推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

七少新玩場

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-10-2 10:17 發表

如果D囡囡跳到好似佢甘:

http://www.youtube.com/watch?v=SSfjkjjbv7w

可能齋睇都出左兩次貨!!
嘩 跳成咁 好然驚條棍會斷

其實講整體囡囡質數,上次同七少你去果間都唔差呀,之後我再一條友去過二次,坐大廳卡位揀女同玩,終於見到海鮮制服,最難得係就算weekend九點過後,大廳都仲有大把女俾你慢慢選擇,唔似得星期六既Factory,過左九點就連豬扒怪獸都一件不留。

附圖:上次果件超淫蕩1米72
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 CP仔 於 2007-10-3 18:48 發表
7少,
馬上風條女身型幾好喎~
想問下佢上面有無帶"爸爸"? 我覺得有帶o既~
No bra at all.

引用:
原帖由 Old_Chan 於 2007-10-3 22:25 發表
其實講整體囡囡質數,上次同七少你去果間都唔差呀,之後我再一條友去過二次,坐大廳卡位揀女同玩,終於見到海鮮制服,最難得係就算weekend九點過後,大廳都仲有大把女俾你慢慢選擇,唔似得星期六既Factory,過左 ...
I know you have been to the "Big sitting room", "Chu Chu " told me the next day you went there.

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-3 22:34 發表
I know you have been to the "Big sitting room", "Chu Chu " told me the next day you went there.
我地係CA既一舉一動,又點會逃得過七少你D耳目?

so,see you Saturday.

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-10-2 22:32 發表

我就想問有無"復活島"?
我果晚時運高見唔到添,可惜可惜

7少,
如果無既話,囡囡個胸又幾圓渾喎. 正~

nice one, thanks for sharing

引用:
原帖由 Old_Chan 於 2007-10-3 22:25 發表
其實講整體囡囡質數,上次同七少你去果間都唔差呀,之後我再一條友去過二次,坐大廳卡位揀女同玩,終於見到海鮮制服,最難得係就算weekend九點過後,大廳都仲有大把女俾你慢慢選擇,唔似得星期六既Factory,過左 ...
看背影此女不錯,老陳好野

七少: 可否告小人物此乃何處之芳草,讓小人物也玩下大人物的玩意

引用:
Hi, Oldchan,
我以後一個人也該去那裡大廳玩。前天一條友跑去廠﹐又貴﹐又悶又吃扒。。真昂居。。
大海

7少......
我都想看相.......新手看不到 慘....
希望 這個場不會像 朱克力廠一樣...

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2007-10-4 10:14 發表

看背影此女不錯,老陳好野

七少: 可否告小人物此乃何處之芳草,讓小人物也玩下大人物的玩意
老陳那做是"凍味"的!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-4 11:03 發表

老陳那做是"凍味"的!
冬味有無大廳架。。以後一條友坐大廳好D。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-10-4 11:17 發表

冬味有無大廳架。。以後一條友坐大廳好D。。
你無看到我昨晚的回老陳的帖嗎?"朱朱"就是在大廳看到老陳的嘛!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-4 11:19 發表

你無看到我昨晚的回老陳的帖嗎?"朱朱"就是在大廳看到老陳的嘛!
知道了。。

七少 brother,

可否告知"冬味"大慨位置和大廳收費如何.如果無朋友陪一條友上去應該坐大廳好D. 唔好意思,在CA只去過朱古力廠和YD Sauna. 謝

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-4 11:19 發表

上次同老陳在房選不到女,跟住在走廊有很多女等入其他房時就中途打劫女女帶回自己房玩.好多女在走廊走來走去架

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-3 03:17 PM 發表

哈哈!鬼仔。我發覺你的中文好左好多囉!
多謝母 乳 教學囉   
你就天真,佢地就絕对吾會係傻 !

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-10-4 11:44 發表

多謝母 乳 教學囉   
母乳教育真好﹐ 吳怪得香港政府甘落力推廣啦﹐ 應該找你做代言人﹐ 由無吳識到識只是一瞬間。。母乳吃得越多越快識。。

引用:
原帖由 btpower 於 2007-10-4 11:34 發表

上次同老陳在房選不到女,跟住在走廊有很多女等入其他房時就中途打劫女女帶回自己房玩.好多女在走廊走來走去架
中途打劫卻是好辦法。。積極進取。。

七少,
可否pm呢間場嘅資料比我呀,因下星期有時間和fan北上,
因以往多去cp, 睇下可否勸服個fan改去ca玩玩。 多謝。

七少, the new place is 冬味"? am I right !

低調~低調~

引用:
原帖由 gdnwoo 於 2007-10-4 12:15 發表
七少, the new place is 冬味"? am I right !
不是,"冬味"又怎算我的新玩場呢?你沒有看我的貨架嗎?兩年前就去過那裡喇!你看看吧!又有新貨上架了!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。