推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[建議] 王小龍傳

引用:
原帖由 小小力 於 2008-3-14 23:05 發表

五大世家都未講陳傲雲咁快死??
死左陳傲雲...先引到5大世家出黎同蛇猫門D人打...到時唔駛諗D低B劇情...盟主出黎講一句: 蛇猫班忍樣殺左我個2仔...我要同2仔報仇....
到時又打一餐......打幾十期就完埋5大世家條線...唔駛煩.....又可以同我地講: 我地已經講完5大世家GA啦....之後又去返邪神o個條線度...(因邪神出黎..會多d書)....到時又可以煲多幾年...
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-3-15 02:19 發表

可能會比陳傲雲姦....咁邪神又唔會做到十惡不赦....小龍到時又可以好有理據咁憎9陳傲雲...o係最後一期將佢打死...再完左本書.....
如果由2世袓先上,正常地小龍會認為係勇仔做,跟住勇仔一定不會解釋同埋直認,咁呢嗰專門鍾意怪錯人的小龍會功力勁升。

引用:
原帖由 冰河 於 2008-3-15 00:28 發表
頂!原來玉兒跟老母姓,即係同邪神係堂兄妹。

咁一定唔會俾邪神奸,否則亂倫過唔到《 淫 褻 及 不 雅 物 品 管 制 條 例 》!
舊註都係堂兄妹,最後一樣照姦•

引用:
原帖由 Colortiger 於 2008-3-15 23:05 發表

舊註都係堂兄妹,最後一樣照姦•
舊屎冇王管,冇咁人無聊人玩投訴嘛
家陣電視劇講句「麻甩佬」都會被人投訴粗俗,亂倫的話仲唔日日上頭條呀?

不過奉勸老黃都係唔好玩咁多姦淫虜掠,唔係等陣d屋村師奶睇到個仔本公仔書,又去投訴你就大煲
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 5454321 於 2008-3-15 00:15 發表
請問邊度有得買番第一集至到最新個集小龍傳?
信和最高果層有間書店好齊肉記d 書,你可以去睇睇
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:

可能會比陳傲雲姦....咁邪神又唔會做到十惡不赦....小龍到時又可以好有理據咁憎9陳傲雲...o係最後一期將佢打死...再完左本書.....
應該唔會俾陳傲雲搞,陳傲雲要留番來搞初夜...sorry,係初夏至o岩

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-3-15 15:30 發表

舊屎冇王管,冇咁人無聊人玩投訴嘛
家陣電視劇講句「麻甩佬」都會被人投訴粗俗,亂倫的話仲唔日日上頭條呀?

不過奉勸老黃都係唔好玩咁多姦淫虜掠,唔係等陣d屋村師奶睇到個仔本公仔書,又去投訴你就大煲
睇週刊就知道佢最鐘意係乜啦!!!
難為佢班員工做到扒係度............

引用:
原帖由 冰河 於 2008-3-15 00:28 發表
頂!原來玉兒跟老母姓,即係同邪神係堂兄妹。

咁一定唔會俾邪神奸,否則亂倫過唔到《 淫 褻 及 不 雅 物 品 管 制 條 例 》!
看到玉兒母親的死法...

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2008-3-14 12:58 發表

唔想再次出现玉儿被奸的剧情,要奸就奸马小玲啦!!!!
馬小靈先前咪同蛇煞講個自己同老妖有路囉﹐相信個消息已經俾邪神知道﹐蛇煞就話唔敢Dap
o遮,邪神我唸應該Dap唔落o掛.

引用:

陳傲雲身中奇毒﹐邊有心情搞野啊﹐再加上玉兒內功深厚﹐陳傲雲縱然身法了得﹐抽下水仲OK,想Dap玉兒!?冇咁易。家陣咁o既環境﹐兵凶戰危﹐傲雲又要靠小龍o既寶血解毒﹐我唸暫時傲雲都唔會發爛渣住﹐要發﹐都會o係自己地頭發。

引用:
原帖由 金拿督 於 2008-3-17 01:40 發表

陳傲雲身中奇毒﹐邊有心情搞野啊﹐再加上玉兒內功深厚﹐陳傲雲縱然身法了得﹐抽下水仲OK,想Dap玉兒!?冇咁易。家陣咁o既環境﹐兵凶戰危﹐傲雲又要靠小龍o既寶血解毒﹐我唸暫時傲雲都唔會發爛渣住﹐要發﹐都會o ...
就係中毒至要清清d熱毒嘛

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-3-17 15:18 發表

就係中毒至要清清d熱毒嘛
飲單眼佬24味~

老黃又借D意改Seting當日小龍同風雷齊齊食咗蔘皇片,金鵬同旁白講過話蔘皇血生生不受用無窮,可能見小龍近排多次百毒不侵連星宿老怪都打殘,又同人解毒咁鬼威,所以又借D意用玉兒把口講出蔘皇血藥力買小見小,企圖減低小龍嘅威力,老黃、德哥,做人公平D好無,唔好成日呢頭俾人威嗰頭又驚人太威屈人唔俾人威,你哋呢D作風下壯烈犧牲嘅屈者已經有韋佗、風雷,咪再搞小龍啦!
本帖最近評分記錄
  • SIG 體力 +20 我很贊同!! 2008-3-21 11:42
  • SIG 威望 +20 我很贊同!! 2008-3-21 11:42

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-3-18 13:26 發表
老黃又借D意改Seting當日小龍同風雷齊齊食咗蔘皇片,金鵬同旁白講過話蔘皇血生生不受用無窮,可能見小龍近排多次百毒不侵連星宿老怪都打殘,又同人解毒咁鬼威,所以又借D意用玉兒把口講出蔘皇血藥力買小見 ...

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-3-18 13:26 發表
老黃又借D意改Seting當日小龍同風雷齊齊食咗蔘皇片,金鵬同旁白講過話蔘皇血生生不受用無窮,可能見小龍近排多次百毒不侵連星宿老怪都打殘,又同人解毒咁鬼威,所以又借D意用玉兒把口講出蔘皇血藥力買小見 ...
小龍由不死身(之前又話唔會俾小龍死)變可以死(玩投票),你話有咩係冇可能呢
我覺得係玉兒認為小龍失血太多,短時間唔會保唔返血,加上個個都要參皇血,先至會咁講,如果知道龍虎門幾個人都係有參皇血,班友仔仲唔變哂另吸血鬼入龍虎門搶血咩

引用:
原帖由 阿左 於 2008-3-19 17:55 發表

小龍由不死身(之前又話唔會俾小龍死)變可以死(玩投票),你話有咩係冇可能呢
我覺得係玉兒認為小龍失血太多,短時間唔會保唔返血,加上個個都要參皇血,先至會咁講,如果知道龍虎門幾個人都係有參皇血,班友仔仲唔 ...
另一方面玉兒亦都可能係怕小龍失血太多起唔到頭都未定.......

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2008-3-19 22:57 發表

另一方面玉兒亦都可能係怕小龍失血太多起唔到頭都未定.......
叫玉兒快D用"吹功"將小龍D精血集中係一点先啦!!
唔識就向老王D北北學習啦!
The Flying Finn

王小龍傳都算幾好睇?

引用:
原帖由 tongmui 於 2008-3-20 19:25 發表
王小龍傳都算幾好睇?
本<王小龍傳>我覺得似<火雲邪神II>多D!!!
好唔好睇??....我覺得有D虎頭蛇尾囉!!
<王小龍傳>主角應該係王小龍傳,
初初仲好D,但睇落講火雲邪神仲多過佢!!
我又有好多野唔明!!
火雲邪神周身唔得閒,但又放底哂所有野去搵一個唔知係唔係真係有既寶藏!!
為乜呢??? 佢好等錢洗咩?? 十億買粒舍利子俾人都係咁喇!!
無啦啦帶埋把干將去為乜呢???
帶老妖去為乜呢???老妖識路?? 老妖好打過自己??
羅刹教D人死哂?? 係都要帶過自己唔信既去??
<王小龍傳>既目的好似只係用黎帶出一班人!!...
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

引用:
原帖由 小小力 於 2008-3-20 20:45 發表

本<王小龍傳>我覺得似<火雲邪神II>多D!!!
好唔好睇??....我覺得有D虎頭蛇尾囉!!
<王小龍傳>主角應該係王小龍傳,
初初仲好D,但睇落講火雲邪神仲多過佢!!
我又有好多野唔明!!
火雲邪神周 ...
句句精確!

老實說, 有點看不慣王小龍傳的畫功, 人眼部份多是迷迷胡胡, 好像相片對焦不準一樣....看完後讓我也有點眼蒙蒙….
成本書如似D公仔畫左係細紙上面再放大咁, 或者話用50寸高清電視放低清影像....
大家留意下, 所有細圖人物一定無眼珠... 我""!

故事方面….出個人外傳不是要提昇角色嗎?  點解而家搞成咁???

香港蝙蝠俠 | 有事Send"蝙蝠"短訊比我!

看了最新一期廣告,楊遠塵應該是死於蒙面神秘人之手...

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2008-3-12 23:46 發表

但系人才过剩啵!

而且有大水牛同阿柴呢对 “痴呆双刹”在阵,同罗刹开拖时随时俾佢哋拖衰家!!!
“痴呆双刹”?
新外傳播!!

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-3-15 10:39 發表

死左陳傲雲...先引到5大世家出黎同蛇猫門D人打...到時唔駛諗D低B劇情...盟主出黎講一句: 蛇猫班忍樣殺左我個2仔...我要同2仔報仇....
到時又打一餐......打幾十期就完埋5大世家條線...唔駛煩..... ...
YesYes~打幾十期後,
邪神出黎一個殺晒五大世家!!
跟住同傷又殘咖小虎講:
「我一定會殺清龍虎門!不過我比多一年時間你地練功.......」
跟手飛走左........

都幾好睇架.............

今期主編說最後四期(17-20期)改為雙週刊,以使結局更加完美!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。