推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

七少新玩場

七少..............
Name & Location.......................

一去到這裡玩就已經忘記了在廠的日子了.

惡魔少年2號的 JJ,我在考慮帖不帖出來!帖出來都是打格仔!(Big Horse ?)怕被其哥追殺!

C Hing, please pm the name and address.  I would like to try and will post the report later.  Thanks a lot !!!

想問清楚,囡囡露毛照,可不可以帖出?

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-2 20:04 發表
惡魔少年2號的 JJ,我在考慮帖不帖出來!帖出來都是打格仔!(Big Horse ?)怕被其哥追殺!
唔好啦,影響市容

S-Pimp 正在享受和囡囡的絲絲細語!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-2 20:45 發表
S-Pimp 正在享受和囡囡的絲絲細語!
這個不是S-Pimp是皇馬的"屎丹"現在退役來中國溝女

我想問有無K狼條女的大波相呢

引用:
原帖由 btpower 於 2007-10-2 20:52 發表

無啞!但我條囡的大挺波就有!明天才帖出來。

Dr.Tea,
我都成個月無搵佢喇,隨緣啦~

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-10-2 16:07 發表
100% agree with you, I give this place the following score.

滿意度 *****
高興度 *****
驚訝度 ****
非常同意s兄o既分析.....
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 CP仔 於 2007-10-2 22:06 發表
Dr.Tea,
我都成個月無搵佢喇,隨緣啦~

係真唔係呀???

引用:
原帖由 Old_Chan 於 2007-10-2 22:12 發表

係真唔係呀???
oldchan師兄,乜最近呢幾次都見你唔到o既,又去左邊度搵食先,有好野記住要pm比我地喎
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

我都想知係邊到同邊個場喎,同消費多少,煩請pm
點都係肉  好過自瀆

引用:
原帖由 btpower 於 2007-10-2 20:52 發表

我就想問有無"復活島"?

好彩無俾人影相姐.....

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-10-2 22:13 發表
oldchan師兄,乜最近呢幾次都見你唔到o既,又去左邊度搵食先,有好野記住要pm比我地喎
近兩個weekend都係響CP過,巡視下去開果四個場,有失望亦都有驚喜......

Anyway,今個星期應該會返CA~

回復 #117 Old_Chan 的帖子

I c annot go to "Factory" this weekend la, as my "7-so" gone bacvk to Hubei. There are a lot of spy there.

Go some where else ?

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-3 00:10 發表
I c annot go to "Factory" this weekend la, as my "7-so" gone bacvk to Hubei. There are a lot of spy there.

甘你可以趁機抖下。。。。
橫掂。。時勢都唔係最佳時機。。。。

OC or BT ~ Please PM to me if there is any function ~

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-3 00:10 發表
"Factory"星期五六太多人去喇......仔仲多過女......我睇條木樓梯隨時會裂開 ......都係 go somewhere else 喇!

引用:
原帖由 peter_gcru 於 2007-10-3 00:31 發表
OC or BT ~ Please PM to me if there is any function ~
P生你最近好有米喎!中左六合彩呀?

要透支呀##~ 好窮呀~

引用:
原帖由 peter_gcru 於 2007-10-3 00:47 發表
要透支呀##~ 好窮呀~
你叫七少帶你去玩啦~

引用:
原帖由 Old_Chan 於 2007-10-3 00:51 發表

你叫七少帶你去玩啦~
係就大家一起去喇!我明天PM你們!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。