推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

CA朱古力廠沒有想象中好玩

引用:
原帖由 scottiepp 於 2007-9-3 23:59 發表
其實廠真係除女多外,d 質數真係幾參差,我睇落都係得 3 - 5% o既女揀得落!!
老實講,個場個SELLING POINT 係玩得癲,好多時好好樣又有波都唔駛揀呢D場做,所以點解要咁早到都係咁之嘛,但係唔知點解我次次都早到遲揀囡
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-4 00:01 發表

劈狗硬你1號仔.找囡幫都無用
天呀...我做錯D咩事?
我個人都好NICE,
點解要劈我?

引用:
原帖由 scottiepp 於 2007-9-3 23:59 發表
其實廠真係除女多外,d 質數真係幾參差,我睇落都係得 3 - 5% o既女揀得落!!
幾百蚊差不多啦,
唔好要求咁高啦!

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-4 00:01 發表

老實講,個場個SELLING POINT 係玩得癲,好多時好好樣又有波都唔駛揀呢D場做,所以點解要咁早到都係咁之嘛,但係唔知點解我次次都早到遲揀囡
你邊有揀囡啊!次次都是自帶飯合!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-4 00:11 發表

岩啦...
七少教訓下D迷途小羔羊!

下次你地搵個同我開車,等我"對淋"你地!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-4 00:12 發表
唉....今個星期唔行得,
要15號個星期先得!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-4 00:11 發表

七少,我上次先揀完,邊係次次都帶飯盒呀
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-4 00:12 發表
你下次住怡東咪得.將車泊再係怡東後去玩.

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-4 00:15 發表

七少,我上次先揀完,邊係次次都帶飯盒呀
上次都係揀埋D"數蟻妹"!

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-4 00:16 發表

上次都係揀埋D"數蟻妹"!
咩數蟻妹,我冇帶佢返房咩....之前果次就係喇,果個妹妹仔同我玩"西門吹雪",咪由佢數蟻囉
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

回復 #160 惡魔少年1號 的帖子

唔對板,就好彈哪!又唔捨得駛多200蚊!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-4 00:19 發表

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-4 00:19 發表
唔係200蚊問題,而係果晚本身已經搵唔到岩心水咪是但囉,點知條女仲要玩COOL,我咪要佢數蟻咁之嘛
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

不如下次有這些囡,叫佢幫我數埋毛毛喇!

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-4 00:18 發表

咩數蟻妹,我冇帶佢返房咩....之前果次就係喇,果個妹妹仔同我玩"西門吹雪",咪由佢數蟻囉
唔用心揀當然唔會揀到好野!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-4 00:23 發表
不如下次有這些囡,叫佢幫我數埋毛毛喇!
都得喎...一於咁話,下次我再搵到D西門吹雪就叫佢幫七少數毛,數完先比走
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

回復 #167 回歸的小羔羊 的帖子

"西門吹雪"?我又無"西門",佢點吹我的雪條啊!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-4 11:06 發表
"西門吹雪"?我又無"西門",佢點吹我的雪條啊!
施主, 你心中無西, 口中有西 呀
我係車神

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-9-4 17:35 發表

施主, 你心中無西, 口中有西 呀
師傅,有西無西,或東或南,怎至乎北,還是空西!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-4 18:19 發表

師傅,有西無西,或東或南,怎至乎北,還是空西!
你對個西燒柱香啦
我係車神

回復 #171 colorbhk 的帖子

"西鄉"?好久無去過喇!自從被"草布"仔點相事件後,(請看本人 七少貨架)都無去了!

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-8-28 14:13 發表

唔係三件快餐....
正確來講...
係先黎個雙飛快餐..(2Q)...
再?.(3Q)..
甘咪一晚5Q囉......
一晚5Q, 有无相啊!!!
咪扮大哥,造壞市
咪做情聖,玩沉水

最近有沒有去過那邊呀 !!!!

好混亂,唔知信邊個.....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。