紀都應該三到尾,屬師傅級重炮手,受力鵂悒S可以一試。
濕鳩以前係可以有VAS的而家唔知.

昨晚做翻98, 其掃r魔術手已至化境.

相關搜索目錄: 魔術

咁咪好舒暢.......haha

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-3 10:45 發表

咁我周六都有落銀泉, 做返12.

在走廊見到龍怡, 佢笑得好甜.

又見到93, L光下, 驗證mpower兄的說法,
近睇似阿X.
hehe....我週六下午2點半也有落銀泉,mark了129,短髮細細粒,樣算甜但我完全冇少少掃到,可能是初見吧,但也好開心了,謝白貓兄!
之前做過38...66,60,38都按得下,66有vas,60按得但又話D人點比代支呢樣至憎!

38好似話鄉下口音好重.

講真﹐聽你地講到我心癢癢﹐真係好想去試下。
但係我個人實在接受唔到毛巾烏糟呢個疑點﹐究竟係咪 recycle ?? 除左果位 JJ炎  o既兄弟外﹐咁多位去過o既兄弟對呢個場d毛巾又有咩意見呢 ??

毛巾有無翻用我好難睇到, 因bg送你出去後會返回房再執,
但銀泉日日兩次同洗衣鋪交收, 好似東湖咁一樣
這是事實!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-4 08:28 發表
Really that good? Can she use feet?

引用:
原帖由 peninsula 於 2007-9-4 11:05 發表

Really that good? Can she use feet?
咁就未試過.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-4 09:07 發表
38好似話鄉下口音好重.
佢好愛炒股仔....邊按邊傾但冇掃冇r ar

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-4 11:22 發表

咁就未試過.
我去過多次得66有vas乍:冇運,要靠大家堤點了

果個66亦應係以前未轉手前的66, 少肥.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-4 11:26 發表
yes ar...中女only....銀泉靚既只一次129only,睇白貓兄先找到靚既,謝謝!
請多多射住呀

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-4 11:26 發表
有邊d後坐按得又有得r下 架?thx

後生而多數有r的, 早12, 8, 18; 夜98, 16, 72, 32

尼度先前有一兄弟問, 話找不到26;
我尋晚見到26, 仲係我對面房.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-4 08:28 發表
Very attractive... She is really one of the best.. in terms of 掃r魔術

引用:
原帖由 super123123 於 2007-9-4 12:04 發表

Very attractive... She is really one of the best.. in terms of 掃r魔術
佢話要籌旗喎, 咁你多d去幫襯佢la...
尋日就有個客call佢一早返做四粒鐘.
輪到我才是7:35 pm.
個客係間場一個好cool亦幾惡既熟客.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-4 11:40 發表
後生而多數有r的, 早12, 8, 18; 夜98, 16, 72, 32
8 dup skill is not bad, and she recommand 12 to me, said 12 is young & pretty as 129 !

引用:
原帖由 newkid 於 2007-9-4 12:45 發表

濕鳩係咪5尺7吋高那個呀, 我上星期做佢, 對腳真係好長, 足43吋長
推油都係好野
濕鳩確身高, 肩型亦好看.

引用:
原帖由 super123123 於 2007-9-4 12:04 發表

仲有佢而家留長了甲, r功了得, 如轉去別埸做「機女」可更全面施展, 如有那一日我定去捧場.
她不只腿滑手臂也滑. 就是gf feel較少,否則必成為我尼期 no. 1

78 dup skill also good

引用:
原帖由 stick 於 2007-9-4 02:20 發表
講真﹐聽你地講到我心癢癢﹐真係好想去試下。
但係我個人實在接受唔到毛巾烏糟呢個疑點﹐究竟係咪 recycle ?? 除左果位 JJ炎  o既兄弟外﹐咁多位去過o既兄弟對呢個場d毛巾又有咩意見呢 ??
hygene?? acceptable  lar。。。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。