推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

內疚!!!

引用:
原帖由 失意人 於 2007-7-18 18:51 發表

所以我唔係怨佢,如果我真係怨佢儭,我都唔會鰜蚾搹釩坐隤k回心轉意啦
就算佢到現時仲未識為我著想,我都希望佢之後會學懂,
我亦甘願等佢未來會識諗
以前我都經歷過, 以為誠意會打動, 但係睇戲太多, 接受現實吧啦!!!

今日你為佢喊生喊死刀仔拮大脾又如何, 走得始終要走架!!!

收拾心情, 追過第二位~~

祝成長!!

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-19 03:44 發表

以前我都經歷過, 以為誠意會打動, 但係睇戲太多, 接受現實吧啦!!!

今日你為佢喊生喊死刀仔拮大脾又如何, 走得始終要走架!!!

收拾心情, 追過第二位~~

祝成長!!
我都係咁話。

但係,我見阿哥哥仔寫D野其中有一小點同我個人經歴有D似...就憑依樣我撐佢...我以前都同我女朋友嘈過兩次大交...依家我地就嚟結婚十五週年啦...世事係有例外旣

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 Rod 於 2007-7-18 23:48 發表

好認真咁喎你。

唔好抱咁大希望。我朋友試過一招,你可以試下用佢鵀n奇心引起佢對你再度產生興趣,然後再試下感動佢。不過如果佢其實己經識鰷臚G個男人就乜七都無用。

M一張 ...
好感激你誠心奰飢U!!!
你咁詳細答我,我真係好感動!!!
真係好多謝你!!

引用:
原帖由 Rod 於 2007-7-19 15:17 發表

我都係咁話。

但係,我見阿哥哥仔寫D野其中有一小點同我個人經f有D似...就憑依樣我撐佢...我以前都同我女朋友嘈過兩次大交...依家我地就蟋盛B十五週年啦...世事係有例外:very ...
好多謝你撐我,真係感激不盡!

可唔可以分享下你儭g歷呀???

相處咁多年都只係嘈過兩次大交,你同你愛人真係好難得!!!

祝你地結婚十五週年快樂啦!!!

引用:
原帖由 Rod 於 2007-7-19 15:17 發表

我都係咁話。

但係,我見阿哥哥仔寫D野其中有一小點同我個人經歴有D似...就憑依樣我撐佢...我以前都同我女朋友嘈過兩次大交...依家我地就嚟結婚十五週年啦...世事係有例外旣:very ...
呢個世上總有例外, 例如你買一萬次六合彩都唔中, 我買一次就中頭獎, 咁總有例外.

不過你都結婚十幾年, 未計拍拖個陣, 依家都成三十幾四十,
你個青春年代無電車男, 無港女, 無上網, 無msn.

依家年青人, 換畫當食生菜, 因為太容易去make a new friend!!!

如果樓主等得到我實拍手掌戥佢開心.

但事實係點?? 等等下有第二個target轉手啦~~

引用:

好認真咁喎你。

唔好抱咁大希望。我朋友試過一招,你可以試下用佢嘅好奇心引起佢對你再度產生興趣,然後再試下感動佢。不過如果佢其實己經識咗第二個男人就乜七都無用。

揾一張 ...
我終於明白點解你會介紹人用呢招!!!!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-20 03:58 發表

呢個世上總有例外, 例如你買一萬次六合彩都唔中, 我買一次就中頭獎, 咁總有例外.

依家年青人 ...
係啦知啦,我地D老鬼out啦,依家又真係世界唔同晒嘅。

引用:

好認真咁喎你。

唔好抱咁大希望。我朋友試過一招,你可以試下用佢鵀n奇心引起佢對你再度產生興趣,然後再試下感動佢。不過如果佢其實己經識鰷臚G個男人就乜七都無用。

M一張 ...
嘩,絕呀
師兄肯定未結婚前都識唔少女仔

五大有其二

二手買賣
CD推介

都唔係丫
趁後生時唔傻下
老o左後悔就唔好啦

失意人兄

祝你好運啦

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-7-20 19:15 發表
都唔係丫
趁後生時唔傻下
老o左後悔就唔好啦

失意人兄

祝你好運啦
謝謝你支持!

我都相信:
做過而後悔!
總好過未做過而後悔!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-20 03:58 發表

依家年青人 ...
雖則另人既夢破滅..但的確是事實....

我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 Rod 於 2007-7-20 14:57 發表

係啦知啦,我地D老鬼out啦,依家又真係世界唔同晒嘅。
唔係話你out, 但真係睇事實環境.

以前中三時女友生日, 我用左三日三夜砌副貓貓puzzle比佢,
佢開心攬住我狂吻.

到佢中七時生日, 我用左幾日時間雕左個大肥皂比佢"happy birthday".
收到啤一聲, 最後補返個gucci銀包, 先錫返啖.

時移世易, 我地都要接受現實.

愛情片受落, 好大原因將我地憧憬般o既愛情拍出黎.

可惜現實就係....現實!!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-21 10:31 發表

以前中三時女友生日, 我用左三日三夜砌副貓貓puzzle比佢,
佢開心攬住我狂吻.

到佢中七時生日, 我用左幾日時間雕左個大肥皂比佢"happy birthday".
收到啤一 ...
好殘酷!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 失意人 於 2007-7-16 21:53 發表

同佢拍左一年多啦,之前相處都ok
係呢兩個月開始變差
可能有了第三者

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-21 02:31 發表

佢開心攬住我狂吻.

收到啤一 ...
哦,咁即係証明大個仔大個女姐無乜唔妥

但係同一個Gucci銀包,你送比佢嘅方式唔同,得出來嘅效果都可以差好遠架。係金錢掛帥嘅成人世界都仲有情趣呢回事嘅。

引用:
原帖由 zizibf 於 2007-7-22 20:29 發表

可能有了第三者
第三者就唔似
因為佢阿媽連佢同我嗌左交都唔知
佢阿媽同我講佢呢排心情好差,返到屋企就閂埋房門困住自己
話覺得佢心情好差

因為佢以前有乜野都會同佢阿媽講
以前都好活潑,唔會黑口黑面對住屋企人

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-21 10:31 發表

佢開心攬住我狂吻.

收到啤一 ...
港女......

咁快d結婚生仔啦,如果唔係貪你錢果d,一定會講,唔好立亂洗錢啦,要留返比阿b第日讀書架...

無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 失意人 於 2007-7-16 01:42 發表

佢成日唔理我, 我約佢又唔覆我, 成日話睇下點先,可能有野做, 咁我一路等佢覆
到左我約佢黈伅﹋\都未覆我

我就鬧佢有冇諗過覆我,係咪諗住做完野先至覆我
已經好多次都係咁,所以我真係忍唔住發火

有冇諗過可能你女友真係好忙,所以先會咁呢
我曾經都有好似你女友咁,又要返工,又要學野
跟本冇時間陪男友,亦經常被但埋怨
最後亦不歡而散

引用:
原帖由 失意人 於 2007-7-16 01:42 發表

佢成日唔理我, 我約佢又唔覆我, 成日話睇下點先,可能有野做, 咁我一路等佢覆
到左我約佢黈伅﹋\都未覆我

我就鬧佢有冇諗過覆我,係咪諗住做完野先至覆我
已經好多次都係咁,所以我真係忍唔住發火

有時學會體諒...總好過甜言蜜語

引用:
原帖由 失意人 於 2007-7-23 20:18 發表

第三者就唔似
因為佢阿媽連佢同我嗌左交都唔知
佢阿媽同我講佢呢排心情好差,返到屋企就閂埋房門困住自己
話覺得佢心情好差

因為佢以前有乜野都會同佢阿媽講
以前都好活潑,唔會黑口黑面對住屋企人
會唔會有..................
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 booska 於 2007-7-24 14:23 發表

最後亦不歡而散
我有咁既經驗.... 當時覺得男方唔上進... 放工淨係煩住我, 纏住我....好煩...
佢有時間做咩唔進修... 只愛打機... 你唔去進修都算喇... 咁你都唔好阻住我喇... 我真係好忙... 工作上知自己有不足... 我想去做好份工o者... (下省好幾百字...)

既然大家目標唔一樣... 分手喇...[故事完]

無第三者... 無物質上既比較... 係用自己同佢比較.... 佢輸左比我...

in love with the nature...

引用:
原帖由 booska 於 2007-7-24 14:23 發表

最後亦不歡而散
但唔聽人電話,有Missed call 又唔覆!!!

引用:
原帖由 失意人 於 2007-7-25 00:41 發表

但唔聽人電話,有Missed call 又唔覆!!!
咁好明顯佢對你已經到左連多講一句都想o既地步, 你同你女朋友有乜問題我地真係唔知道, 但事出必有因, 不如自己細心反省下你點解會令到佢對你咁喇

忠告一句, 唔好苦苦糾纏喇, 學會輕鬆放手仲好喇

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。