推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

貓貓心情對話

喵喵喵~~入黎井聲 hi  n bye ~~~

各位好呀∼∼ 

你好 貓女 
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 貓女 於 2006-9-15 12:25 AM 發表

俾兩蚊你...我都驚你羅番個兩蚊黎擲我呀!!
唔使驚喎...我唔會用個兩蚊黎擲你架
我會用二十個一毫黎擲
--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-9-15 02:47 PM 發表
你好 貓女 
hi, 你好呀!!

引用:
原帖由 billyt1333 於 2006-9-16 02:31 AM 發表

唔使驚喎...我唔會用個兩蚊黎擲你架
我會用二十個一毫黎擲
好!!

回復 #133 貓女 的帖子

入黎講聲...晚安丫喵~~...
好似好耐冇同你響度打招呼咁喎....

引用:
原帖由 baubau 於 2006-9-17 03:25 PM 發表
包大人~~ 晚安呀!

包大人,今日咁夜既??

係呀,好耐冇係呢度見面啦... 基本上我平時都冇乜時間上黎~~

引用:
原帖由 貓女 於 2006-9-17 11:36 PM 發表
包大人,今日咁夜既??

係呀,好耐冇係呢度見面啦... 基本上我平時都冇乜時間上黎~~
我今朝瞓到好晏先起身..所以今晚可以遲少少先瞓喇..

你加下返工時間都忙到飛起..夜晚我同你d時間好似難夾少少喎...

引用:
原帖由 baubau 於 2006-9-17 11:25 PM 發表
做乜唔揩下我呀?...
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

回復 #137 baubau 的帖子

hi~~~
喵喵
包包
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2006-9-17 03:52 PM 發表
hi~~~
喵喵
包包
皇上~~

引用:
原帖由 baubau 於 2006-9-17 03:46 PM 發表

我今朝瞓到好晏先起身..所以今晚可以遲少少先瞓喇..

你弗艂琣P你d時間好似難夾少少喎...
係好難夾,我同你都唔係每晚都上黎啦~   

我今日仲訓埋晏覺~~

引用:
原帖由 billyt1333 於 2006-9-17 11:52 PM 發表
hi~~~
喵喵
包包<---
嘩..乜一見面就嘍打丫..

引用:
原帖由 baubau 於 2006-9-18 12:05 AM 發表

我只係幫你顯示你既活力啫∼
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 baubau 於 2006-9-17 04:05 PM 發表

佢梗係身痕,兼打得少~~

引用:
原帖由 貓女 於 2006-9-17 11:54 PM 發表
係好難夾,我同你都唔係每晚都上黎啦~   
我今日仲訓埋晏覺~~
我今日仲諗住承接尋日嘅氣勢..又去gym跳餐懵..但今朝瞓醒就發覺對腳好似跛左咁..所以今日只係”慢步”咁出左去附近書局行個轉就回府攤喇..

引用:
原帖由 billyt1333 於 2006-9-18 12:10 AM 發表

我只係幫你顯示你既活力啫∼
errr..咁好似尋日啱使d喎..活力尋日真係一度響我身上出現過架...

引用:
原帖由 baubau 於 2006-9-17 04:11 PM 發表

我今日仲諗住承接尋日嘅氣勢..又去gym跳餐懵..但今朝瞓醒就發覺對腳好似跛左咁..所以今日只係”慢步”咁出左去附近書局行個轉就回府攤喇..
咁都幾好呀~~ Relax~~~

我相信我呢個星期都會冇時間去做gym...

相關搜索目錄: Gym

引用:
原帖由 baubau 於 2006-9-17 04:14 PM 發表

errr..咁好似尋日啱使d喎..活力尋日真係一度響我身上出現過架...
我發現我間gym冇boxing玩...有點唔開心~~   不過算啦,有拉丁學下算係咁~

引用:
原帖由 貓女 於 2006-9-18 12:11 AM 發表

佢梗係身痕,兼打得少~~
打得都唔少啦
今日打左15野檯波
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 baubau 於 2006-9-18 12:14 AM 發表

咁你蝕啦!
今日要再展示多一日...咁先瞓得香甜架
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 貓女 於 2006-9-18 12:15 AM 發表

咁都幾好呀~~ Relax~~~

我相信我呢個星期都會冇時間去做gym...
你講我跛左都幾好呀講笑..

我加下d堂都唔係咁好喇..分佈響六日一呢三日..一係唔跳..一係跳到跛..

相關搜索目錄: Gym

皇上,包大人,我要搵周公子啦,找豆~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。