推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

桑 拿 吹 水 房

引用:
原帖由 土方歲三 於 2008-1-30 13:20 發表

請問ching這個場位置?
呢間野在1樓既,由消防局向東行未到波斯富街,有個泰XX廣告牌,唔想講太多,無謂買廣告。

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 jsmleung02 於 2008-1-30 13:11 發表
好耐無入來, 竟然再見到信差大哥在這裡開題,又見番咁多位大哥回應。這裡又再熱閙起來了。 我好耐無揼骨,最近兩次都係去太湖海鮮。叫隻牛牛揼下。力水唔錯。推油舒服,輕輕鬆鬆便三粒鐘。沒有 ...
你好!!!
GFS 思思時常問起你架!

「這裡又再熱閙起來了」
這裡早前唔熱鬧咩? 版主話百花齊放架?

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-30 01:29 PM 發表

你好!!!
GFS 思思時常問起你架!

「這裡又再熱閙起來了」
這裡早前唔熱鬧咩? 版主話百花齊放架?
放蛇定鱔 ?

引用:
原帖由 Butt 於 2008-1-30 10:45 發表
我又入黎good下個morning先!

(慎於言而敏於行,金手指出沒注意!)
午安畢兄!

金手指?
係唔係過年買來拜年做手信架?

引用:
原帖由 69sina 於 2008-1-30 13:30 發表

放蛇定鱔 ?
唔明?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-30 13:28 發表

據板/版面所示, '官方'寫法是「版主」.
咁點解版主你時常寫為板呢?

文字版面嘛....

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-30 01:32 PM 發表

唔明?
唔明問版主

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-30 13:35 發表

咁點解版主你時常寫為板呢?

文字版面嘛....
敢問版主用"板"字時是否別有用意?願聞其詳

引用:
原帖由 oleole 於 2008-1-30 13:38 發表

就係我打錯.

引用:
原帖由 oleole 於 2008-1-30 01:38 PM 發表

呢位 C hing , 都好撚好學

引用:
原帖由 69sina 於 2008-1-30 13:43 發表

呢位 C hing , 都好撚好學
多謝C主讚賞~~

引用:
原帖由 oleole 於 2008-1-30 13:45 發表

多謝C主讚賞~~
再謝c主提醒.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-30 01:48 PM 發表

再謝c主提醒.
你謝佢托牙 !

佢都要問人

發表時間: 2008-1-30 12:49
所在論壇: HK Sauna 香港桑拿浴室及上樓骨
所在主題: 新手一問...芬蘭浴同桑拿既分別?

評分分數: 體力 -28  / 威望 -28
操作理由: 惡意灌水
>>>>

你常用"牠"字去比喻我,非常不尊重別人。偶爾開個玩笑的話,亦無不可。若然長此以往這樣子,就會讓人反感。

另一方面,你常追溯我曾說過的一些話,老是不放。我覺得你太絮絮不休了。
我認為,我約有回覆或轉貼任何報告,無論有否版友回應,都只是玩玩而已。若然認為是鱔稿,我亦無鼓勵各版友發言。

<<<<

你用牠字指我唔多尊重喎,偶有玩笑非不可,~9S:jz$F$l4]R
若延續下去難免令人反感.9BStW]#G{d:`
多人發言固是好事,
*P$}ayc)NFj        PXocat II Forum另一方面,你捉住我果日果句多次翻提也令我有歲歲(sorry唔識正字)不休的感覺,g        Qia,d7zd4o
我咁睇,我有時間貼報告或回應或轉貼, 有無人繼以回應,都係just for interest just for fun, 疑鱔的亦不轉貼.版友亦唔係只靠板主鼓勵發表

你唔識字就去問下人啦。
真系頂你唔順。

你自己無料,就唔好亂咁話人地。唉,都算把啦!費事同你講,你都 .... 唉

玩呢

就要識玩

玩到肉呢

先會有反應既,啊呵呵~~~~~~~~~~~~~~~~~~

上面個個post

我系話,去桑拿,玩得要到肉,如果唔系就唔好玩,明未?
本帖最近評分記錄
  • messenger 體力 +10 謝謝點到明! 2008-1-30 14:28
  • messenger 威望 +10 謝謝點到明! 2008-1-30 14:28

引用:
原帖由 無忌 於 2008-1-30 02:03 PM 發表
上面個個post

我系話,去桑拿,玩得要到肉,如果唔系就唔好玩,明未?
我明呀 ! 係牠唔明之嘛

回復 #167 69sina 的帖子

哦,有你明都好D
中文好,或者英文好,又或者都唔好,
都唔緊要既。
唔好亂黎咁無品就無會話嫁啦!唉

引用:
原帖由 無忌 於 2008-1-30 02:15 PM 發表
哦,有你明都好D
中文好,或者英文好,又或者都唔好,
都唔緊要既。
唔好亂黎咁無品就無會話嫁啦!唉
當然 ! 我係 69professor 教出黎架喎 !

引用:
原帖由 69sina 於 2008-1-30 14:04 發表

唉..............

引用:
原帖由 69sina 於 2008-1-30 14:04 發表

你話我屋企隻蒼鼠都唔明?

引用:
原帖由 6769 於 2008-1-30 14:22 發表

唉..............

局長終於駕到!!!

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-30 14:27 發表

局長終於駕到!!!
恭迎局長.....你黎主持公道架?

引用:
原帖由 oleole 於 2008-1-30 02:28 PM 發表

恭迎局長.....你黎主持公道架?
局長黎煽風點火既 !

引用:
原帖由 69sina 於 2008-1-30 14:33 發表

局長黎煽風點火既 !
咁唔該大力d....噢...大力呀......噢.....噢....大力d....d火先夠勁架嘛...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。