推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

82 1234
發新話題

內疚!!!

內疚!!!

有咩方法可以令女友回心轉意???
求大家幫下我

what happened ar?

引用:
原帖由 HOMOONLA 於 2007-7-15 01:47 發表
what happened ar?
一定做錯事啦~~

少食!少食!
生日快樂!

擁有時沒有珍惜,失去時才來後悔!!

有好多事發生左就無得返轉頭。睇下你運數啦!!

我相信這是每個人必經階段。

引用:
原帖由 失意人 於 2007-7-14 17:44 發表
求大家幫下我
詳盡d講講咩事先

引用:
原帖由 失意人 於 2007-7-15 01:44 發表
求大家幫下我
佢做左d 令我唔喜歡翵あ蚞x佢!

引用:
原帖由 細龜 於 2007-7-15 21:55 發表

詳盡d講講咩事先
佢成日唔理我, 我約佢又唔覆我, 成日話睇下點先,可能有野做, 咁我一路等佢覆
到左我約佢黈伅﹋\都未覆我

我就鬧佢有冇諗過覆我,係咪諗住做完野先至覆我
已經好多次都係咁,所以我真係忍唔住發火

引用:
原帖由 失意人 於 2007-7-16 01:42 發表

佢成日唔理我, 我約佢又唔覆我, 成日話睇下點先,可能有野做, 咁我一路等佢覆

兩個人相處, 唔係霸占對方, 而係要學識遷就.

反觀你自己諗下點解女友會咁對你..

My new target!!

引用:
原帖由 失意人 於 2007-7-16 01:42 發表

你令我諗起最近既一個故事....

請問你年紀大嗎.....我想你要學懂...兩個人....始終都係兩個人,無論你地係拍左拖還是結埋婚都係咁話
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 失意人 於 2007-7-15 17:42 發表

你地拍拖幾耐?合則來不合則去,如果佢性格係咁,你又接受唔到的話,勉強咪自己重唔開心,何苦呢?

你女友咁對你...
我諗佢都唔係咁鍾意你...
如果唔係冇理由唔理你.....
你諗清楚........
但如果你真係好鍾意佢,
咁你就要就下佢....
冇辦法.........

引用:
原帖由 Rod 於 2007-7-16 11:39 發表

你地拍拖幾耐?合則來不合則去,如果佢性格係咁,你又接受唔到的話,勉強咪自己重唔開心,何苦呢?
同佢拍左一年多啦,之前相處都ok
係呢兩個月開始變差

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-7-16 11:13 發表

你令我諗起最近既一個故事....

請問你年紀大嗎.....我想你要學懂...兩個人....始終都係兩個人,無論你地係拍左拖還是結埋婚都係咁話
咩故事?????

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-16 10:24 發表

兩個人相處, 唔係霸占對方, 而係要學識遷就.

反觀你自己諗下點解女友會咁對你..
我都唔算霸占

我約佢黈伬,我其實同佢講明,如果真係出唔到儭,早d同我講,我自己M節目

好似有次我想佢星期二同我出去,我話佢好耐冇陪過我,佢話睇下點先,可能有野做但未Firm,跟住我d frd又打俾我問我星期二出唔出去,佢都聽見我都唔覆我d frd住,我話要等女朋友覆

之後到左星期二都真係完全冇理我,同我已經推左我d frd

引用:
原帖由 失意人 於 2007-7-16 14:09 發表

我都唔算霸占

我約佢黈伬,我其實同佢講明,如果真係出唔到儭,早d同我講,我自己M節目

好似有次我想佢星期二同我出去,我話佢好耐冇陪過我,佢話睇下點先,可能有野做但未Firm,跟住我d frd又打俾我問我星 ...
如果係咁....就真係你gf有d問題...你有冇同佢傾過咩原因會咁對你?>????
不過...你地都完左啦....我諗你都唔可以另佢返轉頭ga啦....
重新搵過第2個啦~
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-7-16 23:37 發表

如果係咁....就真係你gf有d問題...你有冇同佢傾過咩原因會咁對你?>????
不過...你地都完左啦....我諗你都唔可以另佢返轉頭ga啦....
重新搵過第2個啦~
可能係佢太細個,唔識為人著想!!!!

引用:
原帖由 失意人 於 2007-7-17 00:07 發表

故勿論你女友是否變心.

但如果你仍然有呢個埋怨對方心態, 始終都好難去同女友相處.

你同佢拍拖之前已經知佢年紀細,
但年紀細一定唔識為人著想?
縱然佢真係唔識為人著想,
一開始你條路揀左同佢一齊,
就要學識接受, 唔係埋怨.

所以, 一係一齊, 一係分開, 唔好怨對方有咩唔岩.

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-17 01:08 發表

故勿論你女友是否變心.

...
雖然你講得好啱但依D道理要自己領會,人地講係唔會明架。

失意人兄,又或者另一個角度睇,你同女朋友性格都唔係咁夾,感情從外人角度睇你女友又好似唔係咁care,分開可能係比大家一種解脫呢。

一年時間唔係多,你諗下如果拖拖拉拉六七年先發覺你真係頂佢唔順,到時大家一定重傷。

不過呢次比你上一課就係:睇清對方係咩人先囉個真心出嚟玩認真囉。

引用:
原帖由 失意人 於 2007-7-16 16:07 發表

唔好諗人地細唔細個..有時細個你既人..可能諗野仲成熟過你....

不過有樣野好奇...(我都係呢排先諗呢樣野)
開頭...拍拖o個陣..另一半就咩都好...到拍耐左..就只諗到另一半有咩唔好..而唔去諗下佢有咩好.....就係咁....攪到分手....
可能你女友就係咁...(你都可能係咁)....呢d野要時間浸ga...不過我睇佢浸到明o個陣...你可能已經有左第2~3~4個gf.....
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 失意人 於 2007-7-16 14:09 發表

我都唔算霸占

好似有次我想佢星期二同我出去,我話佢好耐冇陪過我,佢話睇下點先,可能有野做但未Firm,跟住我d frd又打俾我問我星 ...
直覺上,她對你好似不太對勁,或者大家平心靜氣傾下發生咩事先。

引用:
原帖由 細龜 於 2007-7-17 23:32 發表

直覺上,她對你好似不太對勁,或者大家平心靜氣傾下發生咩事先。
佢而家唔肯同我傾呀

問佢有咩方法返薛琩倥,
佢好決絕咁話"冇"

我真係好 hurt

引用:
原帖由 失意人 於 2007-7-17 17:20 發表

佢而家唔肯同我傾呀

問佢有咩方法返薛琩倥,
佢好決絕咁話"冇"

我真係好 hurt
算啦,揾朋友倍你玩下啦,呢個世界大把野好玩,唔係只得一個女人,你有錢,玩乜七都得,至驚你窮…努力工作仲好啦,好快就唔hurt架啦,尢其當你揾到個代替品之後。

我睇你應該都係細個,你諗下,幾年後你回想翻自己依家係佢面前個死狗樣幾咁無形無款,可能自己都會好憎自己……

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-17 09:08 發表

故勿論你女友是否變心.

...
所以我唔係怨佢,如果我真係怨佢儭,我都唔會鰜蚾搹釩坐隤k回心轉意啦
就算佢到現時仲未識為我著想,我都希望佢之後會學懂,
我亦甘願等佢未來會識諗

引用:
原帖由 失意人 於 2007-7-18 10:51 發表

所以我唔係怨佢,如果我真係怨佢儭,我都唔會鰜蚾搹釩坐隤k回心轉意啦
就算佢到現時仲未識為我著想,我都希望佢之後會學懂,
我亦甘願等佢未來會識諗
好認真咁喎你。

唔好抱咁大希望。我朋友試過一招,你可以試下用佢嘅好奇心引起佢對你再度產生興趣,然後再試下感動佢。不過如果佢其實己經識咗第二個男人就乜七都無用。

揾一張可以勾起一D感動回憶嘅相,放大佢印係硬卡紙度。係背面寫一封感人嘅信或圖,然後好似拼圖咁剪碎張卡紙相。分一個月將D拼圖碎片寄俾佢,等佢砌。正常佢應該好想知後面寫乜九,如果連呢個興趣都無,你死心算啦。

最後一堆碎片你要當面係一個月後比佢。如果佢唔出嚟算,死心!但起碼佢永遠唔知封信講乜,留返個謎比佢都好呀,睇佢賴威呀嗱。仲有,肯定佢會記得呢件事,形呀!

如果肯出,哥仔你最後後一擊啦,到時再問下依度兄弟有乜好橋

千萬記住:封信要感人得來唔死板,重有,要未砌最後果堆碎片,一定唔知講乜。只可估估下果種…

最最重要係:用呢一個月時間,諗清楚係咪真係想同佢做人世?唔係就又係果句:算九數啦!

哈!寫完都覺得自己on lung 9

All the best anyway....

擺明有另一條仔啦.......當你已唔存在..就肯定係....食過第2條...唔好俾佢硬食
你啦...男人0黎

82 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。