推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

CA朱古力廠沒有想象中好玩

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-29 20:45 發表

H Man,你睇到啦,唔係嚇你架:真係要被佢奶"奶頭".星期六你不出現是對的
死肥仔,﹞擐酊凝摯祁I,你就一口都係!

奶頭都"奶"得,又點會唔咀得?"幾"人憂天!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-29 20:45 發表

H Man,你睇到啦,唔係嚇你架:真係要被佢奶"奶頭".星期六你不出現是對的
我粒的!剩係畀女"奶"過o查...
對男人黎講仲係處黎加
連我自己都未"奶"過...因為"奶"唔倒

引用:
原帖由 H_man 於 2007-8-29 20:51 發表

我粒的!剩係畀女"奶"過o查...
對男人黎講仲係處黎加
連我自己都未"奶"過...因為"奶"唔倒
只是証明你不長舌!!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-29 20:49 發表

死肥仔,﹞擐酊凝摯祁I,你就一口都係!

奶頭都"奶"得,又點會唔咀得?"幾"人憂天!
我見過好多女都係乜都得,就係唔畀咀...

朱古力廠沒一直有想象中好玩 !!!!!!

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-8-28 10:40 發表
其實,有好多C兄唔俾contact其他人,
都係介意,如有人去過唔好玩,會覺得放料唔{正確全面......
所以咪好多人唔講甘多囉...

事實上,出黎玩,開唔開心係好靠嫖運嫁...
都要自己摸索出黎0既地方.好玩D.... ...
唔俾 contact 不是怕有人去了說不好玩,話出好玩報告的吹水。而是怕25仔,令到個場"黃"左!

還有的是,近幾個月來,這個場已經很 hot , 上星期我就是因為"賓周"多過"西",我和"焦氣"兄都找不到心頭好!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-29 21:04 發表

唔俾 contact 不是怕有人去了說不好玩,話出好玩報告的吹水。而是怕25仔,令到個場"黃"左!

還有的是,近幾個月來,這個場已經很 hot , 上星期我就是因為"賓周"多過"西", ...
所以我睇到呢個post好開心,因為會少d人去,唔使爭食
朱古力廠唔好玩架,千其唔好去呀

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-28 18:16 發表

鍾意你夠大件,捉你回鄉劏來食都食足一個月
近牌豬肉貴啞!

引用:
原帖由 9-siu 於 2007-8-29 21:00 發表
朱古力廠沒一直有想象中好玩 !!!!!!
巴打...你講得冇錯呀,真係唔好玩架...你千萬唔好去朱古力廠呀,我唔想次次都男多過女
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-29 21:04 發表

還有的是,近幾個月來,這個場已經很 hot , 上星期我就是因為"賓周"多過"西", ...
甘又要開發新地方?。。好攰啊。。。。
不過都無計啦。。。。

引用:
原帖由 H_man 於 2007-8-28 11:13 發表

睇報告,佢地係熟客...又咁多人去...D媽咪應該會好識做...
HMan 師兄, 如果你覺得我是熟客, 媽咪就好識做, 你就大錯特錯 ! 我之前都比 "慌慌" 玩咗成晚, 重跣咗一鑊添, 咁又唔見唔去, 我只不再找她訂房便算 !
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-30 01:55 發表

HMan 師兄, 如果你覺得我是熟客, 媽咪就好識做, 你就大錯特錯 ! 我之前都比 "慌慌" 玩咗成晚, 重跣咗一鑊添, 咁又唔見唔去, 我只不再找她訂房便算 !
同個媽咪熟D,係有著數D...條女新黎或服務經常畀客投數...媽咪會有暗示但都好講媽咪本身盡唔盡責...

其實你有冇諗過之所以覺得個塲唔好玩,
係你本身去玩既心態有問題?
引用:
同個媽咪熟D,係有著數D...條女新黎或服務經常畀客投數...媽咪會有暗示但都好講媽咪本身盡唔盡責...
咁要熟到乜野程度先有呢D"暗示"既着數呢?

人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:

朱古力廠唔好玩架,千其唔好去呀.媽咪衰,女又扒,場又舊,房又貴,公主又串.交通又不便.去來做嘜.不如禮拜這個場

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-30 14:58 發表

朱古力廠唔好玩?
啊。。我禮拜五不去了。。

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-30 14:58 發表

朱古力廠唔好玩?
講起呢間朱古力廠,
唉....真係唔去好過
..............

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-30 15:07 發表

啊。。我禮拜五不去了。。
超!個個都知你星期五唔去的喇!不要給阿嬌吸哂你的精啊!留番點給廠裡的員工吧!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-30 15:46 發表

超!個個都知你星期五唔去的喇!不要給阿嬌吸哂你的精啊!留番點給廠裡的員工吧!
是﹐ 要留翻D星期六爆房至得。。

I am going to Factory now.

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-30 09:44 發表
請問朱古力廠叫什麼名字?很多BROTHER都讚佢好玩...

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-30 17:44 發表
七少。可唔可以留意下軍情。。。
睇下”打人事件”。。對廠0既業務有無影响。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-8-30 18:14 發表

七少。可唔可以留意下軍情。。。
睇下”打人事件”。。對廠0既業務有無影响。。。。
師兄,”打人事件”係乜東東

朱古力廠真係一D都吾好玩!舉腳認同!

幾年前去玩邊有甘多傷港人入廠玩,
最多都係d台胞,
宜家每個周末樓下既餐廳都係傷港人食飯等QC!
呵呵。

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-8-30 21:03 發表

http://forum.timway.com/f/thread-125418-1-1.html

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-8-30 21:03 發表

http://forum.timway.com/f/thread-125418-1-1.html

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。