推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

老廟桑拿報告

引用:
原帖由 尹尼斯達萊 於 2008-1-23 01:22 發表

平過帝豪
仲要勁多LOCAL
is the press leg man still there? always introduce BG if get his service, but always 'slip' me
maybe different flowers in different eyes, his eyes were definitely long-sighted

搵主任介紹好D,按腳都信?你唔問清潔阿姐!

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 久陽武士 於 2008-1-23 01:44 發表
搵主任介紹好D,按腳都信?你唔問清潔阿姐!
你都唔撐 Leon  的老豆.

相關搜索目錄: 清潔

係咩?城市個位按腳老總 Leon老豆0黎0架!失敬,失敬.

按鈳ㄕ釵捘`可言.

舊時去城市初初以為係老總0黎0架,成日點D工友仔做野,D工友成日好似好怕佢咁,所以我地咪叫佢做按腳老總0羅!l

敢唔敢去對面快樂試下?
不過首次去要三條入八.

嘩!新人士入去就貴左D囉,遲D風生水起先啦!可放佢之前比人話到虎山一鳩樣!有D驚囉!等我推D師弟去左先,自巳再去!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-23 01:46 發表

你都唔撐 Leon  的老豆.
你係咪話呢度之前果個Leon呀
最愛大波,至怕假波!

引用:
原帖由 大波迷 於 2008-1-24 23:03 發表

你係咪話呢度之前果個Leon呀
對了.  

冇錯!就係掌握過百億按腳業家族成員"LEON戴"

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-25 03:33 發表

對了.  
咁家陣呢個按腳佬呀"標"就係Leon既呀哥 !!
最愛大波,至怕假波!

引用:
原帖由 大波迷 於 2008-1-25 12:19 發表

咁家陣呢個按腳佬呀"標"就係Leon既呀哥 !!
唔係老豆咩?

引用:
原帖由 久陽武士 於 2008-1-22 14:09 發表
呢輪我老廟之友窄到死!忙住跑山過年都少上去,之前試過2仔日更陀地身形高挑後面抽插一流,39中更陀地"大叫十"叫床叫撚到夠鍾都鳩收口!出房時好驚比其他師兄以為我打鳩佢添?仲有22日更陀地我師弟做過話 ...
師兄 22, 細細粒? out look大約 how old?

曾有網友介紹我話bg 82唔錯來自尖沙咀桑拿.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-25 13:43 發表
曾有網友介紹我話bg 82唔錯來自尖沙咀桑拿.
就係武士你上次話:

前日上0左老廟等82....嘩身形順眼耳,有前有後,小鳥語後人詩文靚靚唔縵再完嘔

係佢啦!條短裙仲特登拉高上房成條T back 仔睇鳩哂,唔講啦再吹!又要小小佢先得啦!

年廿七,年廿八洗白白要試兩個新返BG一個no.101身高美人成個"關G林"咁眼大大清純型,第二個NO.99皮膚白淨佢杯奶仲好大添!到時真係要飲多D先得!希望比我MARK到啦?可以過年開心D!信哂文哥仔同紅哥你兩位啦!

引用:
原帖由 久陽武士 於 2008-1-31 14:21 發表
年廿七,年廿八洗白白要試兩個新返BG一個no.101身高美人成個"關G林"咁眼大大清純型,第二個NO.99皮膚白淨佢杯奶仲好大添!到時真係要飲多D先得!希望比我MARK到啦?可以過年開心D!信哂文 ...
通常主任講既唔好信十足,
不然你未試未有報告前, 小心人地話你幫人賣廣告.

相關搜索目錄: 廣告

"thanks" cat brother ! 久陽武士 會嘗試後才寫一個 Exhaustive 報告,多謝Guidance

引用:
原帖由 久陽武士 於 2008-1-17 00:33 發表
就算係我唔再popular都唔緊要!
我上次係話﹕老廟唔再咁popular,唔係話你個人.你究竟真係語瘴,定係老廟老板上左你身?

你寫報告俾大家睇,大家欣賞外亦會自行判斷.

試過有一年係老廟, 冬天去,o華!! 間房凍至 9 彩,個 BG 開o左暖爐都係凍, but, BG out look 都OK...

上佢身有鬼用咩!上到佢D身家就話姐!仲有我係"字障",唔係"語障"囉!

引用:
原帖由 joeyyung 於 2008-2-1 13:32 發表
試過有一年係老廟, 冬天去,o華!! 間房凍至 9 彩,個 BG 開o左暖爐都係凍, but, BG out look 都OK...
特別係近窗邊個排房,凍到震

所以一定叫佢]轉中間D房,暖好多呀
最愛大波,至怕假波!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。