推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

老廟桑拿報告

引用:
原帖由 久陽武士 於 2008-1-2 00:39 發表
How doesn't my all department all day long see 佢, several
foresights! Possibly sent has reached, but listened 佢 does the bar,
not returned the old temple, therefore the strip twisted the type
...
你D英文太有深度,睇唔明
最愛大波,至怕假波!

對唔住!我個人係有文字錯亂痛症架,醫生都話唔知點形成,佢話冇得求架,要改善就只有慢慢打字,慢慢諗再慢慢打一隻文字,唔好中英一齊打,就會好好多,同順暢少少,唔好怪我我說真的

頭先我想說,我好耐冇見jimmy仔啦,去過幾次先撞過佢一次,聽佢同事話佢同人閞酒吧,所以好少返老廟,所以條屎忽鬼當正總經理抽水楂波,我地就辛辛苦苦去搵788先有得搞,佢就1蚊都唔撚洗比,真過癮啦!如果知道邊條女做過佢呀,我老西唔做架...........媾
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +10 精品文章 2008-1-2 02:57
  • 白貓兒 威望 +10 精品文章 2008-1-2 02:57

你會去批評,都好的,我睇過D論區贊多過彈,唔得都贊到飛起,唔知邊位大介無私呢?
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +10 我很贊同 2008-1-2 02:59
  • 白貓兒 威望 +10 我很贊同 2008-1-2 02:59

引用:
原帖由 久陽武士 於 2008-1-2 01:04 發表
對唔住!我個人係有文字錯亂痛症架,醫生都話唔知點形成,佢話冇得求架,要改善就只有慢慢打字,慢慢諗再慢慢打一隻文字,唔好中英一齊打,就會好好多,同順暢少少,唔好怪我我說真的
不過Jimmy本人都溝死女架.

回復 #18 久陽武士 的帖子

I think I met this "老廟日更個條四眼屎忽鬼". I went there around 7:00pm last time. Service sucks. Maybe if go again, I will go at night.

好鳩興!對一個文字有障礙的我來說,真是一個奇蹟!短短幾日已經有成千人查看,非常感謝!我會學好D寫作!等你地冇咁辛苦架啦!!!!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 有志事竟成. 2008-1-2 19:25
  • 白貓兒 威望 +20 有志事竟成. 2008-1-2 19:25

引用:
原帖由 久陽武士 於 2008-1-2 18:34 發表
好鳩興!對一個文字有障礙的我來說,真是一個奇蹟!短短幾日已經有成千人查看,非常感謝!我會學好D寫作!等你地冇咁辛苦架啦!!!!

今時今日桑拿板, 不會有人一早就刁難你,
大家先俾你機會, 無人埢漣A,
態度是receptive的.

努力! 我(們)支持你.

cat兄!我發覺你好似唔洗正常工作,"only食女"就是你0既工作!this is my 夢工埸!but now 08:18 好撚凍但都要返工,唔係就莫才去實踐我0慨夢啦!

引用:
原帖由 久陽武士 於 2008-1-3 08:08 發表
this is my 夢工埸!but now 08:18 好撚凍但都要返工,唔係就莫才去實踐我0慨夢啦!
我衣家都要開啦.

開工......定..........................鑊

引用:
原帖由 fitman 於 2008-1-3 21:38 發表
開工......定..........................鑊
08年已開了兩wok.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-3 23:18 發表

08年已開了兩wok.
貓兄真係財力雄厚
08年至今短短數日己開兩鑊
小弟望塵莫及也

引用:
原帖由 playplayplay 於 2008-1-6 02:49 發表

貓兄真係財力雄厚
08年至今短短數日己開兩鑊
小弟望塵莫及也
其實已三鑊.
唔係洗好多.

sperm就用左好多

引用:
原帖由 久陽武士 於 2007-12-29 21:14 發表
前幾日襯boxing day又再去老廟一轉,今次就做左件本地.no.39個樣有D似洹颻茈D任文哥仔招待得幾好耍贊下佢!THXK
Brother, I have not go to H.K. sn.  Why don't goto Macau D-2 sn, itis 1045 including ferrry?

You spent 845 there.  not cheap.

我也顶不顺,以后都不同他x

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-3 23:18 發表
08年已開了兩wok.
You are always ahead of the game!

"sorry"I'm sorry that I can't join you in the discussion....我only look your 同D女大戰........忘記他......

引用:
原帖由 久陽武士 於 2008-1-11 20:02 發表
"sorry"I'm sorry that I can't join you in the discussion....我only look your 同D女大戰........忘記他......
你講乜呀?

對不起 唔吹啦 我只看你同D女扑野0既文章.....忘記我的錯....唔再用老廟0羅.....

引用:
原帖由 久陽武士 於 2008-1-11 20:44 發表
我只看你同D女扑野0既文章.....
我邊篇呀

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。