推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

大版主, moderator再受衝擊!!

batman 真係忙到出黎講兩句都無時間??

好過癮.....

引用:
原帖由 bbbear 於 2007-7-16 05:59 發表
batman 真係忙到出黎講兩句都無時間??
佢可能都唔知講乜野好啦!

引用:
原帖由 tungpo 於 2007-7-16 09:18 發表

佢可能都唔知講乜野好啦!
起碼都講句 "done, thanks" 啦........即係 "ban左, 多謝各位關心"........

引用:
原帖由 bbbear 於 2007-7-16 09:21 發表

起碼都講句 "done, thanks" 啦........即係 "ban左, 多謝各位關心"........
但係...亞溫生仲係moderator身份喎

引用:
原帖由 wan1 於 2007-7-15 04:01 發表
此事只和HKML的私人恩怨,其他xocat版友暫請停話!首先我做好個版等你地HKML友來,終於等到了!我要講我在這裡做版務是無錢收,如果我是賊,就是一個笨賊,偷文章是賊,但HKML建立一個平台給人賣翻版首辦而每個商 ...
原本不欲多說, 奈何按捺不住!

偷了別人的東西, 還用冠冕堂皇的藉口去企圖掩飾自己的惡行,
事後又絲毫沒有悔改之心, 根本就是砌詞狡辯!   

如果不是給別人發現你的鼠輩行為, 是否仍然可以逍遙法外???

做版主的確是義務的工作, 覺得辛苦或無時間可以辭職, 何苦要忍辱負重??

濫用職權, 戀棧權位, 兄弟, 你究竟羞不羞???

PM From twlwlt
引用:
因為我地同d member既"私人恩怨",連累你地forum,我果邊都無收過佢投訢,發生咁既事,我地都莫名其妙,代我向其他版主講聲唔好意思。

引用:
原帖由 fighterplane 於 2007-7-16 10:35 發表
PM From twlwlt
因為我地同d member既"私人恩怨",連累你地forum,我果邊都無收過佢投訢,發生咁既事,我地都莫名其妙,代我向其他版主講聲唔好意思。
海量!!

問題係事發地點係TIMWAY呢道,我地去處理自己FORUM既問題係好應該既。
香港無望,所以我每天都在中國飄泊流浪

引用:
原帖由 wan1 於 2007-7-15 05:40 發表
1 今次引你們HKML的人過來原因,這不是你們的地方,有另外的網友評論,因為這論壇有很多大陸台灣各地華人會友,由他們了解你們多一點,可以客觀點!
2 先前我刻意Delete一些關於我偷Post的貼,而不全部Delete,因 ...
本來我都唔想出聲.......但係睇到佢既答覆.....真係火都黎埋......眼火爆.......究竟尼度係乜野地方呀.....話黎就黎...決戰場呀........話做版主就做版主.......話做moderator就做moderator..........我可以好清楚話你聽.......我對你好失望......你連做一個網友的資格都無呀.......收皮啦

引用:
原帖由 Free2Go 於 2007-7-16 15:20 發表

本來我都唔想出聲.......但係睇到佢既答覆.....真係火都黎埋......眼火爆.......究竟尼度係乜野地方呀.....話黎就黎...決戰場呀........話做版主就做版主.......話做moderator就做moderator..........我可以好 ...
講得好!!!

引用:
原帖由 gtc 於 2007-7-16 15:06 發表

WHO IS YOUR FAMILY AH ?
哈...阿細佬...係喎...你都係忽然高官嚟喎...好自為之啦...通常無好下場架...有版你睇架...

引用:
原帖由 gtd 於 2007-7-16 17:26 發表

哈...阿細佬...係喎...你都係忽然高官嚟喎...好自為之啦...通常無好下場架...有版你睇架...
咪係囉!人地係到傾緊國家大事,佢無啦啦殺入嚟認親認戚。唉,失禮死人。雖然係先撩者賤,但我地大局為重唔好再理佢。等佢自己大出洋相……

引用:
原帖由 gtc 於 2007-7-16 17:43 發表

我NG係官WOW...你老哥喜歡抽水,單打又好冇人理你,不過你都好似係官WOR !
唔好成日玩分身教壞細LA !
佢係邊個既分身 ? 不妨直言 !

引用:
原帖由 gtc 於 2007-7-16 17:59 發表

咁!夠老友掛!:bird:
哈!第二處再玩過啦,依處係比D大哥做野...:bird:

好正, 版主打版主 ,好好睇
好耐冇見過d科林權力鬥爭同人性歪曲到咁 ,究竟某些人係真心為科林、定借勢上位??真係好睇過d連續劇

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。