推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

又是巡廠報告

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-20 11:25 PM 發表

不知是否七少看錯了日期呢﹐ 他在說 31號 1號呢
七少 always thinking AHEAD of us ma
你就天真,佢地就絕对吾會係傻 !

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-20 22:56 發表

是後來你來到宜冬.見到一個帶住墨鏡的女孩囉
"大海哥"師兄, 小雨是咪 "我見尤憐" 呢 !
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-20 23:29 發表

"大海哥"師兄, 小雨是咪 "我見尤憐" 呢 !
雨 就是流海嗎﹖﹖ 她現在是二號喇。。 可能很快會升為一號了。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-20 23:14 發表

都o系廠好玩的。。贊成兩天都在廠。。K 狼兄﹐你的四號現在是我的二號呢。。我要翻吃大波。。她是一號。
你宜家愛上左雙飛嗎

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-8-20 23:37 發表

你宜家愛上左雙飛嗎
"抽水機"師兄, 你都想玩, 何況我們這些年青人呢 !
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-20 22:56 發表

是後來你來到宜冬.見到一個帶住墨鏡的女孩囉
對﹐ 但那時沒很留意。。下次到廠再驗。。

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-8-20 23:37 發表

你宜家愛上左雙飛嗎
沒有﹐ 那天只是逼不得已。。
一個就夠了。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-20 23:42 發表

對﹐ 但那時沒很留意。。下次到廠再驗。。
"大海哥"師兄, 如果你要一個, 同你個名一樣, 好似海一樣咁多水嘅囡囡, 她是我小見嘅一個咁多水囉 !

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-8-20 23:27 發表
I'm ready for 星期六.  I can't wait to 會見所有的師兄!!
why not Fri and Saturday

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-20 23:39 發表

"抽水機"師兄, 你都想玩, 何況我們這些年青人呢 !
引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-20 23:46 發表

沒有﹐ 那天只是逼不得已。。
一個就夠了。。。
可能我唔識玩,試過雙飛之後,都覺得一個已經夠晒數(無謂追)

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-20 23:48 發表

"大海哥"師兄, 如果你要一個, 同你個名一樣, 好似海一樣咁多水嘅囡囡, 她是我小見嘅一個咁多水囉 !
真要試試咯。。我看排她禮拜五還是禮拜六才好。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-20 23:54 發表

why not Fri and Saturday
"大海哥"師兄, 未見過你咁興奮喎 ! 送走 "阿嬌", 你就按不住自己啦 !

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-8-20 23:55 發表

可能我唔識玩,試過雙飛之後,都覺得一個已經夠晒數(無謂追)
是阿﹐ 一個就夠了。。兩個只是心理上覺得有點做皇帝那種感覺。。說玩嗎一對一才好玩的。。要有互動肯定是一對一喇。。

大海兄, I want to go for back to back weekend too but 逼不得已......pls see pm for details
你就天真,佢地就絕对吾會係傻 !

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-21 00:01 發表

是阿﹐ 一個就夠了。。兩個只是心理上覺得有點做皇帝那種感覺。。說玩嗎一對一才好玩的。。要有互動肯定是一對一喇。。

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-20 23:58 發表

"大海哥"師兄, 未見過你咁興奮喎 ! 送走 "阿嬌", 你就按不住自己啦 !
廠真是另人太興奮喇。。 這禮拜要盡興。。 阿驕下禮拜又想來深圳呢。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-20 23:57 發表

真要試試咯。。我看排她禮拜五還是禮拜六才好。。
"大海哥"師兄, 求你最好是星期五啦 ! 我真是好想見她, 又好唔想見她是同一個 K 房呀 !

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-21 00:09 發表

廠真是另人太興奮喇。。 這禮拜要盡興。。 阿驕下禮拜又想來深圳呢。。
有機會我都想見下真人,睇相片有粒消魂癦幾吸引

15晚到港,多謝"遮C兄"告知18號有巡廠行動,適逢其會當然要參加一聚各路
英雄,當天下午相約遮兄皇崗出發,到達後與一眾師兄晚飯後,6点多就展開巡廠行動.雖然以前有在這間廠玩過,但今次感覺完全不一樣,第一是跟完全不認識的人(有十多人)一齊玩,第二是非常淫亂 ,令小弟大開眼界,雖然我常常在CP"半到","加2"玩,但這些場都不是這樣玩.尤其是工衣就要一讚(冇bra,T back),囡囡
配合度有十分,而7少,BT,K狼各師兄就玩得非常投入,我就比較斯文(扮野),
我想是第一次参加,以後就會露出我的真面目.當晚我都沒有留囡囡過夜,因時差
關係,7点多就坐車回港,希望不次有機會和各師兄食早餐,交流報告.........

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-21 00:09 發表

"大海哥"師兄, 求你最好是星期五啦 ! 我真是好想見她, 又好唔想見她是同一個 K 房呀 !
我就要星期六﹐ 還要坐在你旁邊呢。。

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-8-21 00:14 發表

有機會我都想見下真人,睇相片有粒消魂癦幾吸引
好啊﹐ 我跟阿驕月底那個周末到苦門住﹐跟 C Hing 門一起玩。。但不會帶她到廠了。。不要讓她知道我在那邊威嗎。。

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-8-20 23:00 發表

係呀羔羊,最多你揀唔揀女我地隨便你呀
我怕我同sn妹妹去完,一陣我玩得癲過頭佢返去又捉住我喊呀
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

very excellent artical, detailed description

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-21 00:21 發表

我就要星期六﹐ 還要坐在你旁邊呢。。
"大海哥"師兄, 咁我就缺席啦 !

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-21 00:09 發表

嘜你咁矛盾架.想見就見.不想見便閃啦.傘兄

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。