推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

CA朱古力廠沒有想象中好玩

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-28 12:13 發表

海兄邊個高妹呀,你唔係星期天走咗了嗎.是否係香港又回頭返上廠呀
就系steven那個咯。高過我的。。
禮拜天回來﹐ 到晚上八點多又上﹐以為阿傘兄在沙嘴﹐點知是在廠﹐ 甘咪又去了廠咯。。

唔係喎....都幾好玩喎!

高妹?  是否在 Tv 前面跳舞那個?  我見佢跳得ok索....以為佢以 tune 好tim  

相關搜索目錄: 跳舞
你就天真,佢地就絕对吾會係傻 !

引用:
原帖由 H_man 於 2007-8-28 11:43 發表

賭運我唔mind,我唔多賭,間中玩下...有嫖運好D
三件快餐帥兄財運似乎更佳...
真係冇你咁好命水...
唔係三件快餐....
正確來講...
係先黎個雙飛快餐..(2Q)...
再加一個可愛妹妹過夜..(3Q)..
甘咪一晚5Q囉......

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-28 12:50 發表

就系steven那個咯。高過我的。。
禮拜天回來﹐ 到晚上八點多又上﹐以為阿傘兄在沙嘴﹐點知是在廠﹐ 甘咪又去了廠咯。。
哦,原來果個.真的高頭大馬喎.但波不是很大.

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-8-28 14:08 發表
高妹?  是否在 Tv 前面跳舞那個?  我見佢跳得ok索....以為佢以 tune 好tim  
working there only 12 days and never before in this trade, so she says!! but really fresh

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-8-28 14:08 發表
不是跳舞那個喎.但你今次係唔係想食Tv 前面跳舞那個先.我見你眼不停地望住佢

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-8-28 14:13 發表

唔係三件快餐....
正確來講...
係先黎個雙飛快餐..(2Q)...
再?.(3Q)..
甘咪一晚5Q囉......
師兄真係有嫖運又有財運...羨慕

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-28 14:21 發表

哦,原來果個.真的高頭大馬喎.但波不是很大.
前一天已檢查過的。。看似飛機場。原來一手搾吳o西。。還可以。。

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-28 14:25 發表

不是跳舞那個喎.但你今次係唔係想食Tv 前面跳舞那個先.我見你眼不停地望住佢
跳舞是那個啊。。當晚陪誰的呢。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-28 14:33 發表

跳舞是那個啊。。當晚陪誰的呢。。
是校長.

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-28 14:31 發表

前一天已檢查過的。。看似飛機場。原來一手搾吳o西。。還可以。。
還可以波交係唔係

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-28 02:25 PM 發表

我欣賞佢d舞 gei

你就天真,佢地就絕对吾會係傻 !

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-28 14:54 發表

是校長.
啊。。S PIMP 兄確有眼光。。那位是好野來的。。

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-28 14:55 發表

還可以波交係唔係
甘又得。。不過都好好玩的

我就覺得好撞手神啦,小弟命中率都好高吓
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2007-8-28 15:16 發表
我就覺得好撞手神啦,小弟命中率都好高吓
不光是撞手神的。。女女需然是在反工。。但他們也有感覺的。。碰到好的客人如你。。她們也會著的。。
其實我的“手神”也很好的。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-28 15:44 發表

不光是撞手神的。。女女需然是在反工。。但他們也有感覺的。。碰到好的客人如你。。她們也會著的。。
其實我的“手神”也很好的。。
同意師兄所講,但係我都未試過有囡囡會係6,7點就話要走架喎,玩到唔想走就試過
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-8-28 17:14 發表

同意師兄所講,但係我都未試過有囡囡會係6,7點就話要走架喎,玩到唔想走就試過
你型仔嘛

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-28 17:16 發表

你型仔嘛
我肥到隻豬咁,邊會有囡仔鍾意我丫,都係睇住我d錢份上架je,但係錢我都冇,所以答案係"都唔知佢地鍾意我d乜".
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-8-28 17:22 發表

我肥到隻豬咁,邊會有囡仔鍾意我丫,都係睇住我d錢份上架je,但係錢我都冇,所以答案係"都唔知佢地鍾意我d乜".
鍾意你夠大件,捉你回鄉劏來食都食足一個月

H_man師兄, 小弟對於你的遭遇深表同情.....

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-28 18:16 發表

鍾意你夠大件,捉你回鄉劏來食都食足一個月
咁我同你加埋咪夠食2個月
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-28 23:26 發表
http://forum.timway.com/f/thread-125376-1-1.html

樓主,請看本人新作!
多謝7少指教
第1,4點-無問題...我去之前有做功課
第2點-好難望D女一兩眼,就揀...尼點比較難!
第3點 -line 長係媽咪定係其他黎?
第5點-沒問題...一向對女女都好尊重
第6點-D女可能等熟客,又或者唔想接那個客人...我o個晚都見幾個係咁,以唔方便推辭...
第7點-自問我要求一D都唔高...有波就得,最大問題係服務...要上房先知...如果唔得想換就...先唔講錢...咁夜仲邊有好女換?

都係要睇彩數...

相關搜索目錄: 功課

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。