推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-13 04:52 發表

咁話我...
因為你好心急見........................................我

白貓兄 ss換更是否由收銀 locker 水池 水吧........所有都收工 因為尋晚見全都(除了你和老總) 陌生

回復 #720 fitman 的帖子

no lar, i didn't eat rice last night and no one sit next to me ........
i was leave about 1020 from rest room and go to change cloth ........

攪錯左tim  sorry吾好意思

that's ok ...........

引用:
原帖由 fitman 於 2007-10-13 12:53 發表

因為你好心急見........................................我
我先是心急轉麥.

引用:
原帖由 fitman 於 2007-10-13 12:58 發表
白貓兄 ss換更是否由收銀 locker 水池 水吧........所有都收工 因為尋晚見全都(除了你和老總) 陌生
是, 除了阿秋哥同金榮.

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-10-13 13:19 發表
no lar, i didn't eat rice last night and no on sit next to me ........
i was leave about 1020 from rest room and go to change cloth ........
fitman兄, 你左邊是CDROM網友,
你走左我見到佢就同佢相認.

i c

白貓兒兄~~弟從前經常去銀泉....直到停牌~~~請問現在是否仲係齋場~~~~~~如果下午2時至5時~~~現時幾錢..........和介紹個正no.比我..........因小弟吳好意思彈鍾.....每次都頂硬上........可能小弟個樣蠢蠢地....每次介紹都非常豬.......有次仲叫個..我林都有四五十歲....弟都做了一個鍾....2part..真係頂唔順.........另請問現在8仔...和未停牌時8仔是否同一人.............謝謝

轉頭覆你.  

引用:
原帖由 man98132003 於 2007-10-17 16:54 發表
白貓兒兄~~弟從前經常去銀泉....直到停牌~~~請問現在是否仲係齋場~~~~~~如果下午2時至5時~~~現時幾錢..........和介紹個正no.比我..........因小弟吳好意思彈鍾.....每次都頂硬上........可能小弟個樣蠢蠢地....每 ...
原來也是銀泉之友, .
停牌是否指2005午11月果單野?
係的話那麼現在的8仔,12應是2006年開翻後下半年出師的,不過唔緊要,佢地都靚.
今年銀泉2月轉手, 第一代朱老板買翻了,
中午12:30 至 半夜 12點鐘錢雙鐘$396,
至於bg介紹,請收PM.
見你係銀泉故友,
今時今日,其他平日聲都唔聲的CDROM
失驚無神PM問我,我叫翻佢由頭到尾睇條thread一次架咋.

睇哂咁多版了........
用左成個鐘~~~~哈哈哈~~~~
lee度好似冇得開''?

引用:
原帖由 Jeanne 於 2007-10-17 19:15 發表
睇哂咁多版了........
用左成個鐘~~~~哈哈哈~~~~
lee度好似冇得開'大'?
謝謝又撥冗瀏覽.
乜都無, 乜都無, 乜都無.

白貓兄~~~~~~我同我細佬.......都無言感激你~~~~~~~

引用:
原帖由 man98132003 於 2007-10-18 12:21 發表
白貓兄~~~~~~我同我細佬.......都無言感激你~~~~~~~
去左返尼先代你dd講.
等你報告.

我們在此期待你的報捷......haha

今晚想試呢個場,睇左咁多師兄既REPORT真係花多眼亂......

如果想OUTLOOK得又多VAS唔知大家會點揀?

Try 12, but phone book before 9 pm. Since she is a popular girl and tomorrow is a public holiday, it is expected to be very crowded. If she is not available, try 80, or 30, or 16.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-18 15:54 發表
Try 12, but phone book before 9 pm. Since she is a popular girl and tomorrow is a public holiday, it is expected to be very crowded. If she is not available, try 80, or 30, or 16.
thanks~~~

試完返黎出REPORT~~~

試左鯊魚簡報:
分類:左派
身形:尚可
樣貌:過得去
年紀:30+dd
揼功:欠奉
態度:極佳
V仔:頂磅有多
總評:九流流唔係太勃可能捧下佢場

引用:
原帖由 mpower 於 2007-10-20 03:21 發表
試左鯊魚簡報:
分類:左派
身形:尚可
樣貌:過得去
年紀:30+dd
揼功:欠奉
態度:極佳
V仔:頂磅有多
總評:九流流唔係太勃可能捧下佢場
新出師, dup工, 唔好有expectation.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-13 23:38 發表

fitman兄, 你左邊是CDROM網友,
你走左我見到佢就同佢相認.
你地係銀泉開認親大會

引用:
原帖由 Kyoto 於 2007-10-20 01:30 發表

你地係銀泉開認親大會
之不過係......認戚小会

近排很忙 下週又可再出動了

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。