推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

又是巡廠報告

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-8-29 09:20 發表

L仔呢個名幾好喎..哈哈!!!
L仔個名岩晒你喇,你最鍾意"乃"野架嘛...叫你L就冇錯架喇
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-8-29 10:54 發表

L仔個名岩晒你喇,你最鍾意"乃"野架嘛...叫你L就冇錯架喇
而家邊個"乃"野都未知呀!!!

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-8-29 11:04 發表

而家邊個"乃"野都未知呀!!!
呵呵....星期六我會去O既,你地放心喇
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-8-29 11:07 發表

呵呵....星期六我會去O既,你地放心喇
去就一定架啦,
但我要你單拖!!!!!

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-8-28 17:20 發表

死仔又玩我我都有d怕,因為佢而家已經問我新年會放幾日假,佢好似想捉我返鄉下呀
"羔羊"師兄, 你想繼續 FOC 咪冇問題囉! 如果唔想就不如改過另一個電話號碼吧!
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-29 17:19 發表

"羔羊"師兄, 你想繼續 FOC 咪冇問題囉! 如果唔想就不如改過另一個電話號碼吧!
從來不要以為有什麼 FOC,將來要付的更多!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-29 18:17 發表

從來不要以為有什麼 FOC,將來要付的更多!
我從來冇諗過foc,因為我比錢佢唔要,咁我咪用另外d方法去比囉
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-8-30 00:14 發表

我從來冇諗過foc,因為我比錢佢唔要,咁我咪用另外d方法去比囉
我有一個老友,他和他的女友也是在 SN 識的。在一起7年了。

今年五月底話回去湖南老家一下,就一去不回。無音無訊!

我老友到現在還是7下7下!

BT 也見過他的,死下死下噤呀!還好,沒有什麼騙財騙色!

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-8-30 00:14 發表

"羔羊"師兄, 我真看不穿你呀 ! 你一方面又唔想 FOC, 一方面又維持咁嘅關係, 但又怕她纏住你, 真是令人肺解 ?
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-30 01:35 發表

\"羔羊\"師兄, 我真看不穿你呀 ! 你一方面又唔想 FOC, 一方面又維持咁嘅關係, 但又怕她纏住你, 真是令人肺解 ?
这样的难度比较大,不是很容易处理的

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-30 01:35 發表

"羔羊"師兄, 我真看不穿你呀 ! 你一方面又唔想 FOC, 一方面又維持咁嘅關係, 但又怕她纏住你, 真是令人肺解 ?
我一個人悶悶地果陣咪想佢陪我囉,但係同你地去廠果陣又唔想搵佢,就係咁之嘛
我不嬲都唔想foc,但係同佢果時幾好feel咪唔閃住囉,不過都係有d驚,怕我走果時唔知佢會做d乜,可能係之前果次o既陰影
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-8-31 00:25 發表

我一個人悶悶地果陣咪想佢陪我囉,但係同你地去廠果陣又唔想搵佢,就係咁之嘛 我不嬲都唔想foc,但係同佢果時幾好feel咪唔閃住囉,不過都係有d驚,怕我走果時唔知佢會做d乜,可能係之前果次o既 ...
"羔羊"師兄, 我真唔信是廠裡找不到另一個有 "感覺" 嘅女工!

回復 #1 Haidada 的帖子

How r u,Haidada?

I am from SIngapore, would like to join to 'Chocolate" factory, is this located at Sha Tou Hotel?

And can you please give me any mummy mobile phone number from this "chocolate" factory so that i can book and contact her when I go to this factory?

Thank you for your helps..

Cheers,

Ray

真係令人羨慕又妒忌

真係令人羨慕又妒忌...............................

几好啊...哈哈...不过如果将成个过程都录低就几好拉...哈哈!!

小弟唔知朱古力廠即係.........?

呢位兄弟, 就算你係幾個同類鮠hreads問同樣黻暋D, 我q係唔會有人係呢度答你呢個問題, 我自己都做髐@輪功課至知間廠係指那個地方.  如果你比d心機及耐性搵, 你都一定可以搵到!!!!!!  你繼續咁做只會令其他師兄或版主blacklist你呀!!

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 def_lo 於 2007-9-13 08:53 發表
呢位兄弟, 就算你係幾個同類鮠hreads問同樣黻暋D, 我q係唔會有人係呢度答你呢個問題, 我自己都做髐@輪功課至知間廠係指那個地方.  如果你比d心機及耐性搵, 你都一定可以搵到!!!!!!  你繼續咁做只會令其他師 ...
X N 次 Agree。

這麼多的報告自己也不去參詳下,人必自助然後人助之!做下功課喇;!

相關搜索目錄: 功課

Thanks for your shares!!!!!!!!!
本帖最近評分記錄
  • ComeOn 體力 -20 非禮行動 2007-9-13 23:40
  • ComeOn 威望 -20 非禮行動 2007-9-13 23:40

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-20 18:33 發表

"七少"師兄, 你知架, 我第一次是比 520, 其它就是 820, 昨晚比晒全部嘅人民幣佢, 但都不足夠 600 囉 !
好似偏貴啲喎 !!!!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-28 17:23 發表

回家食埋佢個妹

你最好快快回答星期六去不去.1,2,3號無問題.現在等七少pm就成團.
何時食埋佢老母 ?

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-31 18:38 發表

"羔羊"師兄, 我真唔信是廠裡找不到另一個有 "感覺" 嘅女工!
无所谓啦,好丑都系肉。

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-31 18:38 發表

講得冇錯...sofar我都未搵到個我想囉佢電話o既女工
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-20 09:25 發表

講得冇錯...sofar我都未搵到個我想囉佢電話o既女工
因為你已有一個重要的電話在心中,所以不想要其它

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-20 09:39 發表

因為你已有一個重要的電話在心中,所以不想要其它
小喇叭,死bt你又黎,做咩呢個星期休戰呀?
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。