推介:| 角色扮演 | 漫畫書店 | 日本動畫 | 漫畫創作 | 日本明星 | 電腦遊戲 |

發新話題

Cosplay Sex

引用:
原帖由 dizzc 於 2007-6-29 10:01 發表

成q日係到攪事, kathy唔好理呢條友呀
哈哈哈, 唔理我又唔得喎~~~ 最多set權限101, 低左好多啦~~

My new target!!

引用:
原帖由 王甘夾 於 2007-6-29 09:50 發表

反對!強烈反對!咁我地D新牌仔咪無得睇佢禁大方益下大家都無所謂啦
等下先啦~~ 風聲無咁緊會set低o的~~

引用:
原帖由 細摩 於 2007-6-29 10:04 發表

哈哈哈, 唔理我又唔得喎~~~ 最多set權限101, 低左好多啦~~
屌丫, 咁你幫幫手濫用職權加我權限啦
yeah........

引用:
原帖由 dizzc 於 2007-6-29 10:07 發表

屌丫, 咁你幫幫手濫用職權加我權限啦
唔好屌, 你幫幫手叫kathy post肉照啦~~ 事成厚酬~~

引用:
原帖由 細摩 於 2007-6-29 02:19 發表

唔好屌, 你幫幫手叫kathy post肉照啦~~ 事成厚酬~~
睇黎你都好饑渴喎

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-6-29 10:28 發表

睇黎你都好饑渴喎
咪係籮, 衣家我已經好滿足喇喎

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-6-29 10:28 發表

睇黎你都好饑渴喎
我都叫渴??

你睇下上邊個班又叫腳又要絲襪, 人地打曬格又話靚女又話身材正.

屌, 唔撚知以為佢地做盲人按摩~~~

引用:
原帖由 dizzc 於 2007-6-29 10:34 發表

咪係籮, 衣家我已經好滿足喇喎
屌~~ 無撚用, 做人邊可以咁易滿足架!!

我諗約出黎都唔擔保會滿足 :

引用:
原帖由 細摩 於 2007-6-29 09:31 發表

我想請教你點可以睇到人靚呢??

講真, 身材合格, 其他野就只有佢條仔先知.

你班友吹到天上有地下無, 有無咁撚飢渴呀??

除埋衫post相就唔同講法~~

kathy, 開多條thread set 閱覽權限200 ...
Hi!!  Just sneakin' out from office and check from mobile, wow!!  Can't believe it, thks you all, but sorry for I can't do it anymore, but for me, post photos' all I can do, naked no, sorry 'bout.  I know you all sweet but think 'bout my situation, thks alot!!

By the way, I'll keep write my words, as long as you wanna read more!!

Kathy

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-6-29 11:44 發表
By the way, I'll keep write my words, as long as you wanna read more!!

Kathy
kathy姐, 版主要我代筆同你講, 得字唔多夠喉喎, 肉照係露多d"肉", 唔係叫你"nude"呀...同埋你post完過幾日咪delete左佢籮, 你bf同屋企人點會知姐, 再唔係今次冇事既, 咪email俾我地呢班親信籮, 擔保安全

引用:
原帖由 dizzc 於 2007-6-29 11:53 發表

kathy姐, 版主要我代筆同你講, 得字唔多夠喉喎, 肉照係露多d"肉", 唔係叫你"nude"呀...同埋你post完過幾日咪delete左佢籮, 你bf同屋企人點會知姐, 再唔係今次冇事既, 咪email俾我地呢班 ...
我唔擔保send肉照比咁多網友會唔會有事,
但我可以擔保:bird:send比我同dizzc一定唔會有事~~

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-6-29 11:42 發表

Hi!!  Just sneakin' out from office and check from mobile, wow!!  Can't believe it, thks you all, but sorry for I can't do it anymore, but for me, post photos' all I can do, naked no, sorry ' ...
寫就一定要, 但可唔可以寫詳細少少...

引用:
原帖由 細摩 於 2007-6-29 14:24 發表

我唔擔保send肉照比咁多網友會唔會有事,
但我可以擔保:bird:send比我同dizzc一定唔會有事~~
send 俾我點都有少少事, 因為我會print出黎對住打飛機

post 得出黎予左會有癡漢唔知用黎做乜架喎

引用:
原帖由 dizzc 於 2007-6-29 14:58 發表

send 俾我點都有少少事, 因為我會print出黎對住打飛機
打飛機??

咁大個人梗係搵人幫幫手幫幫口啦~~

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-6-29 15:04 發表
post 得出黎予左會有癡漢唔知用黎做乜架喎
你指dizzc???

唔知呢? 唔知呢! 唔知呢~~~~~

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-6-29 15:15 發表
唔知呢? 唔知呢! 唔知呢~~~~~
唔好破壞我形象呀, 我仲要學人係度溝女網友架

你幅大頭相係咪天蛛?????(轉移話題)

即改... 但好難有合心水, 都係用住先...

仲有, 我從來都無話係邊個, 你可以放心

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-6-29 15:56 發表
即改... 但好難有合心水, 都係用住先...

仲有, 我從來都無話係邊個, 你可以放心
其實你指埋名話埋我都冇所謂, 因為我係呢度又唔係版主, 又冇女溝, 冇名聲的

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-6-28 23:33 發表
Hi!! All!!

Just a few photos and sorry for can't post my face, you all know I have bf can't let 'em know it!!

Kathy
妳不像33. 說實話, 簡直引人入性.

引用:
原帖由 細摩 於 2007-6-29 09:31 發表

我想請教你點可以睇到人靚呢??

講真, 身材合格, 其他野就只有佢條仔先知.

你班友吹到天上有地下無, 有無咁撚飢渴呀??

除埋衫post相就唔同講法~~

kathy, 開多條thread set 閱覽權限200 ...
Kathy, 唔好理佢.

Photo of me!!

Here's my photo again!!  Enjoy!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。