推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

懷舊不限年齡, 你屬哪個 age group ?

引用:
原帖由 『劍心』 於 2010-3-29 07:07 發表
小女子已經18歲了~~= ="
18歲  係靚女 點解叫[劍心]  快D講。

吓~~冇咩點解~~因為我很喜歡浪客劍心入面o既劍心囉^^
18歲就係令女??你又知~~

引用:
原帖由 『劍心』 於 2010-3-30 05:22 發表
吓~~冇咩點解~~因為我很喜歡浪客劍心入面o既劍心囉^^
18歲就係令女??你又知~~
有靚女直覺嘛這就是你偶像不?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

佢都唔係劍心~~ = ="差巧遠啵~~

應該係咁ga嘛
佢係你o既朋友吧~~哈~~= ="

我覺得呢個cosplay似d~~

引用:
原帖由 『劍心』 於 2010-3-31 02:50 發表
佢都唔係劍心~~ = ="差巧遠啵~~

http://hk.wrs.yahoo.com/_ylt=A3OyCEVfSLJLn6YAR_K.ygt./SIG=12ru9of68/EXP=1270061535/**http%3A//comic.ce.cn/dmzb/cosplay/gn/200711/14/W020071114424492996647.jpg

應該係 ...
樣貌模糊的假面孔  你被騙了  真正劍心是這樣子的

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

[quote]原帖由 『劍心』 於 2010-3-31 02:50 發表
應該係咁ga嘛
佢係你o既朋友吧~~哈~~= ="

佢好過我D朋友  我朋友又好D過我..........

引用:
原帖由 『劍心』 於 2010-3-31 02:54 發表
我覺得呢個cosplay似d~~
靚女劍心你在那  快上來對話啊!

你呢個只不過係以前日本o既武士o黎~~
都唔係劍心= ="

引用:
原帖由 『劍心』 於 2010-4-2 14:07 發表
你呢個只不過係以前日本o既武士o黎~~
都唔係劍心= ="
我以前學劍班時 有個師妹16才 每次上堂都喜歡作這樣打扮一番 我常跟她一起睇戲  有次她還買了情侶座請我到入場跟我說.....你有你睇 我有我睇呀!女人真是奇怪動物??

哦~~係咩= =
咁點解你話「你有你睇 我有我睇呀」?
女人真是奇怪動物??(咩意思~~唔明)

引用:
原帖由 『劍心』 於 2010-4-3 01:35 發表
哦~~係咩= =
咁點解你話「你有你睇 我有我睇呀」?
女人真是奇怪動物??(咩意思~~唔明)
你都話唔明點算好 我都一頭霧 大概是看戲時要規矩一點

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-4-4 00:29 發表

我明白.

你師妹口是心非....

約會你, 又驚自己自作多情.

咁講, b 哥唔 蘇 佢時, 佢冇咁瘀...

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-4-4 00:29 發表

喔~~係哦                                  .

引用:
原帖由 suewong 於 2010-4-4 15:49 發表

我明白.

你師妹口是心非....

約會你, 又驚自己自作多情.

咁講, b 哥唔 蘇 佢時, 佢冇咁瘀...
校長真是仁厚可愛  總是給我好的評價我實在是個被耍玩俘虜

引用:
原帖由 『劍心』 於 2010-4-4 15:58 發表

喔~~係哦                                  .
校長有善良的心  對校長要好一點

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-4-4 21:53 發表

校長真是仁厚可愛  總是給我好的評價我實在是個被耍玩俘虜1300661
因為年輕時,都有類似舉動,所以明白。

引用:
原帖由 suewong 於 2010-4-4 22:08 發表

因為年輕時,都有類似舉動,所以明白。
你怎麼不騙著我保持形象  扣廿分

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-4-4 22:14 發表

你怎麼不騙著我保持形象  扣廿分
我的形象就是開朗活潑,敢作敢為 (年輕時)。

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-4-4 21:56 發表

校長有善良的心  對校長要好一點
校長係指冰個哦??
suewong 嗎?

引用:
原帖由 suewong 於 2010-4-4 22:48 發表

我的形象就是開朗活潑,敢作敢為 (年輕時)。
你現在也是年青人

引用:
原帖由 『劍心』 於 2010-4-5 02:53 發表

校長係指冰個哦??
是 suewong 嗎?
冇錯  趙豎她  她豎巧然

喔~~^^                   .

時間過得真快....唉
多謝分享

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。