推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

上海上門按摩好爽記

回復 925# 的帖子

May be your expectation from her is low but comparing to others I have experienced she is below average.  When did you meet her?

I have been in SH so often but never tried such services. Hope I can enjoy same soon.

引用:
原帖由 fattykingk 於 2009-3-17 23:45 發表
May be your expectation from her is low but comparing to others I have experienced she is below average.  When did you meet her?
skip this one. fresh abalone lying all over the seabed. why staying for the dried-up?   

引用:
原帖由 cx852 於 2009-3-17 21:17 發表
tried 顏學. called tingting for  詩語 or  佳佳. but both not avaliable. she recommended  顏學 instead. she is actually better then i imagined. i heard some c-hings' negative comment. she was actually  ...
know that u've tried susu as well. why not share your experience? wanna privatize her?

回復 913# 的帖子

上星期五去上海, 星期五晚call 左安安問有冇新女, 佢介紹藍藍,10:13 call, 12:00 先到, 一入門口, 個樣一般, 6.5- 7, 下面除剩條紅色底橫, 上面仍然好密實, 坐上黎按時, 大脾貼大脾, 手勢算ok, 翻轉身, 我問佢可唔可以幫我啜lin, 佢話冇問題, 一路啜, 一路淫叫, 跟手就問我想唔想裸按, 四舊, 我話ok, 佢就剝哂全身, 坐嚮度係咁磿, 不停淫叫十分鐘, 又問我做唔做, 八舊, 我話ok, 佢算比足表情交足功課, 做算仲係咁話好威猛, 做完仲有時間又繼續按到足, 走時連車費比左九舊
星期六晚再call 安安, 問仲有冇正野, 佢介紹左小冉, 呢次15分鐘就到, 個樣都係一般, 但係靚妹型, 合我謂口多d, 入到門口好似好緊張, 指下自己塊面問我得唔得, 我做按摩一向都有彈人鐘, 唔靚咪齌按囉, 所以當然話得啦, 佢一上來就問我要乜服務, 我問佢有乜服務, 佢話標準二百六, 絲足三舊, 胸推四舊, 唔開大, 我話咁胸推啦, 佢除剩條底橫同絲襪, 胸推加漫遊, 最後HJ, 完左仲按到夠鐘為止, 連車費比左五舊, 總括兩個都ok, 但又冇乜特別驚喜, 小冉合我謂口多d, 二十歲夠哂後生, 其實開唔開大我都唔係好介意

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 apollo5661 於 2009-3-18 09:54 發表
上星期五去上海, 星期五晚call 左安安問有冇新女, 佢介紹藍藍,10:13 call, 12:00 先到, 一入門口, 個樣一般, 6.5- 7, 下面除剩條紅色底橫, 上面仍然好密實, 坐上黎按時, 大脾貼大脾, 手勢算ok, 翻轉身, 我問佢可唔可 ...
鍾意後生? 咁我推薦蘇蘇囉, 睇番上面875#有contact no.

幾得喎!多謝分享。

安安新女:

夏雪  23歲  167  重慶  兼職  平常只做260  想賺多些  但沒做過400(bm)和600(fs)  又想又怕  ching自己突破
芊芊  21歲  166  江蘇  兼職  漂亮  只做600  技術純熟

相關搜索目錄: 兼職

杭州也有上門:

燕子        163  22歲  漂亮  身材均勻  有個性  260及400
水蜜桃    160  22歲  漂亮  可愛溫柔  聲甜      260及400

找客服小瑤  1%9004%7213

說是老江湖介紹即可

引用:
原帖由 老江湖 於 2009-3-24 11:05 發表
杭州也有上門:

燕子        163  22歲  漂亮  身材均勻  有個性  260及400
水蜜桃    160  22歲  漂亮  可愛溫柔  聲甜      260及400

找客服小瑤  1%9004%7213

說是老江湖介紹即可
杭州都有, 太好了....

回復 929# 的帖子

Yes. as Lao Jiangwu recommended, Susu is good in response and attitude. gf feel. c-hing who would like to have some cosy time should try her. she is a little bit chubby though. but that does not affect the over experience.

回復 933# 的帖子

回復 936# 的帖子

下星期看看姊妹有没有空了!

引用:
原帖由 daben 於 2009-3-26 09:28 發表
CHing...what's "BM"?    How much I have to pay if BG just provided BJ not FS? Thanks
BM=Body Massage   it's called 胸推 in China
BJ/FS same price

引用:
原帖由 white 於 2009-3-26 22:33 發表
下星期看看姊妹有没有空了!
醒你多張妹妹相吊吓癮  

包佢夜好似幾抵

佢都改左電話: 134&2&88805

回復 941# 的帖子

wow this is interesting

芊芊好似啫係蘇蘇... at least she called herself 蘇蘇... and from the pictures... they just look exactly the same...

BJ is wonderful... 但個日佢好趕住走... so... overall... just so so..

小婷有個part time... 感覺良好...

一個叫張雪... 一個叫李秋玲...

引用:
原帖由 madcop7 於 2009-3-27 20:38 發表
小婷有個part time... 感覺良好...

一個叫張雪... 一個叫李秋玲...
張雪是小齊  玲就是小林  

引用:
原帖由 老江湖 於 2009-3-26 16:45 發表

醒你多張妹妹相吊吓癮  

包佢夜好似幾抵

佢都改左電話: 134&2&88805
一於包啦,正在留囗水,看看服务如何先

回復 940# 的帖子

回復 945# 的帖子

點解佢地咁多名o既!?

引用:
原帖由 madcop7 於 2009-3-28 12:35 發表
點解佢地咁多名o既!?
真名再加幾個藝名ㄚ嘛, 唔通你英文名係姓七, 叫癲差咩?

回復 945# 的帖子

Which one is better?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。