推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[建議] 王小龍傳

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-4-23 01:17 發表
我只係知道幾期以來都比係抽血.......
其實政府真係可以諗諗委任王小龍做紅十字會嘅捐血大使,王小龍傳仲可以成為紅十字會嘅指定刋物,凡捐血滿5次人仕可獲贈「潮華放血珍藏版王小龍傳一套」,咁就真係••••••正,當然如果有多機個玉兒呀、楊祖兒D咁嘅身材嘅護士就更加一流

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-4-23 07:42 發表

其實政府真係可以諗諗委任王小龍做紅十字會黈膠憭j使,王小龍傳仲可以成為紅十字會麉定高哄A凡捐血滿5次人仕可獲贈「潮華放血珍藏版王小龍傳一套」,咁就真係••••••正,當然如果有 ...
我怕放係紅十字會,小朋友及年青人會同d正0既護士講...
妳好香.......跟著就...............

其實唔一定要放玉兒同祖兒o架。牛媽同洛英都幾正﹗
山不再崎岖,但背影伴你疲累相对

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-4-24 02:53 發表

我怕放係紅十字會,小朋友及年青人會同d正0既護士講...
妳好香.......跟著就...............
如果得,.,,,我都會去捐下...................精....
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-4-24 12:28 發表

如果得,.,,,我都會去捐下...................精....
捐俾修羅男爵,你捐唔捐......?
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 小小力 於 2008-4-18 00:36 發表

班次呢D野,突然間可以夠,但突然間又可以唔夠,好難講喎!!
最新廣告說無相神功再現江湖,神祕人真正身份出人意表...照這麼看來,神祕人會不會是新角色呢?

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-4-25 00:11 發表

捐俾修羅男爵,你捐唔捐......?
修羅男爵係第 2 D專科架,•••"痔漏科/直腸科

如睇左, 請講大約內容 . 謝

引用:
原帖由 clerkb 於 2008-4-25 13:58 發表
如睇左, 請講大約內容 . 謝
神祕人是劍痴 !

引用:
原帖由 冰河 於 2008-4-25 14:21 發表

神祕人是劍痴 !
你講真的 ? 仲有冇其他特別野講

真係﹖咁懸疑﹖我要到聽日先買到本書 (新加坡D書要遲一日至到)。
山不再崎岖,但背影伴你疲累相对

引用:
原帖由 冰河 於 2008-4-25 14:21 發表

神祕人是劍痴 !
聽聞神秘人是西城武...逍遙派入室弟子wo

如果係劍痴,姐係劍痴自己用陰陽令整傷自己??

引用:
原帖由 火雲邪神西城勇 於 2008-4-25 16:26 發表

聽聞神秘人是西城武...逍遙派入室弟子wo

如果係劍痴,姐係劍痴自己用陰陽令整傷自己??
剛看了神秘人(劍痴)頭罩被拿掉的圖片,也聽說玉兒平安無事,真是謝天謝地!

仲 有 冇 多 d 內 容 ?

最新一期《王小虎傳》(王小龍傳呢個名只係呃小朋友啫,大家唔好信)故事簡介:
1)主角出場,係威係勢,一野鑽到個神秘人飛開幾十丈遠。跟住邪神出場,男主角依然強勁,一腳照伸埋去,理得你乜春中階、行街!小龍,你清醒未?你真係冇機會做男主角o架!老黃佢真係玩你咋!
2)邪神同神秘人呢d 性格演員、甘草阿叔就醒呢,明知企主角側邊冇運行,一於自己行開繼續打,咁先搶到鏡嘛!打完一輪,例牌係邪神贏啦,呢樣估都唔使估。仲要威到話自己早估到神秘人係劍痴,開完估至揭人面罩,又係叻仔喎,聰明過佢老豆!再次收劍痴做o靚,巴閉!
呢個位順手開估話劍痴係劍魔大佬,劍痴原來叫做連戰,咁馬英九呢?陳水扁呢?玉貴妃又點算呢?亂唔亂到倫呀?
3)男主角帶住佢個特約演員大佬同一眾臨時演員行街shopping,見到地上一男一女乾屍,話係俾人採陰、採陽而死,呢d 情節先有老黃風格嘛!暫時佢地估疑凶係容祖兒同簫定七。
4)長江七號徐嬌跟左邪神搵食,同劍痴一齊開寶藏機關,果條乜舟定乜皇船揚帆出海。一聲開船,又夠鐘收工。
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

劍痴做乜扮成神秘人呢??精神分裂??屎忽痕??
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-4-25 15:48 發表
最新一期《王小虎傳》(王小龍傳呢個名只係呃小朋友啫,大家唔好信)故事簡介:
1)主角出場,係威係勢,一野鑽到個神秘人飛開幾十丈遠。跟住邪神出場,男主角依然強勁,一腳照伸埋去,理得你乜春中階、行 ...
王小龍傳亂到不憾入目....果然係傑出華人之作......

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-4-25 23:48 發表
1)主角出場,係威係勢,一野鑽到個神秘人飛開幾十丈遠。跟住邪神出場,男主角依然強勁,一腳照伸埋去,理得你乜春中階、行 ...
王小虎傳勁都離哂普... 劍痴根本唔夠佢打,一腳踢開佢九丈遠,仲可以空中換氣再踢!八陽都咁勁,韋陀應該一拳可以打死劍痴
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-4-26 01:02 發表

王小龍傳亂到不憾入目....果然係傑出華人之作......
其實今次出呢本書,最主要都係帶出一個信息:無私捐血,救助他人!

引用:
原帖由 小小力 於 2008-4-26 01:10 發表

王小虎傳勁都離哂普... 劍痴根本唔夠佢打,一腳踢開佢九丈遠,仲可以空中換氣再踢!八陽都咁勁,韋陀應該一拳可以打死劍痴
遲d 風雷出黎,應該可以一拳打爆地救,只有小雲可以贏到佢

神秘人竟然係劍痴,仲以為佢係好人,點知又殺楊塵遠,又扮俾逍遙令打傷(自己辣落去的嗎?我笑了...),真係仲超級偽君子。陳傲雲,仲有兩期咋,千萬唔好輸俾佢~!

玉兒又俾人姦?你有冇見過強姦犯搞完條女會幫佢地著番衫?
不過今次老黃終於都搞清楚堂兄妹都係叫亂倫,「抵讚」

鄺先生又話係為左盡善盡美先將王小龍傳變雙週刊,但我完全唔覺得有咩優化可言,其實佢地係咪想借此拖一拖,等龍虎門(刀仙烈陽神前傳)又賣多d,風雷傳又出得切呢?

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-4-25 17:36 發表

其實今次出呢本書,最主要都係帶出一個信息:無私捐血,救助他人!
當然仲有另一個訊息,見到靚女打招呼時講"妳好香呀!"....跟著就隍i老強
係指定動作....

仲有一期,唔知"傑出華人"講唔講得出陳傲雲有乜該殺????

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-4-26 02:13 發表

當然仲有另一個訊息,見到靚女打招呼時講"妳好香呀!"....跟著就隍i老強
係指定動作....

仲有一期,唔知"傑出華人"講唔講得出陳傲雲有乜該殺????
唔使理由,就因为佢叫 “陳傲雲”咯!
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

今期個小虎應該係假的!

因為以新龍嘅「虎少帥」的性格,應該有自知之明,唔會一見邪神就乜七都唔理衝埋去打!

引用:
原帖由 冰河 於 2008-4-26 17:31 發表
今期個小虎應該係假的!

因為以新龍嘅「虎少帥」的性格,應該有自知之明,唔會一見邪神就乜七都唔理衝埋去打!
因為虎少帥 = 精神分裂+屎忽痕
The Flying Finn

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。