推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

又是巡廠報告

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-23 00:17 發表

笑你老母師兄, "七少"師兄是朱古力廠嘅 CEO, 你唔好亂噏啦 !
笑你老母師兄, "七少"師兄是朱古力廠嘅 CEO, 英文全寫係 Chief Enterainment Officer!! 唔好亂噏!! "尊重別人, 尊重自已"!!
  [癡心絕對]........為 "妳" 付出那種傷心 "妳" 永遠不瞭解  ,  我又何苦勉強自己愛上 "妳" 的一切   ....

引用:
原帖由 焦器勃勃 於 2007-8-23 23:15 發表

笑你老母師兄, "七少"師兄是朱古力廠嘅 CEO, 英文全寫係 Chief Enterainment Officer!! 唔好亂噏!! "尊重別人, 尊重自已"!!
焦器勃勃師兄, 今明兩晚會去看看新工衣嗎 ?
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-24 00:27 發表

焦器勃勃師兄, 今明兩晚會去看看新工衣嗎 ?
去就唔好自己又開一間 K 房喇!一起平 D 嘛!

引用:
原帖由 par3 於 2007-8-23 23:00 發表

你個棚有冇俾班罷工o既扎鐵工干擾倒呀
用搭棚o黎形容事前思想工作真係好鬼貼切,個棚搭得穩陣,神不知鬼不覺,今日去連湖,聽日去巡廠,四通八達,擒上擒落,話咁快就倒.最後o個句係八十定九十年代o嘅s ...
個棚真是要搭得好好架,根基要穩固即"上去做嘢的充分理由"又要有靈活彈性即"如露出馬腳時要有一至二個連自己都騙埋的藉口"如果唔係一打風就冚包散:

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-24 10:06 發表

個棚真是要搭得好好炭?
"BT"師兄, 我就驚你搭完個棚唔識落番嚟唧!
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-24 10:11 發表

"BT"師兄, 我就驚你搭完個棚唔識落番嚟唧!
現在上棚時間真係密和耐咗.不過我都識自動自覺落棚.

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-24 10:26 發表

現在上棚時間真係密和耐咗.不過我都識自動自覺落棚.
"BT"師兄, 我就是怕你又上又落, 好易發生意外唧!

CEO 小弟也想加入朱古力廠..................THANKS

引用:
原帖由 hyatt 於 2007-8-24 21:29 發表
CEO 小弟也想加入朱古力廠..................THANKS
It is a very good place to try.  But it is a bit far away!

原帖由 Haidada 於 2007-8-27 17:18 發表

我禮拜六曾提議 38D換 40D 但BT 不肯﹐ 說還要吃幾次。。
海兄真的不好意思啦.這條Jester形容她像"賢妻良母"的奶媽我要食多次先放出來.敬希海兄見諒.不過七少都等緊.估不到咁大舊豬腩肉都有人排隊

海兄,我無收到你pm,你會唔會send錯左

ps:我改左暱稱

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-8-27 23:09 發表
海兄,我無收到你pm,你會唔會send錯左

ps:我改左暱稱
既然這樣,你就自己給 Haidada 一個 PM 喇!後生仔,主動點嘛!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-27 23:22 發表

既然這樣,你就自己給 Haidada 一個 PM 喇!後生仔,主動點嘛!
係喎等我pm佢先

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-8-28 00:46 發表

係喎等我pm佢先
K 狼 兄﹐

我收到你的 PM 又回了。。可能是我發錯了罷。。沒關係。。已經跟你CONFIRM 了嗎。

大海

各位大佬終於開左account同你地吹水...哈哈!!!

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-8-28 13:53 發表
亞1號仔,今個星期六你會連同2,3號出現嗎

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-28 14:16 發表

亞1號仔,今個星期六你會連同2,3號出現嗎
應該問題不大,
係而家有條"肥"撚樣玩野,
你放心...我會攪掂佢!!!!!
佢再玩野...我剪左佢條賓周仔!

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-8-28 13:53 發表
歡迎。歡迎。多些出現罷。。我還未搞清楚誰是1﹐2﹐3號呢。。

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-8-28 14:38 發表

應該問題不大,
係而家有條"肥"撚樣玩野,
你放心...我會攪掂佢!!!!!
佢再玩野...我剪左佢條賓周仔!
聽聞佢上個星期六都上咗來自己玩喎.

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-28 14:44 發表

歡迎。歡迎。多些出現罷。。我還未搞清楚誰是1﹐2﹐3號呢。。
大海哥,
我只可以同你講1號係比較俊俏果位
.....

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-28 14:46 發表

聽聞佢上個星期六都上咗來自己玩喎.
而家唔撚知佢,
佢玩野唔上我問佢拿你電話JOIN你玩,OK?

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-28 14:44 發表

今個星期六,我幫你點佢哋相啦.還有肥肥小羔羊::

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-8-28 14:48 發表

而家唔撚知佢,
佢玩野唔上我問佢拿你電話JOIN你玩,OK?
我現在pm電話比你啦.你見版上有短消息禁入去就睇到.

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-28 14:50 發表

我現在pm電話比你啦.你見版上有短消息禁入去就睇到.
btpower真係做到野兼有誠意,
咁一於星期六見啦!

bro 大海

下次有機會見面先還返o的工具俾你
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。