推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

大版主, moderator再受衝擊!!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-7-14 16:52 發表

無乜獎金, 唔知通唔通緝到呢

引用:
原帖由 brasco 於 2007-7-14 16:53 發表

你自已睇啦!!

咁你地pm攪掂佢啦!!....
btw, 近來連串出事麊岩D/moderator都係pm攪掂, 大家認為冇問題就得架喇!!
我諗你曾經比過大版主既pm....一定會比我多0羅.....
無論是愛與被愛,也是串步難行

人地真身都出埋黎投訴喇
POST #26

真係醜死怪
http://forum.timway.com/f/thread-103877-2-1.html

引用:
原帖由 Big Rock 於 2007-7-14 17:07 發表

版主申請、管理條例及守則

三、版主的任期、辭職和免職

1 任期
   版主的任期不設限制。
2 辭職
  因種種原因需要辭職時,請您在『Moderator Application 版主申請及新版申請區』發帖申請辭職, ...
我係想討論下呢件事...

我每次都有提我覺得...亦沒有說誰說得不對
要是你喜歡拿這個用來扣帽子的話
我說的就是我個人的答案.

引用:
原帖由 brasco 於 2007-7-14 17:13 發表

sorry, 只係兩個, 小弟冇咩唔敢鶬!!
咁我認我說錯,大家一樣咁多,我以為你有投訴是會給大版主發pm的

我上來咁多年都係好似只係send過兩個pm比大版主,尤其是可以將廣告移走之後

相關搜索目錄: 廣告

人家已投訴到上來, 大版主應馬上處理

引用:
Any urgent or impt matter, digest it and PM me.
大版主已經兩天沒上來, 莫講pm, 有兄弟打電話M過佢,
都唔得閒理.
件事吊係到, 無人執手尾, 簡直比人引為係笑柄

引用:
原帖由 fighterplane 於 2007-7-14 17:37 發表

大版主已經兩天沒上來, 莫講pm, 有兄弟打電話M過佢,
都唔得閒理
.
件事吊係到, 無人執手尾, 簡直比人引為係笑柄
習慣下啦

引用:
原帖由 brasco 於 2007-7-14 17:41 發表

咁我明喇, 你地熟到有電話contact鼣ㄟ筏屭鴢,
咪由得timway俾人笑囉. 我地呢d"外人"都係無謂再多事!!
巴.....收隊
大袋上O左黎喇

BATMAN,

你淨係MOVE走一條THREAD?
WAN1先生D THREAD裡面D相全部都係人地架
不如你入去MOVE走晒佢偷人相 D THREAD啦

引用:
原帖由 brasco 於 2007-7-14 05:41 PM 發表

咁我明喇, 你地熟到有電話contact鼣ㄟ筏屭鴢,
咪由得timway俾人笑囉. 我地呢d"外人"都係無謂再多事!!
唔係我有電話, 只因昨晚有位網友自稱要自殺,
我多事, 報了警.
被人怪我沒知會大版主,
但大版主不在線, 如何知會,
有人代我打電話通知大版主,
但大版主話佢唔得閒理.

引用:
原帖由 fighterplane 於 2007-7-14 17:50 發表

唔係我有電話, 只因昨晚有位網友自稱要自殺,
我多事, 報了警.
被人怪我沒知會大版主,
但大版主不在線, 如何知會,
有人代我打電話通知大版主,
但大版主話佢唔得閒理.
大版主連自殺都要理?

引用:
原帖由 oldgun 於 2007-7-14 17:55 發表
真係越褻V過癮了!

....真係好多人有壓力, 未解決

引用:
原帖由 Big Rock 於 2007-7-14 17:19 發表

哦,如果我說我覺得閣下腦袋有問題,就不算是人身攻擊,祇是覺得而已....亦沒有說誰說得不對?拜服
你可以有咁既感覺,但最好係有理據....

我就看不到我那個post有人身攻擊喇

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-14 05:45 PM 發表
BATMAN,

你淨係MOVE走一條THREAD?
WAN1先生D THREAD裡面D相全部都係人地架
不如你入去MOVE走晒佢偷人相 D THREAD啦
Ban 左佢算把,
人地個forumn 己找到wan1 在那邊的 2 個 account, 亦ban 了

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。