推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

上海上門按摩好爽記

各位C兄,早兩星期前在上海試了小雪所安排mm,她說是北京人...20+,樣子及身材一般...按摩尚算可以接受,不過只能隔衣摸咪咪,再進一步要收錢才可以摸,下方更加不用談...因為都是第一次試這種形式按摩,想請教各大大是否只能隔衣碰mm呢..!!
收費: 260 + 120(晚上來回的士) = 380元

我日,你们香港崽都去玩日妹,国内的留给我.

我日,你们香港崽都去玩日妹,国内的留给我.

引用:
原帖由 RescueDiver 於 2008-1-10 16:13 發表
各位C兄,早兩星期前在上海試了小雪所安排mm,她說是北京人...20+,樣子及身材一般...按摩尚算可以接受,不過只能隔衣摸咪咪,再進一步要收錢才可以摸,下方更布偃ㄛO第一次試這種形式按摩,想請教各大大是否只能隔衣碰m ...
哇, 囡囡又想宰肥羊! 雖然慣例是只能隔衣摸, 但直接摸要加錢就是bg坑人, 請公佈她名字, 我們將她列入黑名單! 本人多年來都是摸到裡面, 並用嘴親的, 大部份下面都有摸, 還有加錢做全套, 更有幾次是FOC的~    事前講明叫她們雇黑車, 車錢70就行.

星期6試o左安安o果面o既武漢女,
手技十分差
我第一次一路比女攪一路,
(我o既問題???)
點都好$一定要比,無下次!!!!

by the way小雪唔覆我why????????

唔通今日又要搵安安,
雖然我話請佢食飯,
但係.............齋食..........飯.......

c兄,有無其他仲要好o既介紹?

i will try 小梦's girl tomorrow, will provide report.

引用:
原帖由 iruka 於 2008-1-13 14:19 發表
星期6試o左安安o果面o既武漢女,
手技十分差
我第一次一路比女攪一路,
(我o既問題???)
點都好$一定要比,無下次!!!!

by the way小雪唔覆我why????????

唔通今日又要搵安安,
雖然我話請 ...
一於同安安complain! 今晚可以試下小夢度D女啦~

C兄,堅喎!!
安安sendo左短訊比我say sorry!!
多謝晒!!!

引用:
原帖由 高射炮 於 2008-1-7 15:58 發表
I will go to BJ this week, any recommendation from yours for fun?
我下星期都會去北京呀, 請問有冇北京最新資料呀?

引用:
原帖由 老江湖 於 2008-1-11 01:16 發表

哇, 囡囡又想宰肥羊! 雖然慣例是只能隔衣摸, 但直接摸要加錢就是bg坑人, 請公佈她名字, 我們將她列入黑名單! 本人多年來都是摸到裡面, 並用嘴親的, 大部份下面都有摸, 還有加錢做全套, 更有幾次是FOC的~ ...
老江湖兄,絛女叫咩名我沒問,只知她是來自北京.
上海這類上門按摩,d女女好似以前香港玩床尾機一樣,摸女又耍手擰頭,不過按到中途,真的沒辦法.
小弟2星期再去上海,老江湖有甚麼特別好推介...

引用:
原帖由 RescueDiver 於 2008-1-14 02:06 發表

老江湖兄,絛女叫咩名我沒問,只知她是來自北京.
上海這類上門按摩,d女女好似以前香港玩床尾機一樣,摸女又耍手擰頭,不過按到中途,真的沒辦法.
小弟2星期再去上海,老江湖有甚麼特別好推介...
搵小夢  有個叫燕燕  幾open
另外圓圓度有兩個幾靚下既
撞手神啦~

引用:
原帖由 老江湖 於 2008-1-14 02:47 發表

搵小夢  有個叫燕燕  幾open
另外圓圓度有兩個幾靚下既
撞手神啦~
She recommended 小容. I will try tonight.

引用:
原帖由 老江湖 於 2008-1-6 16:20 發表

另一間相熟既都黎左件好野  20才 唔止靚  仲幾有氣質  最重要係曲線好明顯個隻  凹凸有致   不過骨技麻麻  唔係好高  應該162左右  岩心水既 c hing 自己搵圓圓喇 1%800%%3331
Met this girl last week, name is 佳佳, like 老江湖's comment, very pretty , but not a short girl.  She is quite a character and could be regarded as 清秀.  She is absolutely not giving any other special service and she holds a very interesting view on this. Nice to talk to , but not much bone skill.  Again, thanks to 老江湖's recommendation.

引用:
原帖由 UrbanEagle 於 2008-1-14 09:59 發表

Met this girl last week, name is 佳佳, like 老江湖's comment, very pretty , but not a short girl.  She is quite a character and could be regarded as 清秀.  She is absolutely not giving any ot ...
she's from 江蘇. and there's another 170cm bg, 斑斑, from henan. different style and amiable

will try anan's 小燕 tomorrow. any bro tried b4 & willing to give comments?

引用:
原帖由 awanker 於 2008-1-14 08:59 發表

She recommended 小容. I will try tonight.
小容 is pretty but not "open" enough.

老江湖C兄幫小弟complain完安安後,
今日又call安安幫我安排,
今次....................掂!!

江蘇妹167mm(maybe),to~~o open!!!!
雖然手上有birthmark同太professional,
但各花各眼!

------------------------------------------------------

呢次上海之"痕"無得傾....掂!!
期間雖然有些少不快,
但玩嘛!總要有D經歷o既!!!!!
唔係有老江湖C兄o既好介紹,
就真係得個痕字囉!

引用:
原帖由 iruka 於 2008-1-14 22:04 發表
老江湖C兄幫小弟complain完安安後,
今日又call安安幫我安排,
今次....................掂!!

江蘇妹167mm(maybe),to~~o open!!!!
雖然手上有birthmark同太professional,
但各花各眼!

----- ...
開心咪得囉!! 呢個燕子係安徽既, 165cm, c hing 有冇加錢到7~800做埋全套呀?

引用:
原帖由 老江湖 於 2008-1-14 12:26 發表

小容 is pretty but not "open" enough.
oh you've tried her before also? so she has no value added service?

當然要o拉!
o聽日返HK,
要餓到過年呀C兄!!

深記or馬交有無料呀C兄

引用:
原帖由 老江湖 於 2008-1-14 23:56 發表

開心咪得囉!! 呢個燕子係安徽既, 165cm, c hing 有冇加錢到7~800做埋全套呀?
P.S. Full service 人仔800.(total)

回復 #220 iruka 的帖子

好似好多選擇咁, 我呢d新手, 都唔知點揀好, 我去完北京下星期落上海, 真係要諗諗搵邊個先....

小容 looks quite pretty but no full service.

老江湖兄,想請教多一件事情,以上介紹咁多個聯絡人,唔知邊個D囡囡會服務好D,第2 part時可以放D摸咪咪等..我下星期去上海時不用好似上次不開心經驗...先謝謝哦

摸咪咪係標準動作, 肯唔肯鬆bra就睇你嘴頭, 霖得掂就剿埋添~

我下星期都去上海呀!想問那個有full service!仲有我們一行三人,誰人女多D安排好D呢?如果可以過夜,how much! Thx!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。