推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[已解決] 賭波贏錢心得................有耐心必有回報!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-25 12:20 AM 發表

打自己
不用氣餒,濕濕碎碎

照你一向攤路,只斷一關,咁今晚o個場咪好底買

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-25 10:00 發表

不用氣餒,濕濕碎碎

照你一向攤路,只斷一關,咁今晚o個場咪好底買

咁玄!哈哈!個波唔係圓架~試下今晚o黎注勁o既補數......講笑咋!千祈咪制。輸錢莫追!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-25 02:22 PM 發表

咁玄!哈哈!個波唔係圓玻膳漫Q!千祈咪制。輸錢莫追
無錯

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-25 02:22 PM 發表

咁玄!哈哈!個波唔係圓玻膳漫Q!千祈咪制。輸錢莫追!

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-26 06:43 發表

幾乎日日有波賭,唔清醒d好易乾塘o架

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-26 11:30 AM 發表

幾乎日日有波賭,唔清醒d好易乾塘o架
C兄, 可以出關未

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-26 11:42 發表

C兄, 可以出關未
引用:
三條飛都咁o岩各斷一關
黑仔!自罰停賽3周,10月7日再戰江湖~   
未得住,因為仲好黑仔。鐵定10月7日出冊!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-26 11:46 AM 發表

呢兩個星期我地要    自己      
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-26 11:46 AM 發表

但今晚歐聯好賭BOR ,off-record 提供兩場玩下LA  

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-26 11:51 AM 發表

但今晚歐聯好賭BOR ,off-record 提供兩場玩下LA  

點解筆大大今日重唔開盤    等我快的追過豆豆  
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-26 11:49 AM 發表

呢兩個星期我地要  靠  自己      
以下僅供參考
亞洲讓球盤擂台(22):帕爾馬 對 羅馬(意甲)
羅馬

唔該晒

信心指數

推介

係喎, 今天重未開盤添

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-26 11:49 發表

呢兩個星期我地要  靠  自己      
我仍然會係樹提供心水o既 你唔怕做白老鼠o既話

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-26 11:54 AM 發表

以下僅供參考
亞洲讓球盤擂台(22):帕爾馬 對 羅馬(意甲)
羅馬

唔該晒

信心指數

推介
不愧為牙刷保長         

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-26 11:57 AM 發表

不愧為牙刷保長         
比下面啦
玩左22輪,
最高調呢劑咋

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-26 11:59 AM 發表

比下面啦
玩左22輪,
最高調呢劑咋
善用注碼,才是贏錢不二法門

夠鐘食飯!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-26 12:06 PM 發表
夠鐘食飯!
咁早    我都未食早餐  

都係去食的野先  

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-26 12:09 PM 發表

咁早    我都未食早餐  

都係去食的野先  

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-26 11:54 AM 發表

點解筆大大今日重唔開盤    等我快的追過豆豆  
等你快D輸光輸淨

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-26 01:12 PM 發表

等你快D輸光輸淨
睇過勢, 今天休戰了

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-26 01:12 PM 發表

等你快D輸光輸淨
閘住 今日興玩暴力  

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-26 01:27 PM 發表

閘住 今日興玩暴力  
即係俾我講中左,唔係你咁大反應

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-26 01:28 PM 發表

即係俾我講中左,唔係你咁大反應
妳唔食飯係處看舖  

唔好 re 咁快,阻住我食野  

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-26 01:30 PM 發表

妳唔食飯係處看舖  

唔好 re 咁快,阻住我食野  
咁你咪唔好RE我住囉!

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。