推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

上海上門按摩好爽記

回復 820# 的帖子

老江湖, 小婷同安安, who do you prefer? I only tried girls from 安安 before.

老江湖 Ching,

What a detail information provided!

Without your valuable indication, we all cannot eat good things in Shanghai alone!

Many Thanks!!!!!

FS=full service
小婷和安安這兩位agent是上海水平與服務都較高的
小婷的慶慶已轉做兼職
小婷的佳佳已回籠上班 她很喜歡香港人
安安尚有多位高質兼職在手 一般兼職都較全職開放(甚至FS) 但按摩技術沒全職好

相關搜索目錄: 兼職

小婷1#818#82972   QQ: 7#6#970#2   MSN: xin.ziing老鼠live.cn
安安1#524#0579#   QQ: 790#52047   MSN: zhouyuanfang0701老鼠hotmail.com

她們的slogan: 用青春給你激情, 用激情給你服務, 用服務滿足你的慾望

Doer, thank you, thank you, thank you....
We owe our great adventures in Shanghai to you.

I tried 小嚴 she is very good... but HJ only

引用:
原帖由 fattykingk 於 2009-2-19 02:12 發表
I tried 小嚴 she is very good... but HJ only
小嚴已經唔做囉  呢期 雪兒 佳佳 陶陶 最紅

天津

小弟要去天津出差幾日, 請問有冇好 agent 介紹呢?

回復 833# 的帖子

引用:
原帖由 老江湖 於 2009-2-19 13:22 發表

小嚴已經唔做囉  呢期 雪兒 佳佳 陶陶 最紅
想請教一下老江湖, 小嚴其實是不是以前的思燕

另外小婷的新女宣萱, 是不是應該叫軒軒(國語發音相似), 我試過一個叫軒軒的part time, 跟你說的差不多

引用:
原帖由 clac 於 2009-2-20 00:36 發表

想請教一下老江湖, 小嚴其實是不是以前的思燕

另外小婷的新女宣萱, 是不是應該叫軒軒(國語發音相似), 我試過一個叫軒軒的part time, 跟你說的差不多
小嚴不是思燕
宣萱就是軒軒

ching評價如何?

上次叫了小嚴, 來的是以前試過的思燕, 但衣着和感覺就modern得多, 我還問她就是小嚴嗎? 她說是, 而且她也覺得我好面熟

軒軒當然不錯, 漂亮和身裁好, 皮膚白, 上次是她剛下班趕來的, 忘記問她的正職是什麽?

引用:
原帖由 clac 於 2009-2-19 17:01 發表
上次叫了小嚴, 來的是以前試過的思燕, 但衣着和感覺就modern得多, 我還問她就是小嚴嗎? 她說是, 而且她也覺得我好面熟

軒軒當然不錯, 漂亮和身裁好, 皮膚白, 上次是她剛下班趕來的, 忘記問她的正職是什( ...
]

安安果個軒軒定小亭果個軒軒?

引用:
原帖由 nisden 於 2009-2-20 01:42 發表
]

安安果個軒軒定小亭果個軒軒?
講緊小婷個軒軒  不過安安個宣萱都幾得吓  身材正  皮膚白滑  最衰就係唔做FS

引用:
原帖由 老江湖 於 2009-2-19 18:45 發表

講緊小婷個軒軒  不過安安個宣萱都幾得吓  身材正  皮膚白滑  最衰就係唔做FS
咁小婷個軒軒正D定安安果個正D,論樣?

引用:
原帖由 nisden 於 2009-2-20 21:26 發表

咁小婷個軒軒正D定安安果個正D,論樣?
都係青春無敵  樣都幾好  個人比較鍾意有肉地既  安安個宣萱岩我D  試個日係素顏  幾有明星相  兩舊大包好回味

Very good !thank you for your report

引用:
原帖由 daben 於 2009-2-23 15:45 發表
I pay her RMB300, but she asked for the traveling cost – taxi fare! I said it’s already included in RMB300, woo she asked me to pay more for return journey!

聽落真係唔篬數喎 !!  最怕遇著呢d 囡
上面有想法,下面沒辦法!!

can't see the number, can u pm me

引用:
原帖由 daben 於 2009-2-23 18:24 發表
照佢地行規過10點先要收一程係應該既.....我個case係連9.30pm都未到仲要收來回2程車費....咁Q大個口! Duo!   我地都志在relex, 遇到好既, 又服務技術都正既, 俾多d有咩緊要!  我想大部份CHing都會同意我咁講掛!      ...
真遺憾小美會咁樣對妳  可能心情唔好同埋缺水啦  我上次待遇幾好  又冇俾佢屈
呢件事我QQ鬧左安安  佢話會聯絡你睇下點補償番你窩

回復 848# 的帖子

回復 848# 的帖子

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。