推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

大版主, moderator再受衝擊!!

引用:
原帖由 kcllck 於 2007-7-14 02:53 發表
咁不如叫 WAN1影幾張相証明佢係蘋果日報既 Joe_Lo. 起碼唔使好似咁HKML 唱 WAN1 ?!

佢仲會鬼出現咩~~~

引用:
原帖由 tyco 於 2007-7-14 02:54 發表
about 太公? or Wan1?

in love with the nature...

請各位在和平氣氛下討論

任何人等,會員之間人身攻擊,對人不對事,殺無赦!
If you want to critize, focus on the stuff/things done instead of personal attack.

引用:
原帖由 brasco 於 2007-7-14 03:19 AM 發表

大版主再咁樣亂批版主, 必自取滅亡!!
傻喇巴士兄,大版主已經唔係以前個 xocat 黎架!嘥氣啦

引用:
原帖由 普通香港人乙名 於 2007-7-14 03:11 發表
請各位在和平氣氛下討論

任何人等,會員之間人身攻擊,對人不對事,殺無赦!
If you want to critize, focus on the stuff/things done instead of personal attack.
xocat II 話過有證據, 就唔算係人身攻擊...
and i got his reply... he clearly said "stealing is wrong"!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 allure 於 2007-7-14 03:27 AM 發表

xocat II 話過有證據, 就唔算係人身攻擊...
and i got his reply... he clearly said "stealing is wrong"!!!
露   您好!

但有 D 野你同我知,就算係眾會員都知,係冇用架!

理由與道理,分清楚又如何!

一個 Forum  冇野俾人睇,位位會員都唔出 post ! 齋睇?何來咁多資料呀?

各位大佬、阿姐!

大家吹下水,搵 D 話題都好丫!

一見到有人衰左,個個都插到佢 " 恆 " !!

做乜唧!!咁樣好咩?

上網埋 Forum 堆,都係求有人贊同唧!

無錯!今次係 wan1  大錯!係佢急功求 " 名 " !

將友好既 Forum 材料轉貼,當為自己既創作,實在太令 xocat II,各會員、版主,冇 X 晒面!!

點解 wan1 唔識用 " 轉貼 " 兩個字!或用英文 " For  & By  X X " 都 Ok 可以丫!

到依家搞到俾友好 Forum 投訴!唉!實在係太羞家!冇晒面啦!!

引用:
原帖由 普通香港人乙名 於 2007-7-14 04:02 發表

露   您好!

但有 D 野你同我知,就算係眾會員都知,係冇用架!

理由與道理,分清楚又如何!

一個 Forum  冇野俾人睇,位位會員都唔出 post ! 齋睇?何來咁多資料呀?
對唔住... 我真係唔明你講乜??? 亦唔知你所講既係乜??
我只係知道... 如果一個forum既人唔尊重會員既作品...
放上黎就係等同將自己既作品同一大堆賊贓放埋一齊...
就一定唔會再有人願意出post...

究竟係治標 (求其每日有幾萬個posts就得??)...
定係治本 (每個post都係會員用心既回應/發帖)...先可以令一個forum活躍番呢??

frankly speaking, i prefer quality to quantity... 多rubbish posts有咩用? 多quality posts先有用架!!
even for chatting.. one quality pal worths more than hundreds of jerks!

引用:
原帖由 allure 於 2007-7-14 05:24 AM 發表

對唔住... 我真係唔明你講乜??? 亦唔知你所講既係乜??
我只係知道... 如果一個forum既人唔尊重會員既作品...
放上黎就係等同將自己既作品同一大堆賊贓放埋一齊...
就一定唔會再有人願意出post...

究竟係 ...
明白!

唔通我唔知咩!

好多謝妳既意見 ~~ Thanks ~

相信  大版主  佢瞓醒之後,會有一個明確的回覆給妳!

引用:
原帖由 普通香港人乙名 於 2007-7-14 03:27 發表

傻喇巴士兄,大版主已經唔係以前個 xocat 黎架!摰藎
其實,你又點知唔係?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-14 06:05 AM 發表

其實,你又點知唔係?
貓兄 ~~~~~  

咪係.................咁囉    

知掛  

我閃  

又一單!???? 唉~~~~

引用:
原帖由 炮艇工兵 於 2007-7-14 03:50 發表

o係度好耐喇...

but大家咁高咁大,and supposedly同一個team,我唔係咁方便出聲....

上次255件事我都冇出聲....

如非必要,我係唔會插手既. 請大家明白.

即使有佢ip我都 ...
我唔係想話要公開 IP, 只係諗住可以比對最後一組數字咋...
有真憑實據係手... 就理直氣壯得多喇...
咁唔通為左係呢一個forum既事, 而走去做另一個forum既會員咩?

不過, 太公講既野... 阿lu一定會聽...

嘉菲有d意見喎,其實既然有友版朋友拎左證據過黎指出 Timway 有人盜用其他人既相同資料,嫌疑中既人又一走了之冇回應任何野,不如嘉菲多事同友版道個歉先啦!

若然 Wan1 真係做錯,又或者只係誤會一場(睇怕都幾難!)道歉係起碼既禮貌同風度?希望有心人明白

至於蝙蝠俠幾時先會有反應呢?? 希望唔好再令大家再失望喇!

再次 向友版版友 say sorry! 希望友版接受

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-7-14 13:05 發表
嘉菲有d意見喎,其實既然有友版朋友拎左證據過黎指出 Timway 有人盜用其他人既相同資料,嫌疑中既人又一走了之冇回應任何野,不如嘉菲多事同友版道個歉先啦!

若然 Wan1 真係做錯,又或者只係誤會一場(睇 ...
得到你地關注事件,已經好感謝,純粹只係wan1一個人既問題,
版主言重la,我地都明白唔係timway既問題,攪到你地咁麻煩,
再一次講聲唔好意思。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。